montemar Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 brrr, uplne me presla chut.. i na obed..
Návštěvník tolja Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Já myslel ten chybějící kus prádla, kolik by ji přidal na váze. tanga? bombarďáky?
OndraTce Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 jo, to bylo první, čeho jsem si všiml, to je hnus. odhalená fifinka ve srovnání s tím vpoho.Trošku mě děsí, že jsem si dřív všiml deformity nohy než toho, že paní nemá trenky...No, každý k tomu svému, ne? Alespoň nejsem sám=)
instant Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 tak ono treba aj brat do uvahy, ze problem s holou picou sa riesi omnoho jednoduchsie ako problem s hallux valgus.. ked uz ste tu teda sami esteti a osvietenci.
nickolas Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Ja myslim ze ani jedna z tech dvou odhalenych veci nakonec zase tak strasna neni. Tady je to sama citlivka. Vsichni jsme videli lepsi a sukali horsi...
OndraTce Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Ani estéti, ani citlivky.Jen rychlé zhodnocení, se kterým musí paní, když už se takhle vystavuje, holt počítat.Neberte se zase tak vážně.
lub Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Ja myslim ze ani jedna z tech dvou odhalenych veci nakonec zase tak strasna neni. Tady je to sama citlivka. Vsichni jsme videli lepsi a sukali horsi...ja bych babu s takle krivejma palcema sukat nemoh. jako zkousnu dost, ale todle nee.
Frantik Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 (upraveno) To se ale neda sukat mezi ty palce.... Upraveno 8. dubna 2019 uživatelem Frantik
bobi Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 ... pravda :lol2: . Sem si malinko prsknul ,kua
hopa26 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Sem jednou mazlil divku s nehoraznym predkusem. Fakt strasnej. Pritom ale mela pekáč jak z katalogu. Odhaduji, ze tahle pani z vahy bude mit take nejakou prednost, jen je potreba ji objevit......Uz vime ze nohy a bubak to nejsou.Zase na druhou stranu, kdo je bez vady, at prvni hodi kaminek.
Gustaf Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Sem jednou mazlil divku s nehoraznym predkusem. Fakt strasnej. Pritom ale mela pekáč jak z katalogu. Odhaduji, ze tahle pani z vahy bude mit take nejakou prednost, jen je potreba ji objevit......Uz vime ze nohy a bubak to nejsou.Zase na druhou stranu, kdo je bez vady, at prvni hodi kaminek. :D
Hasňa Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 To bylo i v jednom filmu kde hrál Edý Márfy. Ten fotopříspěvek je hnnus všech hnusů a Bert by měl zasáhnout.Taky tam hrál úplného blba. Zajímavostí toho filmu je, že jsem něm nezaregistroval jediného bělocha, a to ani v epizodní roli. To jen tak na okraj.
honza71 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 (upraveno) Jj,nejvic nejvetsi rasisti jsou cerny Vona ta particka okolo EM natocila 2 nebo 3 takovy jednobarevny chujoviny. Upraveno 8. dubna 2019 uživatelem honza71
geometr Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Sem jednou mazlil divku s nehoraznym predkusem. Fakt strasnej. Pritom ale mela pekáč jak z katalogu. Odhaduji, ze tahle pani z vahy bude mit take nejakou prednost, jen je potreba ji objevit......Uz vime ze nohy a bubak to nejsou.Zase na druhou stranu, kdo je bez vady, at prvni hodi kaminek.Umí vařit.
Pavelpu27 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Já bych debatu o tom, kdo s kým kdy byl, raději ani nezačínal. Existují vzpomínky, které by měly zůstat pohřbeny hodně hluboko.
Doporučené příspěvky