geometr Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 A jedna asistentka, jsem si teď vzpomněl, se jmenuje Kakáčková.
AndyAaron Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Pritelkyne mela kolgyni, co se jmenovala Krásná. Pak se provdala jako Nadymáčková. Coz byl teda sesup, sama z toho ze zacatku nebyla nadsena
Xenomorfus Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Jeste s tema zenskyma jmenama... jedna moje dobra kamaradka se jmenuje Šilhavá. Sveho casu bydlela se svou kamaradkou v podnajmu. A ta se jmenuje Malá. Coz uz sem si z nich utahoval, ze jako "malá šilhavá" neni zadne terno. Korunu tomu nasadila ta jeji kamoska, kdyz mela (mozna jeste ma, nevim) pritele a ten se jmenoval Kulhavý. Tenkrat sem ji rikal, ze az se vezmou, at si necha obe prijmeni a at jim jde za svedka ta moje kamoska. Ze by to pak v tom lejstru vypadalo zajimave: Manzelka: Malá Kulhavá a svedek: Šilhavá.
martar Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 No, já měl na vojně nad sebou půlročáka, kulatého kluka ze Slovenska. Jmenoval se Rožek. Když přišel čas jeho mazáctví, chodil okukovat do přijímače nováčky a jeden se mu tam děsně zamlouval (ne sexueln?, prostě jen lidsky) - stejně kulatej, stejn? buclaté tváře, stejná dobrá nálada... nakonec se zadařilo a dostal ho k sobě do jednotky. Ukázalo se, že jeho věrný obraz se jmenuje BRožek Taky jsem zažil, že se představovali na pracovišti nadřízený a podřízený ... N: já jsem Boleslav Král.... P: já Boleslav Císař
Baldic Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Jedna moje karadka se jmenuje Nebeska. Hrozne mila a sikovna holka, ale to spojeni s doktorem Strosmajerem proste nejde prejit.
Povidláček Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já měl na vysoké spolužáka, který se jmenoval Štros. A když se v rámci svého kruhu představoval ostatním spolužákům, řekl jim, že se jmenuje jako ten veliký pták akorát bez P na začátku. Dodnes mu všichni říkají Enis.
siwi Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Taky jsem znal kluka, co se jmenoval Pýč, navíc s tvrdým. A jeden kolega se jmenuje Pičman.Tak Pičman byl 20 let mým šéfem. Samo, že s kolegy jsme mezi sebou o něm mluvili jako o pičusovi.
Pavelpu27 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Šourka máme v práci, na průmce jednou vyvolával učitel Šilhavý, Princ k tabuli! Největší sranda byla, když můj kamarád se jmenuje po otci. Po rozvodu rodičů se jeho matka znovu vdala za chlapa, co se jmenuje úplně stejně, jako první muž. Takže on má otčíma i otce, kteří se jmenují úplně stejně.
Kapo Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já se v učení setkal s panem Píčou, pak si vzal slečnu Krásnou i s jejím jménem. Od té doby se mu neřeklo jinak než Krásná Píča. A ve strojírenské výrobě byly dvě dílny - obrobně šéfoval Bednář, montáži Sklenář,
Majk1 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Mě vždycky pobaví cedule v Horních Počernicích: MUDr Bastl - gynekologie
m.n. Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Kapo: S panem Píčou ti moc nevěřím, spíš bych řekl, že to bylo s panem Píčem. Já na výšce chodil na pár seminářů s Mrtkou a Píčovou. Já byl při prezenci přesně mezi nimi...
kuko Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Z krčmy sa plazia dva opité hady,a jeden sa pýta druhého:ty,počúvaj,my sme jedovaté hady?To si píš,že sme!No tak to som v piči,akurát som si kusol do jazyka...
Marfael Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 To je jak někdejší předseda představenstva HC Slavia Praha se jmenoval Tomáš Kotouč.
revue gt Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Měl jsem zákazníka, který se jmenoval Hajzl. Už automaticky vytahoval občanku, že si nedělá srandu.
Horhe Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Kámoš se jmenuje Blabla a blokli mu účet na fejzbůku, že to není žádný jméno. Naskenoval občanku a funguje dál.
siwi Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Právě jsem si vzpomněl na vtípek ze zákldky, kdy jsme si dělali srandu z hlášení v rádiu:Vážení posluchači, v následující půlhodině vám zazpívají interpreti Gott, Chladil, Spálený, Bobek.
Horhe Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Kapo: S panem Píčou ti moc nevěřím, spíš bych řekl, že to bylo s panem Píčem. Já na výšce chodil na pár seminářů s Mrtkou a Píčovou. Já byl při prezenci přesně mezi nimi... Ty se jmenuješ Mužský gumový ochranný a antikoncepční prostředek?
little_w Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já měl v práci kolegu a ten se jmenoval Hladký, potom přišla holčina, ta se jmenovala Hrubá a oni se vzali, sice měla potom jméno po něm, ale nikdo jí neřekl jinak než Polohrubá... Vyhrals!
Honza.manta Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já měl v práci kolegu a ten se jmenoval Hladký, potom přišla holčina, ta se jmenovala Hrubá a oni se vzali, sice měla potom jméno po něm, ale nikdo jí neřekl jinak než Polohrubá... Vyhrals!
Doporučené příspěvky