Alina Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Kluk mi dnes řekl "TÁTO"....A taťkovi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Kluk mi dnes řekl "TÁTO"....A taťkovi taky. Gratulace! Já se snažim Pinďu přinutit, ať řekne Máto! že bychom jako měli radost oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Návštěva servisu s Vel Satisem. Po roce provozu žádný problém a kontrola dopadla OK. Teď jen aby zítra prošel technickou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Gratulace! Já se snažim Pinďu přinutit, ať řekne Máto! že bychom jako měli radost oba Učím ho:"Žádná datumovka!" , tak bez kompromisů Je mu ani ne deset měsíců, udělal mi radost, i když jsem doufala.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Kluk mi dnes řekl "TÁTO"....A taťkovi taky. ... ježiš, ve mně hrklo než jsem kouknul, že to nepíše chlapík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 ... ježiš, ve mně hrklo než jsem kouknul, že to nepíše chlapík Přeci jen, děti jsou asi nejlepší "inhouse" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Mě te teď právě potěšilo a zároveň jsem si oddychl, že se vyřešilo naše problémové lyžování Paganela v Itálii, kam odjíždíme v Sobotu" Máme již 14 dní zaplaceno, ale až teď jsem obdržel Voucher na ubytovnáí a Skipasy, jelikož cestovka tam nadělala nějáké kopance s platbou a vůbec nabylo jisté, zda-li se nám termín neposune .-) To jsou ale nervy to cestování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 ... ježiš, ve mně hrklo než jsem kouknul, že to nepíše chlapík Ale, přece bys nebyl homofobní to gougy: Ten nejlepší low-beat kalibr na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Pánové,to nejde se s váma nepodělit,co se mi před chvílí stalo.Od rána počasí nestojí za nic,v práci to také moc neodsejpalo.Do toho všeho se ve firmě objevil človíček,který začal mávat průkazkou,že je pan inšpektor přes autorský práva-OSA(zajímavý je,že tato a jí podobný firmy zaměstnávají podobné zakomplexované týpky).Během jeho přednášky o autorských právech a poplatcích,moje oči zabrousili na jeho zápěstí a nevěřil jsem,co vidím.Z poza rukávu na mě vykukovaly Rolexy Submariner.Od té chvíle jsem přestal poslouchat jeho přednášku a věnoval jsem se hodinkám.I když jsem zatím neměl tu čest je vidět na živo,po chvíli jsem nabyl přesvědčení,že jsou to kopie.Nechal jsem milého pána vypovídat a pak jsem se ho slušně zeptal,jestli mu není blbý hájit autorská práva umělců,když má na ruce kopie Rolexek.Načež pán zalapal po dechu,začal měnit barvy a něco nesouvislého lezlo z jeho úst,sebral formuláře a zmizel.Můžu Vám říci,že se mi udělalo tak dobře na duši,že snad ani kdybych mu dal pár facek,nakopal ho do zadku a vyhodil,tak by se to tomu nevyrovnalo.Hezký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 For Flashman paráda. Mě dneska potěšil Flashmanův příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Naprosto SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Po tyzdni pauzy v Crunch fitness ziadny problem, slapalo to ako ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Vlastimil: To já zas radši Alpy, než Dolomity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 To Flashman: Teda palec NAHORU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Flashman,supeeeer a este by zasluzil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Mě te teď právě potěšilo a zároveň jsem si oddychl, že se vyřešilo naše problémové lyžování Paganela v Itálii, kam odjíždíme v Sobotu" Máme již 14 dní zaplaceno, ale až teď jsem obdržel Voucher na ubytovnáí a Skipasy, jelikož cestovka tam nadělala nějáké kopance s platbou a vůbec nabylo jisté, zda-li se nám termín neposune .-) To jsou ale nervy to cestování s..t na cestovky, v zimě zásadně po vlastní ose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Flashman jede. Tak to se fakt muselo stat to se ani neda vymyslet. Obdivuji te za to ze jsi mu to tak nandal, ja by jsem to asi nedal. Upraveno 10. března 2011 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Flashman: To bych chtěl taky zažít, to musí být paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 4 Flashman: paráda. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 pak jsem se ho slušně zeptal,jestli mu není blbý hájit autorská práva umělců,když má na ruce kopie Rolexek Tak tohle je vazne dost dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky