African Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Že jsem si úspěšně vyměnil batery v Tissotkách a jdou opět jak z praku:-) Už jsem se trochu bál defektu, jelikož přestali jít pár dní po mém brutálním pádu na beton, ale jsou ok" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Že se mi dnes ozvali z Vídeňského servisu Breitlingu. 11 března zasláno, a dnes oznámení o ukončení "velkého" servisu.U Dušáků avizovali cca 3 měsíce, v Carollinu cca 4 týdny. Cena v podstatě srovnatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Nebol veľký protivietor? Neviem ako v Bratislave, ale na druhej strane Slovenska dosť fúkalo, nárazovky. edit: slovo na v.ý.ch.o.d.e - mi kóduje..hmmm..tak opisne fukalo od zapadu,muselo sa im lahsie bezat fukalo akurat v Devine.. neprijemny studeny vietor. No mimo Devina uz pohodicka.. fukalo pekne do chrbta.. obcas aj trochu bocny vietor, ale to naozja len vynimocne. Krajsie pocasie sme si nemohli priat, a teplota? bolo trochu chladno na moj vkus, ale po par km mi to vobec neprislo.. celkovo krasny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Že se mi podařilo prodat moje milované auto sympatickému týpkovi z Prahy a tak věřím, že bude v dobrých rukou. A já si teď koupím šalinkartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Derby. Teda abych byl upřímný - atmosféra na stadiónu (a to i díky sešívaným fanouškům) a výsledek. Tím pozitiva končí. Já chápu, že když vedeme o dva a Slávie je dopředu naprosto neškodná (z té její převahy v druhé půli nebyla prakticky jediná opradu gólová šance - snad s vyjímkou nastřelení Standy Vlčka), tak se už dopředu tolik netlačíme. Na rozdíl od Anglie nebo Německa. Budiž. Ale kvůli tomu všemu přeci nemusíme hrát z hluboké obrany (rozuměj betonu). A oboustraně produkovat zábavu pro diváky asi tak na úrovni kuliček v domově důchodců... Bylo to vyloženě, že jeden nechce a druhý nedokáže... Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Taková drobnost... Zrovna skončený záznam výbornýho koncertu Vlasty Redla z Lucerny v roce 2006. Už jsem to viděl několikrát, ale furt jim to hraje dobře. edit: a vlastně můžu doplnit, že jsem plynule přešel na záznam koncertu Jethro Tull na Dvojce... Tož dnes se jim to opravdu povedlo. Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Však ty pera si stejně po podpisu nechávají, tak nevím proč kolem toho dělal takové opičky. Hlavne on tam to pero pak vratil - po podspisu, coz na zaznamu uz neni. Takhle z neho udelali pitomce jen diky "vytrzeni z kontextu" omyl. na tom, co ze sebe udělal se podílel sám. a ty opičky k tomu právem patří. http://www.dsl.cz/clanek/2279-jak-prezident-klaus-ukradl-pero http://aktualne.centrum.cz/zpravy/kuriozity/clanek.phtml?id=696828 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 (upraveno) Je mi to vcelku jedno ale ted jsem si vsiml noveho pravidla WUS ohledne MM. Upraveno 12. dubna 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Je mi to vcelku jedno ale ted jsem si vsiml noveho pravidla WUS ohledne MM. Marina Militare homage watches NOT allowed Marina Militare is a registered trademark by Panerai. All future MM watch offers will be deleted and account can be suspended. Můj komentář: Dělají to hoši dobře. Jasné, stručné, výstižné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 dnes mě potěšilo, že jsem za dnešek vypil 6 plzní a zároveň udělal 3 zkoušky a jeden zápočet. no pravda, na zápočet jsem měl napsat práci, nenapsal, ale pan učitel mě odchytil vysmátýho po zkouškách na chodbě se slovy: ?vy ste mi neodevzdal práci, kolego, pojďte si pokecat, co byste mi chtěl napsat.." a bylo. je fakt, že jsem na dnešek skoro nespal, ale potěší to, potěší. tak už jen vydržet punkovec koncert, vyspatz se a připravit se na čtvrteční zk z autorského práva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Tak prevlikam a krmim mimino, v pozadi mi hraje CT24 a najednou tam s padlem a na zivo Tommy Emmanuel. Fajne. Ma v Praze koncert, takze kdo ma moznost, jdete, bude to prijemna zalezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Tak prevlikam a krmim mimino, v pozadi mi hraje CT24 a najednou tam s padlem a na zivo Tommy Emmanuel. Fajne. Ma v Praze koncert, takze kdo ma moznost, jdete, bude to prijemna zalezitost. ... taky na to koukám jak vejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 (upraveno) Dnes mě potěšilo moje auto Vyprovokován k malému sprintu jsem ho trochu prohnal a blbeček s Boxsterem zustal v dálce... Upraveno 13. dubna 2011 uživatelem ducati.corse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Dnes mě potěšilo moje auto Vyprovokován k malému sprintu jsem ho trochu prohnal a blbeček s Boxsterem zustal v dálce... Puč mě svýzt........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Puč mě svýzt........ To asi nebude uplně problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Nákup 12+12 75-litrových pytlů rašeliny a substrátu a k tomu třímetrovýho javoru na zahradu. Dál mě potěší trocha té zahradní práce, ale o tom jindy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Dál mě potěší trocha té zahradní práce, ale o tom jindy . Bude to ve stylu Top Ground Gear Force? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Bude to ve stylu Top Ground Gear Force? To bych nekupoval substrát, ale brokovnici, náboje a syfilis . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 a teď mě potěšil klient když si vzal auto na úvěr ) to mě potešil moooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 KFL že si na mě vzpoměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky