Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:lol2:

Už som párkrát na letisku rozmýšľal, že sa šoférovi nahlásim podľa mena, ktoré drží v ruke a nechám sa odviezť na hotel. Na toto by som sa chytil :)

Neviem prečo mi to pripomenulo Emaila a Disney.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Verbal je studnice nekorektního humomru a urážek už léta. Některý jeho perly už bohužel asi zmizely, doporučuju i jeho komenty k filmům.

Mě dnes hodně pobavil tento mladík tím jak si vesele přihopsal s šibalským úsměvem na tváři

http://www.radiokromeriz.cz/novinky2465_v-kromerizi-se-odehral-utok-na-reportera-tv-prima-video-v-odkazu.html

Odesláno

tam je výborný ten vtip:

Two Italians enter the bus in New York and start very noisy conversation:

" .... 'em come first, then I come, two asses together, I come again, two asses together, then I pee, pee again and I come in the end... "

An old lady nereby can't stand it any longer and says:

" You pigs, what a shame to discuss your disgusting sexual life on public!!!! "

Italian: " Hey, wassup lady??? I just tella my friend, how to spella Mississippi....."

Odesláno

Profil filmového kritika jménem Verbal :-) Ty jeho odpovědi na dopisy u konce mě úplně rozbili...

http://www.csfd.cz/uzivatel/195357-verbal/

Afri, pac ti verim, tak jsem na to kliknul. Vydrzel jsem to cist asi 3 minuty. Lituji toho ztraceneho casu. Mels pravdu o vlakno vedle... mel by sis radeji poridit do auta televizi :D Ta ti taky zkazi vkus, ale furt jeste je o stupinek min nechutna ;)

Odesláno

Afri, pac ti verim, tak jsem na to kliknul. Vydrzel jsem to cist asi 3 minuty. Lituji toho ztraceneho casu. Mels pravdu o vlakno vedle... mel by sis radeji poridit do auta televizi :D Ta ti taky zkazi vkus, ale furt jeste je o stupinek min nechutna ;)

Plně tě chápu a rozumím :-) Co to je za člověka? Asi trošku duševně nevyrovnané stvoření, nejvíce by mě zajímalo, jestli na těch fotkách je to opravdu on...

Odesláno

Me jeho komenty baví, ale jen jednotlivé a v malé míře. Dost často to trochu rozproudí tu pseudointelektuální debatu na CSFD, kdy jsou tam schopni radobyumelci hodnotit "problematiku hloubky pribehu v zavislosti na tepu doby", "plochost až jednotvárnost epizodních postav" nebo "problém se saturaci barev".

Nicmene je to člověk nemocný, to je z jeho profilu zřejmé :lol2:

Odesláno

Mě verbalova aktivita prostě baví a to nejen na čsfd. Pro mě osobně je to vrchol trollingu a do toho ještě umí být vtipný. Navíc to je vše schopný udělat bez osobních urážek a sprostých nadávek  :lol2:

Odesláno

Na ČSFD čučím dost často, když se rozhoduju, jestli nějaký film zkouknout nebo ne. Jestli je Verbal magor nebo to je jen nějaká internetová póza se neodvažuju soudit, ale musím říct, že jeho hodnocení ve smyslu dobrý film / špatný film, jedna hvězda / pět hvězd většinou sedí k mému osobnímu (ne)vkusu. Navíc ho Admin na ČSFD po nějakých stížnostech umravňoval, takže v hodnocení filmů už to není taková snůška sprosťáren.

Odesláno

Na ČSFD čučím dost často, když se rozhoduju, jestli nějaký film zkouknout nebo ne. Jestli je Verbal magor nebo to je jen nějaká internetová póza se neodvažuju soudit, ale musím říct, že jeho hodnocení ve smyslu dobrý film / špatný film, jedna hvězda / pět hvězd většinou sedí k mému osobnímu (ne)vkusu. Navíc ho Admin na ČSFD po nějakých stížnostech umravňoval, takže v hodnocení filmů už to není taková snůška sprosťáren.

Verbala mám rád, když si ty jeho projevy občas čtu, tak si myslím, že sám bude z těch míst, do kterých tak šije (filosofická fakulta nebo tak něco :D ),

hodnocení má obvykle v mojí normě, takže ho beru jako příjemné zpestření..

Odesláno

Mne překvapuje kolik lidí má potřebu mu něco psát nebo mu případně vyhrožovat. Osobně si myslím, že je to výborná recese :-) Pamatuji si podobný týdny z dob kdy jely diskuzní servery Mageo a Hofyland. Kdo neměl alespoň pět virtuálních elfů, kteří ho chtěly zabít jako by nebyl :-)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...