Petr11 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 3 hodinami, safi napsal: Můj komentář byl k aktivaci aplikace, ne ke každodennímu přihlašování do aplikace. Kolega psal o aktivaci apky na novém tel. přístroji. O každodenním přihlašování do apky nikdo nepsal a snad si ani nikdo nemyslí, že je potřeba pro každé přihlášení chodit na pobočku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 17 hodinami, Maro napsal: Kdokoliv tvrdí, ze KB+ je dobra aplikace, ať zkusí zjistit, jaký je aktuální konverzní kurz založil jsem KB+ té akci, myslel jsem, že sem přejdu na premium po ukončení ČSOB Premium, ale ty 2 měsíce testování, abych splnil KB podmínky, mě z toho vyléčily. Štve mě to ČSOB, to mi přišlo, že celkem fungovalo, pojištění bylo fajn, škoda té změny podmínek. Tak na konverzní kurz u KB se nemusíš dívat, to ti řeknu "blbej" :). Teď zrovna se s KB trápím, vypadá to, že kreditka lze splatit jen ve všechní den a já zrovna chtěl jít na poštu - https://www.mesec.cz/clanky/bezdokladova-dobirka-tak-trochu-tajna-sluzba-ceske-posty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 7 hodinami, nickolas napsal: Teď jsem to řešil. Měl jsem apku i klíč, přišel o telefon a nastavoval nový. Asi 16x mě to nepustilo, ale nakonec ano. Musíš znát přihlašovací údaje a nafotit dva doklady. Zajímavé. Kolega to totiž potřeboval udělat loni nějak v září, když mu kleknul mobil a byl si v bankomatu pro nějaký kód. Já mám teda vše v jedné apce, nemám zvlášť klíč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Jasně, u RB je jedna apka, která klíč integruje. Napsal jsem to blbě. A hlavně jsem to zmotal. RB jsem aktivoval už nevím jak, focení občanky bylo ČSOB. Takže jako bych nic neřek. Ale do banky, ani bankomatu, jsem nakonec nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Testovali jste někdo už ty nový podmínky pro csob premium? Stačí si přeposlat peníze do trojúhelníku mezi účty? Tzn pošlu třeba z KB do ČSOB a pak po částech na Partners nebo jinej účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 9. 1. 2025 v 18:00, papun napsal: Přiznejte se kdo máte Komerční banku a pod nátlakem jste přešli na internetové bankovnictví KB+. Mě donutili udělat převod - jsem debil neměl jsem se nechat, protože jsem trošku slyšel co to je za odpad. Nicméně už jsem tamk a není cesty zpět. KB+ je strašný nefunkční slátanec. Chce se mi z toho zvracet. Jak jsem strašná konzerva a nesnáším změny, tak asi půjdu o dům dál. No mě už lámou od listopadu. Řekl jsem, že po Novém roce uvidíme. Jen mi vadí, že mám dva účty v jednom, tzn. soukromí a firemní a převod se týká pouze soukromého, což mi dost vadí a mám z toho obavy. Co se stane, když převod odmítnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna No kdybych líp četl ty recenze před převodem, tak jsem taky odmítnl. A co se stane? Podle mě mají nějaký deadline na ten převod. Takže tě budou průběžně prudit a pak v určitou chvíli ti možná dají nůž na krk a řeknou, že převod nebo konec. Dneska jsem tam zase něco řešil a sere mě to fakt moc. Je to paskvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 1 hodinou, ragu napsal: Testovali jste někdo už ty nový podmínky pro csob premium? Stačí si přeposlat peníze do trojúhelníku mezi účty? Tzn pošlu třeba z KB do ČSOB a pak po částech na Partners nebo jinej účet. Konzultoval s bankéře- na konci měsíce musí být cokoli v částce 300 000 ( půjčka, hypo, aktiva u Patria, na účtě). Zažádat jsem o výjimku a byla na rok schválena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 58 minutami, vaba napsal: Konzultoval s bankéře- na konci měsíce musí být cokoli v částce 300 000 ( půjčka, hypo, aktiva u Patria, na účtě). Zažádat jsem o výjimku a byla na rok schválena. Tohle je v pohodě, mám tam penzijko na který mi posílá peníze zaměstnavatel. Spíš mi jde o podmínku obratu na účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 13 hodinami, ragu napsal: Tohle je v pohodě, mám tam penzijko na který mi posílá peníze zaměstnavatel. Spíš mi jde o podmínku obratu na účtu. Já si posílám peníze z VÚB. To je sběrný účet, není tam ani moje jméno. Zatím v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Ahojte, mám dotaz na majitele účtu u KB. Včera jsem pomáhal známému s přechodem na nové PC. Je to chlapík kolem 80ky, moc mu to s mobilem a PC nejde, ale snaží se. No a on si mi postěžoval, že mu KB přestala posílat měsíční výpisy (mailem, ne poštou). No a že prý to už nejde. Tak jsem volal do KB a borec mi řekl, že těm, co mají nějaké super nové a moderní bankovnictví skutečně již výpisy neposílají a že si je mohou sami stáhnout. Pro mladší ročník pár kliků, pro mého známého docela oříšek. Může mi zde někdo potvrdit, že toto je pravda? Že v roce 2025 banka nechce nebo neumí tak elementární věc, jako je poslat 1x měsíčně výpis z účtu na email klienta? Neb na jejich webu je toto: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna No mě dřív chodili poštou a pak už byly vždycky ke stažení v bankovnictví. Na e-mail nechodili nikdy, ale možná to bylo jen v nastavení. A teď jak mají to KB+ tak to neumí vůbec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Ano, řešil jsem ten samej problém u mámy. Po přechodu na KB+ se daj výpisy stahovat pouze přes bankovnictví, na mail už nic chodit nebude. BTW pro ostatní: Přechod na KB+ se dá maximálně odkládat, ale nakonec tam stejně skončej všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Mám AirBank a bance jsem byl fyzicky jednou za těch 10let cca. Nemám žádný problém, jak IB tak appka jsou dobře user friendly udělané. Mám ještě monetu, ale ta mi po vizuální stránce vůbec nepasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 2 hodinami, Traveller napsal: Ahojte, mám dotaz na majitele účtu u KB. Včera jsem pomáhal známému s přechodem na nové PC. Je to chlapík kolem 80ky, moc mu to s mobilem a PC nejde, ale snaží se. No a on si mi postěžoval, že mu KB přestala posílat měsíční výpisy (mailem, ne poštou). No a že prý to už nejde. Tak jsem volal do KB a borec mi řekl, že těm, co mají nějaké super nové a moderní bankovnictví skutečně již výpisy neposílají a že si je mohou sami stáhnout. Pro mladší ročník pár kliků, pro mého známého docela oříšek. Může mi zde někdo potvrdit, že toto je pravda? Že v roce 2025 banka nechce nebo neumí tak elementární věc, jako je poslat 1x měsíčně výpis z účtu na email klienta? Neb na jejich webu je toto: Jo, je to bohužel tak. Jak přejdeš na KB+, můžeš jen stahovat. KB v tomto ale není jediná, RB je na tom stejně, Moneta tuším taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 17 hodinami, ragu napsal: Tohle je v pohodě, mám tam penzijko na který mi posílá peníze zaměstnavatel. Spíš mi jde o podmínku obratu na účtu. Já jsem tenhle měsíc zkusil poslat na svůj účet v Air Bank, odtud na manželky ČSOB a pak zpátky ke mně... Teď čekám, jestli to projde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Před hodinou, berczo napsal: Mám AirBank a bance jsem byl fyzicky jednou za těch 10let cca. Nemám žádný problém, jak IB tak appka jsou dobře user friendly udělané. Mám ještě monetu, ale ta mi po vizuální stránce vůbec nepasuje Já tam nebyl kvůli bankovnímu účtu a s tím souvisejícíma věcma nikdy a to ani při zřízení disponenta. Musel bych tam jen, pokud bych chtěl od nich bankovní identitu, tu mám ale leta jinde. Na tohle ta banka nemá chybu. Před hodinou, Vorel napsal: Jo, je to bohužel tak. Jak přejdeš na KB+, můžeš jen stahovat. KB v tomto ale není jediná, RB je na tom stejně, Moneta tuším taky. U RB výpisy emailem nastavit jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 3 minutami, geometr napsal: Já tam nebyl kvůli bankovnímu účtu a s tím souvisejícíma věcma nikdy a to ani při zřízení disponenta. Musel bych tam jen, pokud bych chtěl od nich bankovní identitu, tu mám ale leta jinde. Na tohle ta banka nemá chybu. U RB výpisy emailem nastavit jdou. Díky za opravu, žil jsem v domnění, že to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 3 hodinami, Paw napsal: Ano, řešil jsem ten samej problém u mámy. Po přechodu na KB+ se daj výpisy stahovat pouze přes bankovnictví, na mail už nic chodit nebude. Tak to je tedy pokrok jaxviňa. Když jsem včera do KB volal, řekl jsem jim svoje. Snad se více lidí ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Excelové výpisy u KB jsem nakonec vyřešil u Revolutu. Stejně většina mých plateb kartou jde přes Revolut, tak tam půjdou všechny. Nakrmím to přes kreditku z KB a tu už nebudu používat na nic jiného. Vyřešeno, jebat na KB. Plateb z BÚ mám jen pár pravidelných, tak to nebude takový problém - měl jsem nějaký software na převod PDF do Excel, tak to protáhnu tím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se