organic Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Dneska jsem parkoval v kopci v Košířích. Na ledu jsem se potřeboval zapasovat mezi dvě auta a pěkně jsem se orosil, aby nebyla nějaká ťukačka. Chirurgická práce s plynem, ručkou a spojkou.Když pak vidím tohle, mám velký strach se venku pohybovat. Ale docela jsem se u toho videa zasmál http://video.idnes.cz/?c=A160122_104711_olomouc-zpravy_stk&idVideo=V160122_113410_olomouc_jda Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Ideální okruh na drifty... :-) ... parkování v Košířích či jinde v kopci mezi 2 auta je taky moje noční můra, bydlím na rovině... a stačí v létě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 ty šampóny mi připomněly celou řadu srandiček co se tak různě prováděly, například hypermangan ve sprchové hlavici nebo když se různým pouštěním teplé a studené vody v umyvadle "dálkově ovládá" teplota vody ve sprše připojené na stejném potrubí.Jo a ještě takový omyl na vojně. Pamětníci si možná vzpomenou na "polštářkové šampony", kdysi prodávané jednorázové balení šamponu v malých plastových zatavených balíčkách. Nemělo to žádné otevírání, muselo se to propíchnout, drsňáci to prokusovali. No a na vojně se v podobných obalech fasoval vodovzdorný olej na ošetření bot. Což někeří nováčci netušili a vzali si to do sprchy.Šampón - olej jsme fasovali při nástupu. Mazáci nám řekli, že je to šampon. Spousta kolegů se nechala nachytat . Zajímavé je, že od té doby jsem celý rok už šampon ani olej neviděl. Kdo ví, kde to končilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Můžu se ještě zeptat, v čem spočíval ten vtip s hypermanganem? Že tekla fialová voda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Můžu se ještě zeptat, v čem spočíval ten vtip s hypermanganem? Že tekla fialová voda?no fialové bylo Fšechno :D(ale desinfekce dobrá) Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Další várka na téma Leo vs. Oscaři přiznám se, že mě to asi nikdy neomrzí... kdo to jenom vymejšlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Todle na mě bliklo na FB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Ten je rozsoudil i s obecenstvem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Ten je rozsoudil i s obecenstvem K.gifJestli tohle není nahraný, tak je to hodně hustý :-) Prostě rozhodčí co si umí zjednat respekt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Staré to je jak metuzalém a podle mě nahrané, minimálně podle toho štábu s mikrofonem, co to natáčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Pro fanoušky Star Wars: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Jestli tohle není nahraný, tak je to hodně hustý :-)podle mně nahraný, tohle si nemůže nikdo dovolit, ani když mu přecvakne v hlavě setrvák ... a prej základy sebeovládání Ne všichni jsme to viděli i když je to ,,Staré to je jak metuzalém". Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Malý česko-polský slovníček, který by se Vám mohl hodit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Hodinkový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Malý česko-polský slovníček, který by se Vám mohl hodit :-)Moc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Moc dobrý :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Tyjo nikdy mi nedošlo, že Snoop Dogg je vlastně černá verze Kemra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 to je syn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky