Klotzman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 (upraveno) OK, počítal jsem jen 109, ne 109,90, takže je to 13,73 no. Je jich tam osum.Edit: Možná je jich tam fakt jen šest. Ale naposledyvá jsem v Bille kupoval takový balení po osmi a milé vzpomínky mne zmátly. Upraveno 4. září 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 je jich 6x0,5lje to i na ceduli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Vidíte děti, vemte si ze mě špatný příklad a nepijte pivo Ale na tý ceduli je vidět koulový, to je fotka jen přes dno špatně vyškrabané sklenice od sádla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Takže je to teda 9.30.Jo? Nebo tak kolik to teda je? Já se zblázním. Du na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Je to cca 18,32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Ve stínu :-) Soryjako,bál jsem se ochranky :-) taxem fotil rychle :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Je to cca 18,32Tj. stále o 6 korun za půllitr méně než má nákupní cenu hospodský přímo od pivovaru když bere po 50lt. bečkách . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Z něčeho ty ceny v akci financovat musí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Tj. stále o 6 korun za půllitr méně než má nákupní cenu hospodský přímo od pivovaru když bere po 50lt. bečkách . . . Jenže ten obchod to nebere po 50lt bečkách, ale rovnou po stovkách palet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Určitě, akorát je to politika tak trošku úsměvná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Určitě, akorát je to politika tak trošku úsměvná. Já myslím, že to ani není tak moc o politice dodavatele, ale tlaku řetězce. Ve stylu uděláme akci na pivo, stlačíme dodavatele másla a to pak prodáme s větší marží, A samozřejmě, počítají s tím, že si tam nekoupíš jenom pivo, ale i spoustu jiných (ne) potřebných sraček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jenže ten obchod to nebere po 50lt bečkách, ale rovnou po stovkách palet Njn, prodej piva na čepu a lahvového je zhruba 50/50 v ČR.Jak si to pivovary udělají, takové to budou mít, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Zajímavé počtení, takový transparentní účet:https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2501277007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Zajímavé počtení, takový transparentní účet:https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2501277007Je to takový bezva placený chat a inzertní server dohromady. Jeden příspěvek za 0,01 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Nekde jsem slysel/cetl, ze Plzen uz nebude dodavat nekterym obchodum. Prave kvuli tem slevam - devalvuje to normalni/obvyklou cenu Plzne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Podla mna je to nezvladnute,.... myslim ze tto mali napalit na minimalne 50kc za "prispevok" a potom by sa videlo jak moc vazne to ludia s tym "chatom" myslia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jako, asi si tady nekteri (mozna vetsina) myslime o Majlosovi svy, ale ti "prispevatele" - bohuzel - klesaji jeste hloubeji pod jeho uroven. Krasna ukazka obrazu nasi spolecnosti. Hovada a vychcanci. Nic vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Teda ta Milosova sbirka je neskutecna. Vzdy, kdyz si myslim, ze me uz Cesi nicim neprekvapi, tak me vyvedou z omylu. V kontextu sbirky mi ty ta vynalezavost a fantazie lidi prijde fakt vtipna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 No, ony některé ty příspěvky jsou spíše smutné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky