bandicoot Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Cekam, kdy to tu bude mit svoje vlakno. Pane boze...Taky čumím, kam se to tady vrtlo
Tondaa73 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Kabát zlatej...Taky můžeš mít za ?950 tohle: https://www.balenciaga.com/cz/shirts_cod38757019tm.html Za litr v ojrech je to dobrej kauf...Zrovna hledáme někoho na úklid baráku...navrhnu to na schůzi ...
odjinud Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Tvl, to jsou tedy kousky... omlouvam se timto golfistum:-)
Rodkopf Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Za litr v ojrech je to dobrej kauf...Zrovna hledáme někoho na úklid baráku...navrhnu to na schůzi ... Uprimne jedine, co mi dava smysl je, ze to navrhuje nejaka emancipovana pi..., ktera si mysli, ze meni svet a v pozadi stoji majitel/ka, ktera proste zaplatila par hiphop VIP, aby to nosili a ted se naramne bavi, co za koko.... jsou lidi schopni nosit a jeste za to platit. Jinak mi to nedava smysl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Kabát zlatej...Taky můžeš mít za ?950 tohle: https://www.balenciaga.com/cz/shirts_cod38757019tm.html Hmm, myslel som ze otroci sa uz v europe nepredavaju. Ale cena dobra.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Hmm, myslel som ze otroci sa uz v europe nepredavaju. Ale cena dobra.No tak ten zrovna vypadá na pěkný netáhlo.
kdojinej Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 A k tomu tenhle kabát.. Však co, to je normalne bunda Chronomag od Zrna.. nebo ne?
ivan_989 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Ty kokso. Tusil som ze tam vonku NIECO je ale toto som necakal. A to su len odevy. Urcite je tam vonku toho viac. Asimilovanymi mimozemstanmi pocinajuc a 300rocnymi kybervylepsenymj pozemstanmi konciac. Len to musi niekto z fora zistit a dat sem ich fotky
Gustaf Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Notypico, já tu u toho brečím smíchy. Konečně humor :D
kuncák7 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Notypico, já tu u toho brečím smíchy. Konečně humor :D Jojo presne, zive si vybavuju a ted se nikoho nechci dotknout - zmizika, frantika, ypouse, martara a dalsi (i sebe) co tu znam, v tehle modelech a jde mi stezi udrzet vaznou tvar :-).
kuncák7 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Nenene Tebe jsem bohuzel nazivo zatim nevidel, jen mam info od kolegu co ano, takze jsem te nezminoval, pane ... :-)
clockyclock Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 tak dame posledni rundicku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Jojo presne, zive si vybavuju a ted se nikoho nechci dotknout - zmizika, frantika, ypouse, martara a dalsi (i sebe) co tu znam, v tehle modelech a jde mi stezi udrzet vaznou tvar :-).Di do prdele vole!
Tom4 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Di do prdele vole!Ja vim sorry, ale predstav se v tom prvnim modelu z posledniho postu a uznej, ze to nejde nekomentovat :-).
Frantik Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Ja vim sorry, ale predstav se v tom prvnim modelu z posledniho postu a uznej, ze to nejde nekomentovat :-).Tak to sluníčko na ptakovi by nebylo tak špatný :-)
JoyStick Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Panove ctu to tady asi po tejdnu a chciju smichy
bandicoot Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Tak to sluníčko na ptakovi by nebylo tak špatný :-)Sluníčko má von(a).Ty potřebuješ slunce, ne? Teda jako vono tohle je prdel, to jsou prostě slecinky a je to nenositelný haute couture, ale mně přijde horší karlínskej vymydlenej hipstr pijící férový kafe z udržitelnýho kelímku, co má pocit, že je drsnej kanadskej lesák ve flanelce, ti se totiž berou vážně.
Honza.manta Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Jojo presne, zive si vybavuju a ted se nikoho nechci dotknout - zmizika, frantika, ypouse, martara a dalsi (i sebe) co tu znam, v tehle modelech a jde mi stezi udrzet vaznou tvar :-).Máš štěstí, že jsi mne vynechal. Jinak bych musel celou noc přemejšlet do čeho by jsi mne necpal.
Doporučené příspěvky