M3maniac Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 ta fotka je zralá na třídení BAN, no nic v lednici mám ještě ty bílý klobásky od Bejrů......jdu je zkontrolovatTo víš, zima je dlouhá
SCIFI Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Osobně třeba nemám rád dva dny stejný jídlo, tak je to možný. burtgulas klidně týden. Udělej mi radost a dej ho na jidelak :-)
CEGY Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 burtgulas klidně týden. Udělej mi radost a dej ho na jidelak :-)Pristi tejden je uz hotovej..Ale zaridim to na dalsi.
Gustaf Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 že jsem si asi po 2 letech zase objednal nový hodinky. sice low-end, ale i tak mám radost...
docent Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 (upraveno) Dnes jsem změřil kvas. Hodnoty luxusní. Ještě shrábnu se zhora deku a v něděli na dušičky ho vypálím. Upraveno 25. října 2015 uživatelem docent
Radimk Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Dnes jsem změřil kvas. Hodnoty luxusní. Ještě shrábnu se zhora deku a v něděli na dušičky ho vypálím.Tak už nám to začíná Musím to taky zkontrolovat )
kuncák7 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Dnes si mně před 8 hodinou zavolal šéf na kobereček a ....POCHVALA!!!! Někdo napsal starostce a hrozně mně vychválil - za vstřícnost, ochotu atd. ( já tam šel s jasným záměrem, další stížnost na sebe bagatelizovat a zapírat co to půjde ). Já jsem spokojen, šéf musí psát reakci a z toho moc nadšenej není. Druhá pochvala za skoro 8 let na této pozici.
Rudykopalsson Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Druhá pochvala za skoro 8 let na této pozici. je třeba se více snažit, pane správče :-) i když je fakt, že lidi se spíš ozvou se stížností, než s pochvalou...
Klotzman Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Mě eště nikdo nepochválil. Jen jednou sem nějaká babka přinesla příšerný fusekle uháčkovaný z chemlonu a když zjistila, že bába které je nesla je už v důchodu, řekla ať si je teda nechám já. A jiní si z úplatků stavěj vily...
Hodo65 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Státní nebo obecní úředníci jsou přece neúplatní, ne? To s těma vilama bude asi nějaká blbost .
odjinud Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Uzeniny způsobují rakovinu, potvrdila WHO. Dala je na seznam k plutoniu http://zpravy.idnes.cz/uzeniny-zpusibuji-rakovinu-zjistila-who-f17-/zahranicni.aspx?c=A151026_125902_zahranicni_mlb Jsem rád, že média občas napíšou pravdu, byť ne úplně příjemnou... Tak když jste na té žrádlovlně
martar Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Kuncáku, jestli ti to pomůže (třeba k menší vilce), tak ti taky nějakou pochvalu napíšu, to není problém
Závislák Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Uzeniny způsobují rakovinu, potvrdila WHO. Dala je na seznam k plutoniu http://zpravy.idnes.cz/uzeniny-zpusibuji-rakovinu-zjistila-who-f17-/zahranicni.aspx?c=A151026_125902_zahranicni_mlb Jsem rád, že média občas napíšou pravdu, byť ne úplně příjemnou...no hoši, kdo kupujete uzeniny od babiše, tak se bát nemusíte - v těch maso opravdu není .....
prischera Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Kuncáku, jestli ti to pomůže (třeba k menší vilce), tak ti taky nějakou pochvalu napíšu, to není problém Přesně to mě napadlo, jaká je potřeba frekvence, aby to nebylo nápadný? Jednou za kvartál? Klidně ještě pár lidí angažuju a budou odměny :-D
kuncák7 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Kuncáku, jestli ti to pomůže (třeba k menší vilce), tak ti taky nějakou pochvalu napíšu, to není problém Jste wolove :-))),to bych se starostkou musel spat.Kacku to snad hodi,ale nebude to ani na kvalitni remen :-(. Slo mne spis o ten pocit,ani ve skole jsem nemel pochvalu- naopak,na vojne totez a ted..... Slusnej pocit,ale zvykat si nebudu.
Klotzman Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Jste wolove :-))),to bych se starostkou musel spat. To by sis eště moh pískat, my tu máme starostu...
kuncák7 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 To by sis eště moh pískat, my tu máme starostu... U nas zadna vyhra,ale kdybych musel vybrat,tak prece jen radsi tu starostku :-).
Doporučené příspěvky