mondeo2 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Tak tomu říkám program, jen nevím co by na to řekla Ta moje.
Daemonultimate Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Tak tomu říkám program, jen nevím co by na to řekla Ta moje.Asi tohle: Co s Tebou,celý víkend se jenom flákáš,spíš,po probuzení se scháníš jen co bys kde sezob,včera nejsi celý odpoledne doma,bůch ví,kde se touláš,pak se ve vaně napájíš rumem,čumíš na nějakej šílenej horor,pak si čteš,ráno vstaneš a scháníš snídani.Teď si v klídku vypadneš na golf,pak budeš zas chrápat a co sakra mám dělat s takovym chlapem já ???!!! Upraveno 4. května 2014 uživatelem Daemonultimate
mondeo2 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Jóóó, Ty ji znáš? Nekecej, že ji neznáš, to bylo totiž uplně přesný................jen by použila slovo sežral.....................
Daemonultimate Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Jóóó, Ty ji znáš? Nekecej, že ji neznáš, to bylo totiž uplně přesný................jen by použila slovo sežral..................... ............. přísahám,že nééé ............jen jsem zneužil siestu páně modarátora ( tak moc jsem mu záviděl ), k pohledu z druhého úhlu,přesně to tam zapadlo.
varjag Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Cely vikend se flakam. Spim, probudim se, neco sezobnu, vcera jsem vypad na cely odpoledne na turu, potom grog, potom horka vana, spim, kousek exorcisty na ct2, bojim se, spim. V sest se proberu, chvili knizku, spim. Ted jsem se probudil, k snidani chleba s tvarohem, potom pojedu na golf a odpoledne budu spat..Tak ty tedy nejsi na světě zbytečně, takhle to má vypadat :-)
bohus76 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Že jsem dneska při procházce zahlédl první vlaštovku .
African Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Právě jsme v práci fasovali nové psací potřeby Radši bych to ve stříbrném provedení, ale darovaném koni na zuby nekoukej, že ano ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Stribrna je hezci, ale echt gold je echt gold... Upraveno 5. května 2014 uživatelem nickolas
CEGY Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ja dostavam v praci tohle, ale zase treba 30 najednou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Že se mi po půlhodině snahy povedlo přemluvit tiskárnu aby dotiskla zbývající polovinu dokumentu.
Duke650 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Já si to svoje musel koupit, ale nelituju :-)Právě jsme v práci fasovali nové psací potřeby Radši bych to ve stříbrném provedení, ale darovaném koni na zuby nekoukej, že ano ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2014 uživatelem Duke650
African Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Echt gold to není, jen pozlacené, ale ta malá je keramika, moc příjemná na dotyk" Na veřejnost s tím chodit nebudu, na tu zlatou nemám koule, ale do kanclu pohoda" Stribrna je hezci, ale echt gold je echt gold...
nickolas Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Tos ty moje jsou obyc, ani postribreny Ale zase jsem je dostal k promoci, tak si jich vazim
Klotzman Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Stribrna je hezci, ale echt gold je echt gold...Hele - nemlich stejnyho parkera ale celokov jsem dostal od dcery v kombu s pentelkou. Ještě jsem si říkal "co je to za šit, nápis tam není ani vidět, kdovi jestli to není nějakej fejk". Tak že by to bylo pravý...?
brownwld Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Pilotky jsou doma!Dobrý combo mám v 18ti Spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Me se to okoukalo tak, ze jsem to nedotahl ani na prvni pojus.Jojo, otázka názoru, mě jako fandu závodních aut ten film bere ( taky se tu mnoho lidí rozplývá nad jednou válečnou knihou, já ji přečetl jednou a bohatě mě to stačí. A to čtu válečnou literaturu obyčejně jedním dechem a klidně několikrát )..
Filip.J Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Toho Parkera (model CT, jestli se dobře pamatuju) v nerezu jsem dostal od kolegů při odchodu ze svého prvního zaměstnání. Fake to opravdu není, je to poctivý kus oceli, pro mě osobně fajn v ruce, i když trochu masivnější, než by bylo třeba, ale zase se to dá s jistotou použít jako kubotan A píše to dobře, po pár letech v tom mám pořád originál náplň a chová se pořád jako čerstvá.
KFL Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Potesila me PCR Kolin. Vydali mi ZP o 10 dni driv a jeste na pockani vystavili povoleni k nakupu. Vyber zacina!
Daemonultimate Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Potesila me PCR Kolin. Vydali mi ZP o 10 dni driv a jeste na pockani vystavili povoleni k nakupu. Vyber zacina! Zdravotní Průkaz potěší,ale že by v tom měli prsty poldové..... Tak dobrý voko,no,super když jde něco rychlejc než má.
Duke650 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Toho Parkera (model CT, jestli se dobře pamatuju) v nerezu jsem dostal od kolegů při odchodu ze svého prvního zaměstnání. Fake to opravdu není, je to poctivý kus oceli, pro mě osobně fajn v ruce, i když trochu masivnější, než by bylo třeba, ale zase se to dá s jistotou použít jako kubotan A píše to dobře, po pár letech v tom mám pořád originál náplň a chová se pořád jako čerstvá.http://www.penshop.cz/kulickove-pero-parker-urban-metro-metallic-ct/dp-6353/ Jo jo je to CT solidní kus železa
Doporučené příspěvky