kuncák7 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Mam v praze znacky Olmiku a tez si nestezuju, stejne jako wizard- kazdej me pousti, max si zaklepe na celo.
Radek124 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Kolegovi takhle před lety na kufr chrochtávky z půjčovny (s pražskou RZ) u IBC v Brně nějakej nedovyvinutej taxikářskej analfabet vyryl až na plech "PYČO PRASKÁ" - asi spěchal, takže zapomněl na "Ž"... a dost pochybuju že by tomu nějaká humorná hláška v hantecu zabránila
sibirnaya Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Ja mam teda v brne prazsky cisla a vsem je to jedno..
Baldic Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) To bych potřeboval, akorát obráceně - mám na služebáku v Praze ústeckou značku a dost se za to stydim:)Ustecka je jeste dobra. Naprosto nejhorsi jsou S(edlaci). I kdyz je fakt, ze kdyz jsem si koupil motorku, tak jsem odmitl brnenskou znacku Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem Baldic
Vladar91 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Je to bida, vsichni maji fleetove auta s prazskou znackou a clovek uz ani nepozna legendarniho karvinaka (KIT, KAT) protoze vsechny hodily pod T.
Návštěvník eloga Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 taky dobrý téma, nejvíc dráždí mimopražská v Praze a pražská ve Vidlákově, což je od Říčan až na konec světa za Brnem ke Znojmu. V Praze jsem kdysi jezdil a autem z Boleslavi, co mělo MBJ, v pražské dopravní tlačenici na Baranďák v těžkou hodinu mi pořád nedocházelo, proč ti zm/di v hustým provozu dělají myšky na poslední chvíli... No jo, pak mi to došlo u pumpy, kouknul jsem na to číslo a bylo to jasné. Člověk si to hned neuvědomí a podvědomě jezdí jak to zná a umí. Žádný problém, ale s číslem MBJ se v Praze očekává jízda jak pán v klobouku, němec v oplu nebo tak něco. A ne fest jízda, Takže hned druhý den jsem si šel pro správné číslo a byl klid.**
horal Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Já mám nálepku začátečníka (syn začíná) a docela funguje. Ohledu není plno, ale je.
Micey Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Ustecka je jeste dobra. Naprosto nejhorsi jsou S(edlaci)..Tu mám na soukromym
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Nejvýstižnější SPZ měli šílení karviňáci - "KIL"
neuromancer Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Já teda nevím, jezdím v Praze každý druhý den s L několik let a žádný rozdíl od toho, když jsem tam 20 let jezdil s A nepozoruji.
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Já mám nálepku začátečníka (syn začíná) a docela funguje. Ohledu není plno, ale je.Tak to ti zavidim, Z-etko ma neter na svem/mem aute a moc to teda nefunguje. Ale co, aspon se otrka v provozu :-)
Vladar91 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Pan v klobouku, bezovy favorit, plysove potahy vzor zebra, zbesila gestikulacepri vyjezdu z jakehokoliv ostravskeho parkoviste. Proste karvinacka Legenda.
Libor_OV Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 A ještě měli dobrá SPZ v okrese Jeseník Dokonce jeden z redaktorů v Reflexu kdysi ve sloupku napsal něco v tom smyslu, že když viděl první jejich SPZ - JE/JEA tak čekal, zda budou abecedně pokračovat a nepřeskakovat písmenka A dočkal se!
hopkirk Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Jeden známý ze Šumperku měl SUK a jak se odtrhnul Jeseník, dostal JEB.
geometr Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Mě rodil pan docent Šuk. Bez legrace.
Effe Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Je to bida, vsichni maji fleetove auta s prazskou znackou a clovek uz ani nepozna legendarniho karvinaka (KIT, KAT) protoze vsechny hodily pod T.přesně , jak se před tebou objevil někdo s takovou espezetkou tak jsi slyšel : kurva no jo - karviňok :-)
roura74 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Mě moje pražská značka vůbec neštve že je pražská, ale proto, že začíná 6AB. Ta šestka je v poho, ale iniciály našeho premiéra v demisi mě ser.. .
Doporučené příspěvky