Honza.manta Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Zůstala mi v ruce korunka od Amfibií. Tak jsem je odnesl k hodinářce a ta mi poslala někam, že nemá díly. Tak jsem je rozebral a podařilo se, opět makaj, jak maj a zase budou dělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Pekný západ slnka na výlete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Letni cas! Konecne je svetlo ve spravne casti dne. No to ti nevím teda...ale je fakt, že mám taky radši, když je večer dýl světlo Letní čas je označení systémové úpravy měření času, při které se v letních měsících roku nepoužívá čas daný příslušným časovým pásmem, ale používá se čas, který je o určitou hodnotu (obvykle o 1 hodinu) posunut dopředu. (zdroj) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Pekný západ slnka na výlete.Krása!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Chosef76-ja jsem dostal po dvaceti letech kytku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 potěšilo mě Altro, snad to zvládnu sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Včera jsem byl poplatit za manželku finančák, sociálku a VZP, má na vedlejšák živnost a platí to najednou za celý rok zpětně. Nikde jsem nečekal, během půl hodiny vyřízený všechno. Jenom paní na kase VZP měla nemístný kecy, ale to je asi pracovní deformace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Sice už předevčírem, ale... prodejna ve Výmaru (povšimněte si dekorace bankovky): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Sice už předevčírem, ale... prodejna ve Výmaru (povšimněte si dekorace bankovky):tak to je dost parádní, vč. ozdoby spony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Tak to je sila ta bankovka. Paradni postreh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Dost dobrej tah :D Odkaz: http://www.slevomat.cz/sleva/553887-nezapomenutelny-vylet-na-mesic-nebo-na-mars?ref=vsechny-slevy-top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Tak to je sila ta bankovka. Paradni postreh. Diky, kdyby nebylo zavřeno, tak jdu zjišťovat, jestli to náhodou není našinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Obrovský zájem o moje Sinn 103St... + jejich pravděpodobná výměna za zelené alpinisty, které chci už dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) To sem musím postnout, to mě potěšilo. Pro magory co jedou v hodinkách i v nožích. Třeba tedy pro mě... http://www.firstclass.cz/reality/stroj-casu-nuz-zhotoveny-z-hodinek-muze-byt-dobrou-investici/#sthash.Jn9wT83r.dpbs vypadá jak kudla kapitána Nema. Pro majitele Nautilů Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Chosef76-ja jsem dostal po dvaceti letech kytku:-)Super momentka! úplně závidím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Dneska mě potěšila odpolední seance na střelnici s místním ochotným a laskavým členem. A taky fakt, že jsem to držel v pařátech podruhý v životě, navíc po 11 letech, a přesto výsledky nebyly nejhorší (spodní část je způsobena unavenýma rukama) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Spodní část je způsobena strháváním spouště, aka předcházení zpětnému rázu. To se tréninkem poddá, jen vydržet! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Je to tady a zítra se odlétá na expedici Nový Zéland, juchůůů Co mě na tom těší nejvíc, že jsem na poslední chvíli ukecal taťku, pána v letech, aby letěl se mnou. Chlapík obletěl celý svět a tohle je jedna z mála destinací, která mu chybí, super, jen doufám, že se nebude vracet v truhle Trocha černého humoru v podvečer neuškodí, navíc sám říkal, že pokud se něco takového stane, mám ho tam zakopat někde vedle nějákého toho hobitta, že zpátky do ČR už nechce"Takže se tu mějte fajn kluci, měsíc do Vás nebudu prudit a buďte na sebe hodný, jasný... Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 tak šťastný let Afri, v pořádku se vraťte a nezapomeň v těch cizích krajích na slušný vychování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Díkas, neboj se nic Mám tam domluvenej můj první seskok padákem, bude pořádná prdel.... tak šťastný let Afri, v pořádku se vraťte a nezapomeň v těch cizích krajích na slušný vychování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky