bandicoot Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Já pořád nemám dost:http://internetovyporadce.cz/lelo-masazni-strojek-tiani-iii-cerna.htmlNela K: Zaujala mne cena,výkonnost. Snadno se s výrobkem pracuje, odvedl přesně takovou práci, jakou jsem očekávala. Rozhodně doporučuji, naprostá spokojenost.Rozálie K: Pes si s tím pohrál a musím pořídit další. Ještě, že mají hodně rychlo dopravu do druhého dne.Magdaléna H: Jo, je to dobrý, manža je taky spokojený. Akorát mimísek pořád po tom šmatlá (nesmí). Upraveno 2. února 2016 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 božkov tuzemský 500ml je přesně to co jsem hledala, vytváří doma opravdovou domácí atmosféru a teď trochu mimo: neb jak ušetřit za zástrčku, houm mejd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) od chlastu je jen krucek ke cvicenihttps://www.youtube.com/watch?v=vCPZfdkRTSE Daniela tomu dava lepsi formu Upraveno 2. února 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 a teď trochu mimo: neb jak ušetřit za zástrčku, houm mejd Když to uděláš na obou koncích, máš rychlovarnou konvici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Pro letecké modeláře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Zaplatit si nekde feedback neni nekdy uplne idealni :-)) Edit: vubec celej ten eshop je dost vtipnej! http://internetovyporadce.cz/fun-factory-pulsator-stronic-drei-modra.html Super!!! Už dlouho mě něco tak neodrovnalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Zaplatit si nekde feedback neni nekdy uplne idealni :-)) Edit: vubec celej ten eshop je dost vtipnej! http://internetovyporadce.cz/fun-factory-pulsator-stronic-drei-modra.html Hlavně, jak tam všichni pečlivě uvádějí přesný obchodní název výrobku včetně barevného provedení. Upraveno 2. února 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jsem se podíval na Google jak vypadají ty nové občanky a vypadl na mě vzor, že jsem se normálně hned pokřižoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Pan Jebal jede se svou rodinou na dovolenou, přijedou do hotelu a tam pan Jebal na recepční vybalí: ?Já jsem Jebal se svou manželkou a mou dcerou a tady syn, taky Jebal se svou manželkou i se svou dcerou a synem.? Recepční na něho divně pohlédne a řekne: ?Mně je jedno kdo koho jebal, zapíšu vás jako jednu z.kurvenou rodinu.?? Upraveno 2. února 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Pro letecké modeláře...O tom psal Modelář, č. 7/1978. Ale moc se to neosvědčilo, protože se mouchy nedokázaly domluvit a bzučet synchronně. Upraveno 2. února 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jedna klasika :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jedna klasika :-)) IMG_2113.JPGtuším, že je to o 3 stránky zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 tuším, že je to o 3 stránky zpět... jj, nečetl jsem zpetne. Modi to promazou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebor0907 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Úklid chodníku! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Kdybyste někdo chtěl doma měnit lunetu u bondovek, tak tady máte návod: https://www.youtube.com/watch?v=Xu2Swung6VY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak ono vlastne proc ne ... a u AD budou tvrdit ze to nejde a musi se vymenit cela luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Kdybyste někdo chtěl doma měnit lunetu u bondovek, tak tady máte návod:Tak ono vlastne proc ne ... a u AD budou tvrdit ze to nejde a musi se vymenit cela luneta Mně tam tak nějak nesedí, jak trefil lumibod na dvanáctku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky