Gustaf Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Děkuji, idický rytmy mi docela lahoděj do ucha:-)vím, sem divnej;-)))i ty jeden teroristo ikdyz je fakt, že svého času jsem Punjubi MC taky poslouchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Děkuji, idický rytmy mi docela lahoděj do ucha:-)vím, sem divnej;-))) Nejsi, tenhle soundtrack jsem sjížděl v autě asi měsíc Jsem si pak připadal jak taxikář v New Yorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 ABS for dummies Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Svojeho uz neutahnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Legendarni A druha legendarni: Gett upah Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Nejsi, tenhle soundtrack jsem sjížděl v autě asi měsíc Jsem si pak připadal jak taxikář v New Yorku Ty zní fajn, sem na to přišel. Ta hudba je neuvěřitelně veselá, skočna a pozitivní. Jinak Punjabi MC a Jogi nejviiic Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Sosni si Singhama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Getupa jsem si musel pustit třikrát, to fakt nemá chybu. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Sosni si Singhama Ještě je super toto, to opravdu patří do sekce HUMOR víc, než do sekce "Tip na dobrý film" https://www.csfd.cz/film/259321-enthiran/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Sosni si Singhama Díky, Singham výbornej, sosám cely, to bude masakr:-)) Kde je ke stažení ten Enthiran? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 A tuhle znate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 to už je ale mooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Díky za připomenutí - když si připadám že už nemůže být hůř, pustím si právě něco jako tuhle scénu z robota Endhirana... pak koňské dostihy s hopkajícíma indickýma gázikama: ...ještě výš skákající indické bojové traktory:https://www.youtube.com/watch?v=6QZ8o25u3Xo ...no a ve finále samozřejmě nesmí chybět megadrsný bouchač Singham: Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Pro Móňu bych měl jeden návrh, co dát starýmu pod stromek...za 39 kaček hodně muziky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ja sveho casu nakoupil x dvdcek á 5/10 Kc a nektere jsem ani nedokoukal. Nedalo se. Zlomyslne je pak nechavam u nas v praci v kuchynce, kde se po nich vzdy zaprasi :-) K Vanocum by to chtelo ale neco lepsiho, treba komplet Okres na severu nebo tak neco... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ona: Ty jsi na mě milý jen, když chceš sex! On: Co kecáš, jsem na tebe milý pořád. Ona: No právě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Tak ten sednul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Počkej, Bureš už konečně sedí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 taký výbornej Bollywood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky