warann Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 (upraveno) fotka nebude:-)?Už jsem to vyklopil na hlavní stránce. Takže abych nedělal tajnosti jsou to Mark XV. S fotkou je problém, protože ostružina je sice dobrej pracovná nástroj ale fotí příšerně. Nicméně to zkusím. Edit: tak to fakt nejde, musím počkat do večera. Ale radost mám už teď. Upraveno 11. června 2014 uživatelem warann
Marcus Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Vysoké teploty mají asi pozitivní vliv na přesnost mých hodinek. Všechny tři automaty mi už tři dny po sobě vykazují nulovou odchylku. Dnes se trochu ochladilo, tak jsem zvědavý, co zjistím zítra ráno.
montemar Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Spotify a jejich mobilní aplikace s funkci rádio!!!! To je proste pecka a po par kliknutí mi uz 3 hodiny jede jedna punková pecka za druhou. Super věc!diky za tip! .. funguje to super.. i v aute, jsem v soku..
African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Přišla velká zakázka z Nového Zélandu, jo a malej začal pomáhat se zahradou, takže za pár let už budu mít jen nohy nahoře a lejt do sebe Plzničku
Klotzman Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Přišla velká zakázka z Nového Zélandu, jo a malej začal pomáhat se zahradou, takže za pár let už budu mít jen nohy nahoře a lejt do sebe Plzničku Jen klid - než bude dost starej abys mu tu sekačku mohl bez obav půjčit, tak už ho to dááááááávno přestane bavit.
dieegoo Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Včerejší Rock Symphonic show královéhradecké filharmonie, skvělý zážitek.
People Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 LA kings s gaborikom maju stanley cup.
bandicoot Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Potěšilo mě, že jsem na Ladronce vydržel od dvanácti do půl páté na koncert Kašpárka v rohlíku a mohl tak poznat bedjassona. A to se tam prý ještě potulovali další dva pacoši...
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Ovšem krásný diversky na originálním řemenu,velká paráda na léto a gratulace!
Honza.manta Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Náhodou - jednostranně otočná luneta, lumi bod na lunetě a lumi na ručkách a wr30m. Skoro škoda je nosit. Musím ve svém okolí vyčenichat nějaké spratče, které bych tím potrestal.
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Náhodou - jednostranně otočná luneta, lumi bod na lunetě a lumi na ručkách a wr30m. Skoro škoda je nosit. Musím ve svém okolí vyčenichat nějaké spratče, které bych tím potrestal.A blíží se vysvědčení,ideální příležitost.
FrantisekH Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 jj něco ve smyslu, když budeš mít tu trojku z matiky tak tohle budeš muset nosit celý prázdniny...
straspol Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Potěšilo mě, že jsem na Ladronce vydržel od dvanácti do půl páté na koncert Kašpárka v rohlíku a mohl tak poznat bedjassona.A to se tam prý ještě potulovali další dva pacoši...Cifix, tohle vědět, přišel bych taky..
M3maniac Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Dodatečně gratulace Afričane , ať Vám to klape jako doposud.... jinak sice včera, ale moc mě potěšila hodinkovo benzínová projížďka zvuk FF Novitec je prostě masakr.....
Honza.manta Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Dnešní sraz historických sportovních vozů v Mělníku a následné sprinty
bohus76 Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Není to Manta? PěknýTo je pštros néééé? Upraveno 14. června 2014 uživatelem bohus76
African Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Díky moc, jinak hodně hustá trojka... Dodatečně gratulace Afričane , ať Vám to klape jako doposud.... jinak sice včera, ale moc mě potěšila hodinkovo benzínová projížďka zvuk FF Novitec je prostě masakr.....
Doporučené příspěvky