Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Nebol veľký protivietor? Neviem ako v Bratislave, ale na druhej strane Slovenska dosť fúkalo, nárazovky.

edit: slovo na v.ý.ch.o.d.e - mi kóduje..hmmm..tak opisne :)

fukalo od zapadu,muselo sa im lahsie bezat :smile_anim:

fukalo akurat v Devine.. neprijemny studeny vietor. No mimo Devina uz pohodicka.. fukalo pekne do chrbta.. obcas aj trochu bocny vietor, ale to naozja len vynimocne. Krajsie pocasie sme si nemohli priat, a teplota? bolo trochu chladno na moj vkus, ale po par km mi to vobec neprislo.. celkovo krasny den :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Derby. Teda abych byl upřímný - atmosféra na stadiónu (a to i díky sešívaným fanouškům) a výsledek. Tím pozitiva končí.

Já chápu, že když vedeme o dva a Slávie je dopředu naprosto neškodná (z té její převahy v druhé půli nebyla prakticky jediná opradu gólová šance - snad s vyjímkou nastřelení Standy Vlčka), tak se už dopředu tolik netlačíme. Na rozdíl od Anglie nebo Německa. Budiž. Ale kvůli tomu všemu přeci nemusíme hrát z hluboké obrany (rozuměj betonu). A oboustraně produkovat zábavu pro diváky asi tak na úrovni kuliček v domově důchodců... Bylo to vyloženě, že jeden nechce a druhý nedokáže...

Upraveno uživatelem Hugo14
Odkaz ke komentáři

Taková drobnost... Zrovna skončený záznam výbornýho koncertu Vlasty Redla z Lucerny v roce 2006. Už jsem to viděl několikrát, ale furt jim to hraje dobře. :)

edit: a vlastně můžu doplnit, že jsem plynule přešel na záznam koncertu Jethro Tull na Dvojce... Tož dnes se jim to opravdu povedlo.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Však ty pera si stejně po podpisu nechávají, tak nevím proč kolem toho dělal takové opičky.

Hlavne on tam to pero pak vratil - po podspisu, coz na zaznamu uz neni. Takhle z neho udelali pitomce jen diky "vytrzeni z kontextu" Posted Image

omyl. na tom, co ze sebe udělal se podílel sám. a ty opičky k tomu právem patří.

http://www.dsl.cz/clanek/2279-jak-prezident-klaus-ukradl-pero

http://aktualne.centrum.cz/zpravy/kuriozity/clanek.phtml?id=696828

Odkaz ke komentáři

Je mi to vcelku jedno ale ted jsem si vsiml noveho pravidla WUS ohledne MM.

Marina Militare homage watches NOT allowed

Marina Militare is a registered trademark by Panerai. All future MM watch offers will be deleted and account can be suspended.

Můj komentář: Dělají to hoši dobře. Jasné, stručné, výstižné.

Odkaz ke komentáři

dnes mě potěšilo, že jsem za dnešek vypil 6 plzní a zároveň udělal 3 zkoušky a jeden zápočet. :angel: no pravda, na zápočet jsem měl napsat práci, nenapsal, ale pan učitel mě odchytil vysmátýho po zkouškách na chodbě se slovy: ?vy ste mi neodevzdal práci, kolego, pojďte si pokecat, co byste mi chtěl napsat.." a bylo. je fakt, že jsem na dnešek skoro nespal, ale potěší to, potěší. tak už jen vydržet punkovec koncert, vyspatz se a připravit se na čtvrteční zk z autorského práva

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ducati.corse

Dnes mě potěšilo moje auto :D Vyprovokován k malému sprintu jsem ho trochu prohnal a blbeček s Boxsterem zustal v dálce... :D

Upraveno uživatelem ducati.corse
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...