obchodnik-o3 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 nasa fotbalova 21-tka otocila s holandanmi z 0:2 na 4:2 , to musi potesit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tak jsem dnes prekvapil sam sebe :0D... Prinesl jsem si domu dva lupeny na Ennina Morriconeho... Tak doufam, ze udelaji pod stromeckem takovou radost, jakou ocekavam :0))).... Jinak jsem na tyhle svatky desnej flegmous a kupuju darky az 23-24.12... :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Jednak mě potěšilo, že jsem snad z toho venku, ale to jsem pitval jinde.Tady jsem chtěl poděkovat všem, co m drželi palce a vyjařovali podporu v SZ. Jmenovat je nebudu, bylo jich opravdu hodně (i s přihlédnutím k tomu, co jsem za exota) a určitě bych na někoho zapomněl. Ale opravdu díky všem . Edit: a kdyby se k tomu chtěl vyjadřovat wave ceptor, tak prosím ne. Nerad bych zrovna dneska musel někoho poslat do pr*ele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 neskutecne me potesil telefonat s milym panem od ktereho nejspis to auto nakonec koupim.po vsech tech sr**ek se zmr**aama nekdo kdo jedna na rovinu. jezisku jezisku, zarid mi na vanoce naledi at se svezu dverma napred, dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Subo? Mico? tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 ........ jezisku jezisku, zarid mi na vanoce naledi at se svezu dverma napred, dekuji! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Potěšilo mě, že to v DHL nakonec zvládli. 290 kilometrů za 15 dnů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 dobrý fotovýběr, ale jako školní povozítko na menší vzdálenost tohle je dost dobrý.... kdysi to stálo u nás v ulici, cestou do školy jsem to zkoumavě očumoval a jednou dokonce viděl nastupovat majitele - je to fakt Extra.https://www.heacockclassic.com/articles/1958-bmw-isetta-300/Ale dnes bonbonek za velký prachy,http://auta.yauto.cz/bmw-isetta-600-2298018.htmlje to přece jen Germany. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 amazon.de uz mluvi anglicky, hura! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 amazon.de uz mluvi anglicky, hura!jen pockej jak ti z amazon.de misto hodinek dorazi instalater helmut, ze ti neco strika v koupelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 jen pockej jak ti z amazon.de misto hodinek dorazi instalater helmut, ze ti neco strika v koupelne Vcera na ipadu jsem zrovna na tu nemcinu nadaval, protoze jsem potreboval jednu objednavku zrusit a objednat neco jinyho a nevedel jsem jestli klikam na "zrusit" nebo "objednat navic dalsich 100 kusu (vcetne instalatera)", coz by se v cene kolem 200 EUR celkem prodrazilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 5 let po rakovině varlete uz zase strilim ostrejma :-) Pritelka měla takovou radost, ze to vypadá na dost náročnej víkend :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tak koukej vystřílet komplet zásobník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Paráda Frantíku, to jsou zprávy které potěší. Bude hrombeso? Chi chi :-) Přeji krásný víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Hrobeso nevim, ale treba to dam i dvakrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Zase to nepřeháněj,ať si neuženeš infarkt nebo mrtvičku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Hezký Franto, dobrých správ není nikdy dosta a takových jako máš Ty ještě míň, ale jak píše bohus, opatrně, piánko;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 5 let po rakovině varlete uz zase strilim ostrejma :-) Pritelka měla takovou radost, ze to vypadá na dost náročnej víkend :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 No dneska to jdu zapít, tak asi az v neděli :-) Diky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Me potesilo hodnoceni v praci chechtaky pro pristi rok. Pan Buh ma 100% a ja dostal 80% Duvod otevrit dobrou lahev vina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky