Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 10:54, Frantik napsal:

Poslali mi novy katalog Panerai. Moje návštěva Florencie nese ovoce :-))

Fany woe, stačísi ho objednat na web stránkách, posílají mi ho 5 let :), Mám ho na počtě, neb pošťačka usoudila, že konečně letos nebude lámat! :)

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 13:02, tombed napsal:

Fany woe, stačísi ho objednat na web stránkách, posílají mi ho 5 let :), Mám ho na počtě, neb pošťačka usoudila, že konečně letos nebude lámat! :)

Ja to udelal osobne, to je lepší :-)

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 10:54, Frantik napsal:

Poslali mi novy katalog Panerai. Moje návštěva Florencie nese ovoce :-))

Moc hezký obrázky tam jsou. Stránka 110 se mi líbí asi nejvíc.

Na katalogu opravdu nešetřili.

Odesláno (upraveno)

Také se přidávám s přáním všeho nejlepšího, Martine Jen si dej, seš mladej :-D

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Postavili jsme se synem naše první letadlo. Kluka to bavilo, piloval, lepil, natíral... Mám z nás radost.  B) Tak snad to hned neoláme...

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 17:22, Wanderer napsal:

Postavili jsme se synem naše první letadlo. Kluka to bavilo, piloval, lepil, natíral... Mám z nás radost.  B) Tak snad to hned neoláme...

Pěknej 

Bristol Bulldog

taky jsem dřív stavěl, ještě mám pár neslepených modelů v ložnici ve skříni

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 20:43, marosh napsal:

Howno, voe.

Ať žijou halušky.

Super výkon.

Oni nam to davkuju po kvapkach, ale teraz si to u mna predplatili a rok nepoviem na nich kriveho slova.
Odesláno

Mě potěšil Jarda Jágr, je to prostě fakt borec, kdysi jsem měl čest si proti němu zahrát, zatímco já jsem už v "důchodu" a pouze trenuju, on fakt přepisuje dějiny v NHL.

Odesláno (upraveno)

Souhlasim, jsem jeho nejvetsi fanda, byt dneska melo New Jersey neskutecne stesti. Mason je dira a v podstate Philu potopil, 3 stastne goly New Jersey a 2 jeho chyby.

Phila hrala vyborne, hlavne powerplay, lajna Simmonds, Giroux, Voracek a k nim jeste Lecavalier byla uzasna. Jsem zvedavy, kdo jim ale odejde, jsou nad platovym stropem a to rapidne.

Jarda mel jednu hezkou akci, kdy pred brankou ho Grossmann fauloval, ale jinak musim uznat, bida, byt ma 2 body. :-)

Kazdopadne cekani na novou sezonu je vzdycky nekonecne, prvni zapasy padalo fest golu, uvidime dal.

Doufam, ze letos se posune na 4.misto, moc mu to preju.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Jsem zvědavý hlavně na Vrbatu, mohlo by mu to tam dost padat. Jeho dvorní nahrávači to s pukem perfektně umí.

Myslím, že bude letos gólově z Čechů nejvýš. 

Taky doufám, že naváže na perfektní sezónu Ondra Palát (neuvěřitelné, že jsme spolu jako děti hráli) a jsem zvědavý na Hertla a na to, jak se bude dařit mým oblíbencům z Bostonu a hlavně, jestli dostane šanci Pastrňák z Havířova a Nestrašil, ti se mi fakt herně líbí. :)

A ještě mě potěšila tahle zpráva, i když neznám podrobnosti a třeba se kolem toho udělalo jen velké halo. I když na druhou stranu, lidi by se měli bát...

http://zpravy.idnes.cz/pacient-na-bulovce-ebolu-nema-potvrdily-testy-f4p-/domaci.aspx?c=A141010_075620_domaci_jpl#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Odesláno
  V 9. 10. 2014 v 11:17, mondeo2 napsal:

jestli budeš jak já, tak si nebudeš pamatovat víkend, tedy spíš Ti hrozně rychle uteče jakoby v mlhách................. :lol2:

Tak to dopadlo presne jak jsem cekal. Opet jsem podlehl demonu. Jsem slaboch. Aspon, ze ten chlast byl kvalitni.

Odesláno (upraveno)

zena mi dnes kupila...cakal by som vselico, ale toto ma naozaj prekvapilo :D ( v skutocnosti su tie farby ovela lepsie ako na fotke )  

post-34553-0-92583600-1412982997_thumb.jpg

Upraveno uživatelem matt81
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...