tikzot Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 ..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Řekl bych, že ten koronavirus se na Yoko za ty roky už docela podepsal https://www.youtube.com/watch?v=HdZ9weP5i68&t=92s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Strašně vošklivá ženská. Za mlada možná víc než teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jenom jestli to nebyl Japonec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 .. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Už aby bylo na youtube konečně Party Hárd, všechny kina co to dávaj sou moc daleko. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Já myslim, že cikáni na houby nechodí. Co vyžaduje trochu fyzické námahy, tak oni neprovozují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 (upraveno) To jsou nekorektní a nesluníškově stereotypní pomluvy. Tuhle jsem viděl záběr z bezpečnostní kamery, jak neduživí invalidní kykáni dobrovolně vlekli vozejk naloženej snad tunou šrotu k výkupně a zlí rasističtí měšťáci si je při té těžké noční fyzické robotě dovolili natáčet a namátkově legitimovat. A když už si chudáci o víkendu někam k lesu vyrazí na houby, hned na ně rasísti vytahujou bouchačky...https://www.youtube.com/watch?v=47Ffh91Pn3c Upraveno 2. února 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 (upraveno) Geodet - to bys je měl vidět, když začnou borůvky...celé početné rodiny, velký hřebeny a rvou to hlava nehlava. Pravda, jindy je v lese nevidíš. (Snad leda když jdou na dřevo a pytlačit :-) Upraveno 2. února 2020 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Já myslim, že cikáni na houby nechodí. Co vyžaduje trochu fyzické námahy, tak oni neprovozují. Smi připomněl, jednou jsem byl u situace jak kamarádovi volal otec (cikánská rodina komplet) že si stáhnul aplikaci na hledání hub a že až přijde z práce tak to půjdou vyzkoušet. Byl jsem dost zvědavej co z toho vyleze, ale bohužel kamarád měl dost rozumu a nešel do toho. No a pak znám ještě jednoho, 20 let na pervitinu, do lesa chodí před i po práci, teď když houby nejsou tak tam chodí na nerosty, ukazoval mi co našel a normálně mam chuť jít s nim. Jinak tady (u Chebu) se houby "vytěžujou" partama cikánů co se rozestoupí po x metrech a udělaj takovej nájezd, že tam nic nezbyde. A pak se to samozřejmě prodává němcům za 350CZK za kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Je teda fakt, že v Rumunsku jsem cikány viděl nabízet houby. Tam ale asi nemají takový velkorysý dávky jak u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 U nás na východe osadníci bežne popri ceste ponúkajú huby.P.S.Viete ako ich udržiavajú pekne lesklé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Takým čo spraví z bieleho snehu žltý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cin Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Suchej únor, Káva, Co mě právě naštvalo, Music, Nože. = dnešní pořadí pvních témat ve fóru. Cítím v tom dost dramatický příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 ..... a ten HUMOR je schovaný kde? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky