African Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 2 minutami, Effe napsal: tady je jediná možnost , drasticky zvýšit dávkování ... Asi jo, no...zítra mám tedy nějaké plány, ale všechno jde odložit, že jo...nic neuteče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Co muzes udelat dnes, muzes udelat i pozitri a mas dva dny volno ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 A je tam další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 3 minutami, African napsal: Asi jo, no...zítra mám tedy nějaké plány, ale všechno jde odložit, že jo...nic neuteče... malá dávka mi bolest mi citlivý zub jen rozpulzovala, to chce pořádně umrtvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Maro, to je ale moc hezkej folklór. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Tzv. pořádně se zdebilnit, to znám Ale to si asi dnes opravdu nemůžu dovolit.... mAra, pěknou etiketu má ta lahvinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Ta viněta je fajn. Já se vždycky zmůžu sotva na “S20”, fixem na malé nálepce. Onehdá jsem musel povolat souseda a šli jsme kontrolovat co je sliva a co malina...malinko se mi to popletlo. Výsledek testu si bohužel nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Potvrzuju dneska nějaký erupce na sluníčku, jel jsem se projet na kole a peklo, bolel mě "asi" žlučník, fuj. Teda po návratu se to zklidnilo skoro hned, ale tohle neznám. Ráno jsem byl odvézt synátora do místního zdravotnického zařízení, protože po sundání sádry je na rentgenu další prasklina další kosti . . . a top je pošta kam se hrnu s balíkem na poslání a oni si trošku mění otvírací dobu jak se jim zrovna chce. A tak. Takovej o ničem debilní den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Mám v sobě další 2 pivka. Vzhledem k tomu, že jsem včera dobral antivirotika (proč asi ....) tak to dnes bude rychlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Právě teď, Bert napsal: Mám v sobě další 2 pivka. Vzhledem k tomu, že jsem včera dobral antivirotika (proč asi ....) tak to dnes bude rychlý. Rychlý znamená i levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Jo, taky sem dal este panaka Slivky... Deda ji mel rad. No, uz si neda, dneska to zabalil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 2 minutami, African napsal: Rychlý znamená i levnější Velmi zajímavá myšlenka. Afri, nejmenuje se někdo v Tvém širším příbuzenstvu Kohn, nebo třeba Roubíček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 1 minutou, Xenomorfus napsal: Jo, taky sem dal este panaka Slivky... Deda ji mel rad. No, uz si neda, dneska to zabalil... Ach jo, tak si dejme každej stopečku na Xenova dědu . ...... Ťuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 2 minutami, Xenomorfus napsal: Jo, taky sem dal este panaka Slivky... Deda ji mel rad. No, uz si neda, dneska to zabalil... To si dam s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Diky, kluci, tak to ja si dam s vama este jednu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) Xeno, to je mi líto. Jinak etiketou jsme polepili s tatou jen vybrané láhve, zbytek pro domácí užití je v demižonech... Šak sme z Vizovic... Edit a dám si taky... Upraveno 24. února 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 4 minutami, Bert napsal: Velmi zajímavá myšlenka. Afri, nejmenuje se někdo v Tvém širším příbuzenstvu Kohn, nebo třeba Roubíček? Aj, dám si xenomorfus na dědu... upřímnou soustrast. Mě dnes kámoška 48 roků na raka, hrozný...blbý den. No nic, k životu ta smrt prostě nějak patří, ale bolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Presne! Uzil si dlouhy zivot, ted uz si dava do trumpety jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 46 minutami, Bert napsal: Maro, to je ale moc hezkej folklór. Aby z toho nebyly další parohy Upraveno 24. února 2021 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Tvl kazišuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se