Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

To jsou nekorektní a nesluníškově stereotypní pomluvy. Tuhle jsem viděl záběr z bezpečnostní kamery, jak neduživí invalidní kykáni dobrovolně vlekli vozejk naloženej snad tunou šrotu k výkupně a zlí rasističtí měšťáci si je při té těžké noční fyzické robotě dovolili natáčet a namátkově legitimovat. A když už si chudáci o víkendu někam k lesu vyrazí na houby, hned na ně rasísti vytahujou bouchačky...

https://www.youtube.com/watch?v=47Ffh91Pn3c

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Geodet - to bys je měl vidět, když začnou borůvky...celé početné rodiny, velký hřebeny a rvou to hlava nehlava. Pravda, jindy je v lese nevidíš. (Snad leda když jdou na dřevo a pytlačit :-)

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Já myslim, že cikáni na houby nechodí. Co vyžaduje trochu fyzické námahy, tak oni neprovozují.

Smi připomněl, jednou jsem byl u situace jak kamarádovi volal otec (cikánská rodina komplet) že si stáhnul aplikaci na hledání hub a že až přijde z práce tak to půjdou vyzkoušet. Byl jsem dost zvědavej co z toho vyleze, ale bohužel kamarád měl dost rozumu a nešel do toho. :) No a pak znám ještě jednoho, 20 let na pervitinu, do lesa chodí před i po práci, teď když houby nejsou tak tam chodí na nerosty, ukazoval mi co našel a normálně mam chuť jít s nim. :)

Jinak tady (u Chebu) se houby "vytěžujou" partama cikánů co se rozestoupí po x metrech a udělaj takovej nájezd, že tam nic nezbyde. A pak se to samozřejmě prodává němcům za 350CZK za kilo.

Odkaz ke komentáři

Jak? :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...