Zlý Jabko Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tak to prostě přejde do ilegality, tady v těch věcech je nulová vymahatelnost. Booknout se přes Tor, zaplatit bitcoinem, vymalováno jest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tak to prostě přejde do ilegality, tady v těch věcech je nulová vymahatelnost. Booknout se přes Tor, zaplatit bitcoinem, vymalováno jest.Tak pro toho kdo už v tom jede to třeba bude možnost. Ale já bych investovat do něčeho co může být problematické nebo v blízké budoucnosti nelegální investovat nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tak to prostě přejde do ilegality, tady v těch věcech je nulová vymahatelnost. Booknout se přes Tor, zaplatit bitcoinem, vymalováno jest.A porad to muze byt nekdo z bernaku a navalit ti sto litru pokutu. Jako tem nebozakum od Uberu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 jojo, Airbnb fakt jedeMám dobrou kamarádku co žije v USA a v Praze pronajímá několik svých bytů přes AIRBNB v centru. Co jsem od ní slyšel tak je s tím mnohem větší oser než se zdá. Počínaje ouřadama přes problémy se sousedy, až přes nespolehlivou "studentskou" firmu, která zajišťuje "úklid", praní a předávání bytu. Říkala, že před pár lety to bylo terno, ale teď už to je dávno pasé, protože se to stalo všeobecně známým. Ceny znatelně klesly, vytíženost také. Díky své finanční situaci ale nemusí řešit, zda má byty poloprázdné. Jde jí jen o pokrytí nákladů. Kupovat na hypo byt na pronájem a myslet si že je to výhodná investice, tak to znamená mít velmi, ale velmi špatnou paměť. Kdo si koupí za slušnou cenu kvalitní a likvidní hodinky, ten na tom bude rozhodně lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Jak to tak tady čtu - nejsou nakonec nejlepší ty hodinky ?Pro lidi, co trochu přemýšlejí a nepodléhají hysterii, určitě jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Hm, to pro mě nebude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Hm, to pro mě nebude :-)Nevím kdo to přesně řekl, ale byl to investiční poradce, četl jsem to před nějakou dobou v českém tisku. Řekl něco ve smyslu, že když se konečně o něčem začne psát v českém tisku, tak je dobré od toho dát pryč. Myslel tím investiční možnosti a od té doby jsem si mockrát všimnul, že to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Kolik je tu hodinkopragmatiků v zelených číslech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Já. Jak řekl cyber. Staci kupovat likvidní a kvalitní. Nejaka značka by se našla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Když nějaké hodinky skočí na ceně, tak to beru spíš jako takový bonus v rámci koníčku. Kdybych přepočítal všechen čas okolo, tak už to moc optimistické nebude. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ja Prodáváš a kupuješ i v zahraničí nebo jen tady? :-) Přijde mi, že ty dražší kousky jsou tady v prodejním vlákně většinou poměrně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ja ted moc neprodavam, a kupuju jen tady, ale za ty leta mi rukama par hodinek proslo. vetsina vocad, neco z ebay a z chrono24, prodal sem je jen tady nebo kamosum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 V zahraničí jdou občas koupit kousky za dobré ceny, chce to sledovat a dát si štamprlu než převedeš éčka ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ale ne rolex, ten je tam drazsi, jak tady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 V zahraničí jdou občas koupit kousky za dobré ceny, chce to sledovat a dát si štamprlu než převedeš éčka ) No právě i když ebay a PayPal snad určitou záruku dávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Pro ty co nekupují rolády : Nabídku jsem smazal, tenhle typ inzerce na chmag rozhodně nepatří. - Prischera Upraveno 5. května 2016 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Jsem jen vesničan, školy nemám, ale nabídce nějak nevěřím......... ale co mi není rovno, pom to je mi ..... Upraveno 5. května 2016 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Pro ty co nekupují rolády : Nabídku jsem smazal, tenhle typ inzerce na chmag rozhodně nepatří. - PrischeraOtázky byly více než relevantní. Za mě to smrdí. Nicméně vzhledem k promazání postu mažu i tady. - P. Upraveno 5. května 2016 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Pro ty, co si to nestačili přečíst - šlo o nabídku dluhopisů s na první pohled zajímavým úrokem. Jako nic proti, ale co se mi na takových nabídkách nelíbí je takové to "zbytečné tajemno". Zkrátka nabídka "nabízím možnost zhodnocení xy %", nebo "dluhopisy renomované společnosti",... Fóra mají velkou výhodu - "víc očí, víc vidí". Je mnohem snazší obhájit nějakou nabídku mezi 4 očima, kde bude panovat značná informační nerovnováha, případně moment překvapení a další výhody, které finančnímu poradci dávají výhodu nad klientem a jsou hlavními prodejními nástroji, často tak důležitými, že zastíní fakta, než tu samou nabídku obhájit veřejně na fóru. Takže třeba za mne by mnohem důvěryhodněji působilo "Leo Expres nabízí dluhopisy s 9 % úrokem" (nabídka z prosince 2012) s tím, že mu někdo může kontrovat s "no jo, jenže jaká je pravděpodobnost, že ty peníze dostanu zpět, když jde od ztráty ke ztrátě". Osobně se domnívám, že korporátní dluhopisy vůbec nejsou vhodným investičním nástrojem pro nezkušeného investora, který nemá šanci správně vyhodnotit riziko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se