Jarda_Prim Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Dneska tyhle vintážky, den a datum nenastavovány. Jen jsem je ráno nařídil a protřepal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Dneska tyhle vintážky, den a datum nenastavovány. Jen jsem je ráno nařídil a protřepal...ale nastavit jsi je radši měl, máš je o 12 hod mimo a přehazují datum po poledni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Jo, to jsem si po focení taky všiml, ale zrovna v tuhle kritickou dobu by se nastavovat neměly. No, já je večer zase uložím ke spánku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 První jarní den v klasické pozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 No nejsou ty Orient Black Mako překrásné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marous1 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Tak tyhle jsou boží...:-) DSC00653.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Raye jsem chtěl už dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Raye jsem chtěl už dlouho. Jsem si až dnes všimnul, že Raye mají na rozdíl od Maka luminiscenci i na vteřinové ručičce. Ať ti dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badunclsam Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Zdravím vespolek. Tak mě včera došli moje první "orientální" automaty. Vybírání bylo zdlouhavé, ale zábavné. Nakonec jsem se rozhodnul pro oblekovky. Na fotkách vypadají pěkně, ale na živo je to opravdu radost pohledět.Bílý ciferník s černými decentními indexy, bílé ručičky lemované sytě modrou barvou, která hraje krásnou hru se světlem plnou odlesků a jako pomyslná třešnička působí na hodinkách kulatý průhled na bijící srdce hodinek.Foto zatím půjčené z netu, vlastní dodám co nejdříve ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 2x pepsi a 2x to nebylo ono. Až tahle celomodrá varianta je super. Kdybych tak měl tah z Rayjů, nemělo by to chybu.No a pak černé bestie, co víc komentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 dneska jsem sehnal nový stežejky a musím Raye nosit na NATU. S origo stežejkama se mi stalo to, co vidíte níže. Problém je tom, že ty nový jsou schválně o něco tlustější a nevlezou se do otvorů v tahu. Co s tím? Odmítám je nosit na něčem co svým průměrem může směle konkurovat šicí jehle a zlomí se po 2 měsících nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Tak to by mě taky zajímalo. Něco už se řešilo ve vlákně ?Hodinky ORIENT - zkušenosti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) jo já na to taky někdy dávno narazil, akorát jsem nevěděl kde a teď nemám vůbec čas to hledat právě edit: ted jsem něco našel na 9. straně Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 dneska jsem sehnal nový stežejky a musím Raye nosit na NATU. S origo stežejkama se mi stalo to, co vidíte níže. Problém je tom, že ty nový jsou schválně o něco tlustější a nevlezou se do otvorů v tahu. Co s tím? Odmítám je nosit na něčem co svým průměrem může směle konkurovat šicí jehle a zlomí se po 2 měsících nošení... Nenosíš je moc na těsno? Já je nosím snad už rok a půl bez problému, ale NATO jim sekne. Ať nejsem OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Ne na těsno je nemám, ta uplně roz***aná stežejka se nezlomila samovolně...ale i na té druhé jde viděť, že se na tom tahu prostě ohýbá. Schválně si zkontroluj, jak jsou na tom ty tvoje. Tady o pár stránek se píše, že je brousí na menší průměr, to se mi moc nezdá, to tam můžu dár rovnou tenčí a čekat než se zase ohnout. Mě spíš napadalo o něco zvetšit samotnou díru v tahu. jo, já na ty tvoje Orienty koukal už v inzerci, pěkný to máte pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Dneska jsem vyvětral stařenky, tak je dám i sem, ať si užijí svých pět minut slávy. Mimochodem, vydržely mi ze všech hodinek kupovaných na fóru nejdýl. Už je mám skoro rok a prodávat se rozhodně nechystám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Dneska jsem vyvětral stařenky, tak je dám i sem, ať si užijí svých pět minut slávy. Mimochodem, vydržely mi ze všech hodinek kupovaných na fóru nejdýl. Už je mám skoro rok a prodávat se rozhodně nechystám... Nedivím se, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 King Divery jsou legendy a prischera má pouze excelentní kousky. Jsou vážně super, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Nikdy by mě nenapadlo, že budu z těch Orient Mako tak nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Halóóó .... nosí tady někdo hodinky Orient? Já pořád pravidelně tyto (dal jsem si totiž předsevzetí, že od žádné značky nebudu mít víc než jedny hodinky a Mako mě pořád baví). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se