African Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Kluci jsou z K2 všichni zpátky v B.C.
tmoris Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Pekny rozhovor s panem Bechyne ve watch magazinu leto 2014
Ondoni Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Dnes mi přišly svatební fotky od Honzy Šibíka. Mistr odvedl skvělou práci, mám radost :-) Když o tom mluvil v nějakém dokumentu, že bude fotit svatby, myslel jsem si, že je to jen trucpodnik. Docela vám závidím, když jsem se ženil, byl ještě "bohužel" v Reflexu. A mě potěšilo o víkendu, že jsem byl na svatbě (jak tematické ) a potkal tam anglického chronomagora. Když naše ženy viděly, jak si rozumíme, naplánovaly rovnou podzimní shopping v Londýně
Tomas_2002 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Když o tom mluvil v nějakém dokumentu, že bude fotit svatby, myslel jsem si, že je to jen trucpodnik. Docela vám závidím, když jsem se ženil, byl ještě "bohužel" v Reflexu. A mě potěšilo o víkendu, že jsem byl na svatbě (jak tematické ) a potkal tam anglického chronomagora. Když naše ženy viděly, jak si rozumíme, naplánovaly rovnou podzimní shopping v Londýně Svatby fotí, aby měl kačky na "opravdovou" práci. A já byl nadšený, že nemám ty klasické kýčovité fotky, ale obrázky s duší :-)
lolohh Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Potěšilo mě, že si táta vybral hodinky jako dárek. Sice trochu jiné, než by se líbily mně, ale to není podstatné. Díky klukům z Chronoshopu.
Ondoni Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Svatby fotí, aby měl kačky na "opravdovou" práci. A já byl nadšený, že nemám ty klasické kýčovité fotky, ale obrázky s duší :-) s1.jpg jj, naprosto rozumím. taky nám svatbu fotil dokumentární fotograf
Viktor Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Že se redakční rada New York Times vyslovila pro legalizaci trávy v USAhttp://www.nytimes.com/interactive/2014/07/27/opinion/sunday/high-time-marijuana-legalization.html?smid=tw-share&_r=0 No flame pls, koho to zajímá, ať si v klidu přečte argumentaci v článkuPovažuju to za zlom, přeci jen je to velké respektované médium s dlouhatánskou tradicí a není to názor jednoho novináře, ale společný názor redaktorů.
Ondoni Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Potěšilo mě, že na václavskym václaváku otevřeli veganskou jídelnu a betelně jsem se tam dneska najedl. Večer to zazdím tatarákem s drahou polovičkou
Hasňa Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Že se redakční rada New York Times vyslovila pro legalizaci trávy v USAhttp://www.nytimes.com/interactive/2014/07/27/opinion/sunday/high-time-marijuana-legalization.html?smid=tw-share&_r=0 No flame pls, koho to zajímá, ať si v klidu přečte argumentaci v článkuPovažuju to za zlom, přeci jen je to velké respektované médium s dlouhatánskou tradicí a není to názor jednoho novináře, ale společný názor redaktorů.
gonga Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Nekouřím, ale jsem jednoznačně pro.
5etter Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Kupoval jsem si v automatu Margot a vypadly dvě
marosh Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 (upraveno) Kupoval jsem si v automatu Margot a vypadly dvě Já když jsem šel jednou do shithallu, vypadly ze mě dvě howna... Upraveno 29. července 2014 uživatelem marosh
Návštěvník Alda Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Já když jsem šel jednou do shithallu, vypadly ze mě dvě howna...
kdojinej Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Že se redakční rada New York Times vyslovila pro legalizaci trávy v USAhttp://www.nytimes.com/interactive/2014/07/27/opinion/sunday/high-time-marijuana-legalization.html?smid=tw-share&_r=0 No flame pls, koho to zajímá, ať si v klidu přečte argumentaci v článkuPovažuju to za zlom, přeci jen je to velké respektované médium s dlouhatánskou tradicí a není to názor jednoho novináře, ale společný názor redaktorů. Je to hezký, ale přijde mi to podobný jako kdyby se Mezinárodní asociace důlních zámečníků shodla na tom, že stáhnout si načerno z webu nejnovější singl Justina Timberlakea už by nemělo bejt ilegální.Je to taky názor. Nou flejm - beze srandy. Dík za odkaz. 1
tombed Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Já když jsem šel jednou do shithallu, vypadly ze mě dvě howna...shithall - píši si do deníčku
salad Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Nový český film režiséra Miroslava Krobota: "Díra u Hanušovic" Výborné herecké obsazení, jen ten dialekt jim moc nešel...
Klotzman Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Je to hezký, ale přijde mi to podobný jako kdyby se Mezinárodní asociace důlních zámečníků shodla na tom, že stáhnout si načerno z webu nejnovější singl Justina Timberlakea už by nemělo bejt ilegální.Je to taky názor. Nou flejm - beze srandy. Dík za odkaz.+1
bohus76 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Nevím jestli potěšilo v pravém slova smyslu,ale malý si dnes v dětském centru roztrhl obočí na dva centimetry a tak jsem jeli šít.Má tam čtyři štychy a konečně je chlap :-)
railmaster Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Plzeňská a Francouzská, Ježkova, Novodvorská... Safra... teraz na ČT2
warann Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Narodila jsem se dnes v noci jen za pomoci maminky (co dělal tatínek netušíme). Jméno ještě nemám. Vyfotili mně hnusně jen mobilem, lajdáci. Tak se zatím rozkoukávám, ségra umřela v roce, já snad vydržím déle.
Doporučené příspěvky