Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo mamba...

Ty hadologové, co tvrdili, že by na tom holomraze venku nepřežila, a kladli po baráku tepelný pasti, zatímco si mamba visela o 200 metrů dál na ořešáku...to nevymyslíš... :)

Odesláno (upraveno)

Mám milenku. Beátu. Jednou jsem málem jejím jménem oslovil manželku! Abych tomu předešel, pořídil jsem domů kočku a dal jí jméno Beáta. No a kdyby něco, tak to přece jsem říkal kočce.... Dva dny nazpátek se u nás doma objevilo štěně. Manželka mu dala jméno Robert....

Upraveno uživatelem JoyStick
  • Dát hlas 2
Odesláno

Nejspíš fotomontáž, ale i kdyby ne, žádný překvápko... Nechutný komoušský prase...

S podobnými zasvěcenými výlevy běž komentovat novinky,cz

Fotka vznikla záměrně, není to fotomontáž. V rámci propagace slečny XY jich bylo víc.

S tím komoušským prasetem si taky dovolím nesouhlasit. Prominent režimu - beze všeho, ale proč prase?

Odesláno

Komoušské prase komentovat nebudu, to je na názoru každého... Ale teda jestli tahle fotka vznikla záměrně k propagaci kohokoliv a čehokoliv, tak to je teda dost hrůza...

Odesláno

Jak je to s tou hudbou relativní. Onehdá jsem se ožral s kámošem, co je koncertní mistr ve hře na housle oběma rukama a pouštěli jsme si navzájem hudbu a ten z rockovejch kapel vzal tak tak na milost jen Gentle Giant...

Odesláno

@Bert: Přiznávám, že nejsem střízliv, takže reakce byla dost impulzivní - sorry... Zasvěcený samozřejmě nejsem, ale M.D. je pro mě synonymem nevkusu a nenapadlo mě, že by se s "tím" někdo nechal dobrovolně vyfotit ve snaze o sebepropagaci... A prominent komunistického režimu je pro mě prasetem tak nějak z definice...

@elloco: Gentle Giant jsou moje srdcovka, z Nothing At All mám husinu pokaždý, takže dík za připomenutí - dám si to jako requiem než budu vymazán z Chronomagu ;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...