Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krasne slnecne rano, cucoriedky, jahody, ceresne a domaci makovnik na trhu, umievavi a priatelski ludia ktori sa spravaju k sebe ako LUDIA.

Odesláno
  V 12. 7. 2014 v 8:04, ivan_989 napsal:

Krasne slnecne rano, cucoriedky, jahody, ceresne a domaci makovnik na trhu, umievavi a priatelski ludia ktori sa spravaju k sebe ako LUDIA.

jsi si jist, že ses opravdu probudil? :D

Odesláno (upraveno)

Slečna, co s ní 12 let žiju, mi dnes cestou z návštěvy od jejích rodičů prozradila, že se jí její máma ptala, jestli jsme na sebe tak hodní pořád, nebo jestli to hrajeme před ní, že to přece není možný... Vlastně mě to přes veškerou tu pýchu trochu zklamalo, protože za ty roky by už mohla vědět, že já nikdy nic nehraju  B)

Upraveno uživatelem Filip.J
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 13. 7. 2014 v 20:45, Filip.J napsal:

Slečna, co s ní 12 let žiju, mi dnes cestou z návštěvy od jejích rodičů prozradila, že se jí její máma ptala, jestli jsme na sebe tak hodní pořád, nebo jestli to hrajeme před ní, že to přece není možný... Vlastně mě to přes veškerou tu pýchu trochu zklamalo, protože za ty roky by už mohla vědět, že já nikdy nic nehraju  B)

Lepsi toto, nez aby ti rekla zabal si veci a vypadni.

Návštěvník YPO
Odesláno

Neska si tak bloumam a najednou vidim Frantikojc modlitebna ...... Nebyl tam :(

bade5u9e.jpg

iPad Tapatalk ?PO

Odesláno

Potesily mne Kakume. V patek odeslane ze Singapuru a dnes uz jsou na 120 v Praze. Tak doufam, ze tam nebudou lezet 14 dni jako posledni zasilka...

Odesláno
  V 14. 7. 2014 v 21:05, JaRooN napsal:

Potesily mne Kakume. V patek odeslane ze Singapuru a dnes uz jsou na 120 v Praze. Tak doufam, ze tam nebudou lezet 14 dni jako posledni zasilka...

Tak dnes vstup zasilky na SPU. Celnici tentokrat obchazime velkym obloukem :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...