Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes prekvapil sam sebe :0D...

Prinesl jsem si domu dva lupeny na Ennina Morriconeho... Tak doufam, ze udelaji pod stromeckem takovou radost, jakou ocekavam :0))).... Jinak jsem na tyhle svatky desnej flegmous a kupuju darky az 23-24.12... :0D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednak mě potěšilo, že jsem snad z toho venku, ale to jsem pitval jinde.Tady jsem chtěl poděkovat všem, co m drželi palce a vyjařovali podporu v SZ. Jmenovat je nebudu, bylo jich opravdu hodně (i s přihlédnutím k tomu, co jsem za exota)  a určitě bych na někoho zapomněl. Ale opravdu díky všem :notworthy:.

Edit: a kdyby se k tomu chtěl vyjadřovat wave ceptor, tak prosím ne. Nerad bych zrovna dneska musel někoho poslat do pr*ele.

Odkaz ke komentáři

:clap: dobrý fotovýběr, ale jako školní povozítko na menší vzdálenost tohle je dost dobrý.... kdysi to stálo u nás v ulici, cestou do školy jsem to zkoumavě očumoval a jednou dokonce viděl nastupovat majitele - je to fakt Extra.

https://www.heacockclassic.com/articles/1958-bmw-isetta-300/

Ale dnes bonbonek za velký prachy,

http://auta.yauto.cz/bmw-isetta-600-2298018.html

je to přece jen Germany.  :notworthy:

**

Odkaz ke komentáři

jen pockej jak ti z amazon.de misto hodinek dorazi instalater helmut, ze ti neco strika v koupelne

Vcera na ipadu jsem zrovna na tu nemcinu nadaval, protoze jsem potreboval jednu objednavku zrusit a objednat neco jinyho a nevedel jsem jestli klikam na "zrusit" nebo "objednat navic dalsich 100 kusu (vcetne instalatera)", coz by se v cene kolem 200 EUR celkem prodrazilo :-)

Odkaz ke komentáři

5 let po rakovině varlete uz zase strilim ostrejma :-) Pritelka měla takovou radost, ze to vypadá na dost náročnej víkend :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...