instant Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Tvl a to video je tiez skvost. Jak to sarmantne cutli na konci, a vobec.. talent a kumst z toho srsi na mile. Vcul jedna otazka - kto ich nabonzuje kickstarteru? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ten pocit hrdosti, když měsíční práci zvládnete během jediného dne. Ano, už jsem snědl celý adventní kalendář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Žiadne hovno nie je dokonalé. Každé má svoje muchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Tak vtip "hoši, asi jsem to pěkně pojebal" jsem zatáhl k nám do fabriky, a už se vypráví na kurarne a všichni se mu tlemi jak o život :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) - "Moje hodinky ukazujú, že nemáš nohavičky..."- "Ale ja ich mám."- "Aha, tak to mi idú dopredu..." Tak uz viem prečo majú tie mechaniky odchýlky presnosti.. Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Tohle snad muze byt jenom sranda ... https://www.kickstarter.com/projects/zaffirewatchco/high-school-student-launching-a-watch-companyPohoda, však šroubky sedí ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Asi má pravdu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Trojan: dobry!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 klasika cutalisti.. https://refresher.cz/38533-Hokejoveho-trenera-trefil-do-hlavy-puk-fotbaloveho-zase-papirove-letadlo-Jejich-reakce-jsou-bezpochyby-definici-techto-sportu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 klasika cutalisti.. https://refresher.cz/38533-Hokejoveho-trenera-trefil-do-hlavy-puk-fotbaloveho-zase-papirove-letadlo-Jejich-reakce-jsou-bezpochyby-definici-techto-sportuTvl, tak toto je fakt sila! V tom spomalenom zabere normalne vidno ako rozmysla ci ho to malo boliet alebo nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Trener cutalistu je fakt borec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Radši nic Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Ani som to neotvoril a viem o čo ide... Tipujem záber hokejového trénera v NHL ako dostal pukom do hlavy, mal tržnú ranu a fajnú bozuľu ale správanie akoby sa nič nestalo a potom futbalový tréner ako sa dobre že nerozplakal a nevolali mu sanitku po styku s papierovým lietadielkom... Aký tréner-taký hráč alebo lepšie aký šport-taký človek... futbal je len divadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Petik ty me dycky pobavis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Trener cutalistu je fakt borec :-)Zfleku zralej na divadelní roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Slabé, slabé.... měl se ještě držet za hlavu a válet se po zemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Já to říkám furt, fotbalisti jsou co do inteligence na nejnižším stupni ze všech sportů. To potvrzuje i to, že švárovo synovi soupeř ze vzteku, že prohrávají 7:0 dupnul ze zezadu na nohu. Kluk má zlomenou holenní i lýtkovou kost. Má tam drát a šrouby a hezky dlouho si poleží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Můj starší synek jim říká "fotbalinky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 připomnělo mi to tohle videohttps://www.youtube.com/watch?v=OoyM6WogmmI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky