Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mi přišly svatební fotky od Honzy Šibíka. Mistr odvedl skvělou práci, mám radost :-)

Když o tom mluvil v nějakém dokumentu, že bude fotit svatby, myslel jsem si, že je to jen trucpodnik. Docela vám závidím, když jsem se ženil, byl ještě "bohužel" v Reflexu.

A mě potěšilo o víkendu, že jsem byl na svatbě (jak tematické :) ) a potkal tam anglického chronomagora. Když naše ženy viděly, jak si rozumíme, naplánovaly rovnou podzimní shopping v Londýně :)

Odesláno

Když o tom mluvil v nějakém dokumentu, že bude fotit svatby, myslel jsem si, že je to jen trucpodnik. Docela vám závidím, když jsem se ženil, byl ještě "bohužel" v Reflexu.

A mě potěšilo o víkendu, že jsem byl na svatbě (jak tematické :) ) a potkal tam anglického chronomagora. Když naše ženy viděly, jak si rozumíme, naplánovaly rovnou podzimní shopping v Londýně :)

Svatby fotí, aby měl kačky na "opravdovou" práci. A já byl nadšený, že nemám ty klasické kýčovité fotky, ale obrázky s duší :-)

post-17600-0-65708800-1406553571_thumb.jpg 

Odesláno

Svatby fotí, aby měl kačky na "opravdovou" práci. A já byl nadšený, že nemám ty klasické kýčovité fotky, ale obrázky s duší :-)

attachicon.gifs1.jpg

jj, naprosto rozumím. taky nám svatbu fotil dokumentární fotograf

Odesláno

Že se redakční rada New York Times vyslovila pro legalizaci trávy v USA

http://www.nytimes.com/interactive/2014/07/27/opinion/sunday/high-time-marijuana-legalization.html?smid=tw-share&_r=0

No flame pls, koho to zajímá, ať si v klidu přečte argumentaci v článku

Považuju to za zlom, přeci jen je to velké respektované médium s dlouhatánskou tradicí a není to názor jednoho novináře, ale společný názor redaktorů.

Odesláno

Potěšilo mě, že na václavskym václaváku otevřeli veganskou jídelnu a betelně jsem se tam dneska najedl. Večer to zazdím tatarákem s drahou polovičkou :)

Odesláno

http://www.nytimes.com/interactive/2014/07/27/opinion/sunday/high-time-marijuana-legalization.html?smid=tw-share&_r=0

Považuju to za zlom, přeci jen je to velké respektované médium s dlouhatánskou tradicí a není to názor jednoho novináře, ale společný názor redaktorů.

Odesláno (upraveno)

Kupoval jsem si v automatu Margot a vypadly dvě :clap:

Já když jsem šel jednou do shithallu, vypadly ze mě dvě howna...

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Je to hezký, ale přijde mi to podobný jako kdyby se Mezinárodní asociace důlních zámečníků shodla na tom, že stáhnout si načerno z webu nejnovější singl Justina Timberlakea už by nemělo bejt ilegální.

Je to taky názor. Nou flejm - beze srandy. Dík za odkaz.

• Dát hlas 1
Odesláno

Nový český film režiséra Miroslava Krobota: "Díra u Hanušovic"   :)

Výborné herecké obsazení, jen ten dialekt jim moc nešel...

Odesláno

Je to hezký, ale přijde mi to podobný jako kdyby se Mezinárodní asociace důlních zámečníků shodla na tom, že stáhnout si načerno z webu nejnovější singl Justina Timberlakea už by nemělo bejt ilegální.

Je to taky názor. Nou flejm - beze srandy. Dík za odkaz.

+1 :lol2:

Odesláno

Nevím jestli potěšilo v pravém slova smyslu,ale malý si dnes v dětském centru roztrhl obočí na dva centimetry a tak jsem jeli šít.Má tam čtyři štychy a konečně je chlap :-) 

Odesláno

Narodila jsem se dnes v noci jen za pomoci maminky (co dělal tatínek netušíme). Jméno ještě nemám. Vyfotili mně hnusně jen mobilem, lajdáci. Tak se zatím rozkoukávám, ségra umřela v roce, já snad vydržím déle.

post-29493-0-65088700-1406793978_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...