Návštěvník Tada Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Jak chceš prověřit kdo má a nemá zbrojní průkaz ? Jsme na foru gentlemanů ne? Takže, když dáš pro nějaké vlákno nějaké pravidlo, ostatní ho budou respektovat, ne? Já bych tam ale mohl psát až tak za měsíc no... Uvidíme jak jim to bude trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Libi se mi,jak se nam zde na foru dostava detailniho popisu Tadova vyvoje,pocatku kazde jeho nove zivotni etapy,zarputile pocatky jeho novych konicku a nekolikastrankove popisy a zduvodnovani svejch nakupu cehokoli.Meli jsme jedinecnou moznost procitat si vlakno o nakupu prvnich hodinek,vlakno o vyvoji jeho kulinarskych schopnosti,vlakno o nakupu jeho bazarove Mazdicky,vlakno o okruhovem motosportu,vlakno s uvahami o zakoupeni kvalitniho noze,vlakno o teatralnim odchodu a naslednem navratu na forum,vlakno o vyberu kratke kulove zbrane,vlakno o nakupu radiem rizeneho letadylka a nasledne vysledky cvicnych letu a mnoho dalsich,ktere se mi nezapsaly do pameti.Momentalne nas patrne ceka vlakno-TADA NIMRODEM PO PRADEDOVI.................chlapce,takovehle a mnohe dalsi konicky ma kazdy z nas,avsak kazdou svou zalibu a jeji vyvoj konzultujeme doma se svoji pritelkyni ,nebo nad sklenkou dobreho piti s kamarady.Patrne jsi o tuto moznost ochuzen,coz pri cteni tvojich vlaken chapu a proto te poprosim-nedelej tady z toho Fejsbuk,ponevac kdyby to delal kazdej,do riti se dostanem.Prubni nejakej sport ,at to ze sebe dostanes a kdyz to nezabere tak zkus linku duvery. 26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 ++++ Libi se mi,jak se nam zde na....TADA NIMRODEM PO PRADEDOVI....Patrne jsi o tuto moznost ochuzen,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 fazer: Nebo, žádné takové vlákno nás tu nečeká. Co mě ale překvapilo, příjemně, jak čistě a hlavně slušně si formuloval myšlenku. Dokonce mě to nutí se nad sebou zamyslet, což bych od Tebe nečekal 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 fazer: Nebo, žádné takové vlákno nás tu nečeká. Co mě ale překvapilo, příjemně, jak čistě a hlavně slušně si formuloval myšlenku. Dokonce mě to nutí se nad sebou zamyslet, což bych od Tebe nečekal Nemyslels "což bych od Sebe nečekal"? 12 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Nemyslels "což bych od Sebe nečekal"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Potěšila mě spol. Acron, mj. dovozce nožů Wenger.Na svém noži Wenger Minathor s nástavci Bergeon jsem si zlomil tenčí z vystěžejkovačů (0,8mm). Napsal jsem na hlavní "infoadresu" Acronu, který je uvedený na stránkách Wengeru jako kontakt v CZ.Pán z Acronu mi v podstatě obratem potvrdil objednání.Paráda, takhle by to mělo fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Že maj v Tchibo jěště stále kazetu na hodinky a tak jsem ji mohl před chvílí objednat. TO PavelK: Máš mě na svědomí, protože teď musím místo jedněch co jsou dlouhodobě v plánu dokoupit čtvery, abych ji naplnil. Už si vymýšlím kategorie nad původní plán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Že maj v Tchibo jěště stále kazetu na hodinky a tak jsem ji mohl před chvílí objednat. TO PavelK: Máš mě na svědomí, protože teď musím místo jedněch co jsou dlouhodobě v plánu dokoupit čtvery, abych ji naplnil. Už si vymýšlím kategorie nad původní plán. Myslím, že tady na fóru to doplníš razdva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Libi se mi...a teprve počkej až se zamiluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Ze jsem se sikovne zbavil deseti pytlu bordelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Ze jsem se sikovne zbavil deseti pytlu bordelu no ale někoho jsi tím dost naštval 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 no ale někoho jsi tím dost naštval to je for alebo nahoda???? mna dnes potesilo toto: http://jaroslavakuchtova.blog.sme.sk/c/245390/Dobri-ludia-este-ziju.html neni to dlhe, odporucam precita si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Všichni serete hodinky do značkových servisů a tak mě dnes potěšilo, že mi taky přišlo něco pěkného na opravu. Cartier, swiss make, heč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Všichni serete hodinky do značkových servisů a tak mě dnes potěšilo, že mi taky přišlo něco pěkného na opravu. Cartier, swiss make, heč. a já myslel že taková kvalita se nekazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 ...a to jsi tenhle "water resistants swiss make" skvost přijal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 to je naadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) A tos vzal takovou lukrativní zakázku? Kolik může stát oprava takovýho kousku?Nebo tomu stačí vyměnit baterka? Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 ...a to jsi tenhle "water resistants swiss make" skvost přijal? No jasně, přebíral jsem to v bílých rukavičkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 v bílých rukavičkách. Tak to je v pořádku, tak to má u cartiera být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky