tommas4 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Kájínek evidentně ještě není ve formě.Moc to nerozstřelil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Asi začnu taky lepit pytlíky - vypadá to, že to na kafe hodí ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 R.I.P. Renčín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ten je super, hned to jdu poslat vsem arabum co znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 A super na něm taky je,že se to dá použít i na Slováky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 A super na něm taky je,že se to dá použít i na Slováky... A nie sú lepšie ovce, ako za to platiť stravenkou a piatimi cígami? (viď. Tvoj nedávny príspevok) :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 A nie sú lepšie ovce, ako za to platiť stravenkou a piatimi cígami? (viď. Tvoj nedávny príspevok) :-))Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 ?Stevene Seagale, vyzývám tě k souboji jeden na jednoho. Budu boxovat, ty můžeš dělat cokoliv. Deset kol ve Vegas," https://www.sport.cz/ostatni/ostatni/clanek/922626-mayweather-zapomente-legenda-boxu-vyzvala-k-bitve-hvezdu-bojovych-filmu.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo... Dal som tam smajlík, tak je tá moja pripomienka snáď dostatočne jasná :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Máslo se krade víc než zlato https://www.novinky.cz/krimi/451060-podnikatelka-zaplatila-za-maslo-50-tisic-naletela-podvodnikovi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel :-D Doufám,že je jasné, že se jedná o legraci. Proti Slovákům a Arabum nic nemám, ostatně pro mě za mě ať si každý š*ká co chce, že jo... Je nam to tu vsetkym absolutne jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Segal sa mu na to vykasle to je jasne,.... mal vyzvat napriklad Lungrena, Van Dammeho alebo co ja viem Taktarova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tato houba není nijak vzácná a jmenuje se pestřec. Foto jsem si půjčil od kolegy.ještě jednou, pro jistotu, je to pestřecpro místní grammaz nazis (vč. Zmizíka) . . . . vyskloňujte v jednotném i množném čísle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 no vypadá docela vtipně... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 ještě jednou, pro jistotu, je to pestřecpro místní grammaz nazis (vč. Zmizíka) . . . . vyskloňujte v jednotném i množném čísle To mi roste na zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky