Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam v praze znacky Olmiku a tez si nestezuju, stejne jako wizard- kazdej me pousti, max si zaklepe na celo.

Odesláno

Kolegovi takhle před lety na kufr chrochtávky z půjčovny (s pražskou RZ) u IBC v Brně nějakej nedovyvinutej taxikářskej analfabet vyryl až na plech "PYČO PRASKÁ" - asi spěchal, takže zapomněl na "Ž"... a dost pochybuju že by tomu nějaká humorná hláška v hantecu zabránila  <_<

Odesláno (upraveno)

To bych potřeboval, akorát obráceně - mám na služebáku v Praze ústeckou značku a dost se za to stydim:)

Ustecka je jeste dobra. Naprosto nejhorsi jsou S(edlaci). I kdyz je fakt, ze kdyz jsem si koupil motorku, tak jsem odmitl brnenskou znacku :D

Upraveno uživatelem Baldic
Odesláno

Je to bida, vsichni maji fleetove auta s prazskou znackou a clovek uz ani nepozna legendarniho karvinaka (KIT, KAT) 

protoze vsechny hodily pod T.

Návštěvník eloga
Odesláno

taky dobrý téma, nejvíc dráždí mimopražská v Praze a pražská ve Vidlákově, což je od Říčan až na konec světa za Brnem ke Znojmu. 

V Praze jsem kdysi  jezdil a autem z Boleslavi, co mělo MBJ, v pražské dopravní tlačenici na Baranďák v těžkou hodinu mi pořád nedocházelo, proč ti zm/di v hustým provozu dělají myšky na poslední chvíli... No jo, pak mi to došlo u pumpy, kouknul jsem na to číslo a bylo to jasné. Člověk si to  hned neuvědomí a podvědomě jezdí jak to zná a umí. Žádný problém, ale s číslem MBJ se v Praze očekává jízda jak pán v klobouku, němec v oplu nebo tak něco. A ne fest jízda,  :photo: Takže  hned druhý den jsem si šel pro správné číslo a byl klid.

**

Odesláno

Já teda nevím, jezdím v Praze každý druhý den s L několik let a žádný rozdíl od toho, když jsem tam 20 let jezdil s A nepozoruji.

Odesláno

Já mám nálepku začátečníka (syn začíná) a docela funguje. Ohledu není plno, ale je.

Tak to ti zavidim, Z-etko ma neter na svem/mem aute a moc to teda nefunguje. Ale co, aspon se otrka v provozu :-)

Odesláno

Pan v klobouku, bezovy favorit, plysove potahy vzor zebra, zbesila gestikulace

pri vyjezdu z jakehokoliv ostravskeho parkoviste. Proste karvinacka Legenda. 

Odesláno

A ještě měli dobrá SPZ v okrese Jeseník :) Dokonce jeden z redaktorů v Reflexu kdysi ve sloupku napsal něco v tom smyslu, že když viděl první jejich SPZ - JE/JEA tak čekal, zda budou abecedně pokračovat a nepřeskakovat písmenka :) A dočkal se!

Odesláno

Je to bida, vsichni maji fleetove auta s prazskou znackou a clovek uz ani nepozna legendarniho karvinaka (KIT, KAT) 

protoze vsechny hodily pod T.

přesně , jak se před tebou objevil někdo s takovou espezetkou tak jsi slyšel : kurva no jo -  karviňok :-)

Odesláno

Mě moje pražská značka vůbec neštve že je pražská, ale proto, že začíná 6AB. Ta šestka je v poho, ale iniciály našeho premiéra v demisi mě ser.. .

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...