jovani Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 asi sem vhodne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Baví mě dnes Facebook a stránka: Nosíme hodinky. :-) Jeden tam letí 140+ po dálnici fotí si při tom hodinky, ostatní mu řeknou, že je hňup a ještě se urazí. :-D Další kapacita, musí odejít ze skupiny jen pro to, že vidí na fotkách pár zbraní....jen doufám, že ještě neviděl, nějaký válečný film, kua tam bejvá zbraní, po takovém zážitku skočí pod vlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 (upraveno) doktor, výborné Upraveno 26. dubna 2020 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 (upraveno) edit: @guzmic - pamatuju tady relativně nedávno wristshot se 180. Ani moc nepřekvapilo, od koho to bylo @McStinger: Neopakujete se, pane profesore? Strávil jsem teď dvacet minut v synově pokoji hledáním knížky s mým asi nejoblíbenějším TFS fórem, ale nezadařilo se. Tak aspoň dvě klasiky: Upraveno 26. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 - Miláčku, myslíš, že jsem během karantény přibrala? - Vždyť ty si nikdy nebyla hubená. ---------- Čas smrti: 18:24. Příčina: Covid 19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 11 hodinami, dr.sphinx napsal: @McStinger: Neopakujete se, pane profesore? Strávil jsem teď dvacet minut v synově pokoji hledáním knížky s mým asi nejoblíbenějším TFS fórem, ale nezadařilo se. Tak aspoň dvě klasiky: Mal som problém s odmazaním nesprávnej prílohy a dúfal som, že si to nikto nevšimne. Ale vždy sa nejaký pozorný dobrák nájde. WTF je TFS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 A jsme v prdeli, "Demolition Man" scénář se stává skutečností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 58 minutami, McStinger napsal: Ale vždy sa nejaký pozorný dobrák nájde. WTF je TFS? Rádo se stalo, přece bych tě nenechal ve štychu. TFS - odkud všechny ty vtípky jsou. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Far_Side Už jsem ho našel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Ani ma neprekvapilo ze Doktor je fanda Garyho Larsona. Ja som celozivotny fanusik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Já bych s někým, kdo nemá Far Side rád, asi dlouhodobě nemohl vůbec vyjít. Ten poslední je jinak super ukázka toho, že když se slovní hříčka zadaří, nic to nepřekoná. Spamovat to tady Larsonem bychom myslím vydrželi dlouhé hodiny a stovky MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 TFS výborný, já to zas naředim něčim přízemnějším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Můj oblíbený. Kdysi vycházely kalendáře (365 vtipů na rok) moc mi chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 @Traveller: jeden taky někde mám schovaný @M.K.: brutáál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Pak jsou některé povedené momentky s figurkami ze Sesame Street, ke kterým někdo dodatečně dopsal absurdně trefené popisky situace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Já furt koho mi ten rozcuchanej Boris Johnson připomíná a už to mám: Hary Šoumen od Stanislava Holého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Před hodinou, Duke650 napsal: Pak jsou některé povedené momentky s figurkami ze Sesame Street, ke kterým někdo dodatečně dopsal absurdně trefené popisky situace... To je boží. Kam na to chodíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 před 33 minutami, rodrigez napsal: Tak to je nejvíc :)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky