Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem změřil kvas. Hodnoty luxusní. Ještě shrábnu se zhora deku a v něděli na dušičky ho vypálím.

Upraveno uživatelem docent
Odesláno

Dnes si mně před 8 hodinou zavolal šéf na kobereček a ....POCHVALA!!!! Někdo napsal starostce a hrozně mně vychválil - za vstřícnost, ochotu atd. ( já tam šel s jasným záměrem, další stížnost na sebe bagatelizovat a zapírat co to půjde ). Já jsem spokojen, šéf musí psát reakci a z toho moc nadšenej není. Druhá pochvala za skoro 8 let na této pozici.

:clap:  :clap:

Odesláno

Mě eště nikdo nepochválil. Jen jednou sem nějaká babka přinesla příšerný fusekle uháčkovaný z chemlonu a když zjistila, že bába které je nesla je už v důchodu, řekla ať si je teda nechám já. A jiní si z úplatků stavěj vily...

Odesláno

Kuncáku, jestli ti to pomůže (třeba k menší vilce), tak ti taky nějakou pochvalu napíšu, to není problém :)

Odesláno

Kuncáku, jestli ti to pomůže (třeba k menší vilce), tak ti taky nějakou pochvalu napíšu, to není problém :)

Přesně to mě napadlo, jaká je potřeba frekvence, aby to nebylo nápadný? Jednou za kvartál? Klidně ještě pár lidí angažuju a budou odměny :-D

Odesláno

Jste wolove :-))),to bych se starostkou musel spat.

Kacku to snad hodi,ale nebude to ani na kvalitni remen :-(. Slo mne spis o ten pocit,ani ve skole jsem nemel pochvalu- naopak,na vojne totez a ted..... Slusnej pocit,ale zvykat si nebudu.

Odesláno

To by sis eště moh pískat, my tu máme starostu... :eek:

U nas zadna vyhra,ale kdybych musel vybrat,tak prece jen radsi tu starostku :-).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...