Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Já myslel ten chybějící kus prádla, kolik by ji přidal na váze.

tanga?

bombarďáky?

Odesláno

jo, to bylo první, čeho jsem si všiml, to je hnus. odhalená fifinka ve srovnání s tím vpoho.

Trošku mě děsí, že jsem si dřív všiml deformity nohy než toho, že paní nemá trenky...

No, každý k tomu svému, ne? Alespoň nejsem sám=)

Odesláno

Ja myslim ze ani jedna z tech dvou odhalenych veci nakonec zase tak strasna neni. Tady je to sama citlivka. Vsichni jsme videli lepsi a sukali horsi...

Odesláno

Ani estéti, ani citlivky.

Jen rychlé zhodnocení, se kterým musí paní, když už se takhle vystavuje, holt počítat.

Neberte se zase tak vážně.

Odesláno

Ja myslim ze ani jedna z tech dvou odhalenych veci nakonec zase tak strasna neni. Tady je to sama citlivka. Vsichni jsme videli lepsi a sukali horsi...

ja bych babu s takle krivejma palcema sukat nemoh. jako zkousnu dost, ale todle nee.

Odesláno

Sem jednou mazlil divku s nehoraznym predkusem. Fakt strasnej. Pritom ale mela pekáč jak z katalogu. 

Odhaduji, ze tahle pani z vahy bude mit take nejakou prednost, jen je potreba ji objevit......

Uz vime ze nohy a bubak to nejsou.

Zase na druhou stranu, kdo je bez vady, at prvni hodi kaminek.

Odesláno

Sem jednou mazlil divku s nehoraznym predkusem. Fakt strasnej. Pritom ale mela pekáč jak z katalogu.

Odhaduji, ze tahle pani z vahy bude mit take nejakou prednost, jen je potreba ji objevit......

:D :D :D
Odesláno

To bylo i v jednom filmu kde hrál Edý Márfy.

Ten fotopříspěvek je hnnus všech hnusů a Bert by měl zasáhnout.

Taky tam hrál úplného blba. Zajímavostí toho filmu je, že jsem něm nezaregistroval jediného bělocha, a to ani v epizodní roli. To jen tak na okraj.

Odesláno (upraveno)

Jj,nejvic nejvetsi rasisti jsou cerny :)

Vona ta particka okolo EM natocila 2 nebo 3 takovy jednobarevny chujoviny.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Umí vařit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...