Liqid Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Ray jsou super, na těch pilotkách mi to logo Orientu vážně nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 K těm pilotkám se to zdobený Orient logo fakt nehodí a na tom strohým cifru strašně tluče do očí, jen s nápisem Orient by to asi bylo v pohodě. A pokud máš už potápky troje, tak jsou i ty Raye asi zbytečný, i když jsou to hezký hodinky (mám je). Takže bych nebral asi nic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Na ty pilotky jsem se taky kdysi díval, ale připadají mi takové málo pilotkové. Něco jim prostě chybí, aby ten dojem z nich byl, jak má být. A vadí mi tam to velké logo (i když na jiných Orientech ne), bílá datumovka a taky si myslím, že nápis Water Resist 100 m, je na pilotkách přebytečný a to nemluvím o tom fontu s kudrlinkama. Jak mám Orient rád, tak toto jsem nakonec vyřadil z výběru. Má nebo měl je ?mikulíšek?, tak mu zkus napsat.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59784-pilotky/?p=1007097 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Na koženým natu jsou pilotky parádní. Nejsou to echt pilotky, o tom žádná. Na tom číselníku je toho prostě moc a korunka je hodně obyčejná. Na druhou stranu za ty peníze jsou super a díky tomu "univerzálnějšímu" vzhledu je lze nosit i na šedočerném "bond" natu. WR 100 je taky fajn věc. Lumi je hezká, ale není to žádný zázrak, svítí podle mě méně než na Mako, ale zas tam je větší plocha, takže efekt je výraznější.Co se týče zpracování a funkčnosti, tak nemám co vytknout. Přesnost super (lehce se předbíhají, v řádu jednotek sekund za den).Prostě krom designu jim nemám co vytknout a za ty peníze je to super volba. Jediné co bych zvažoval je, jestli černý nebo modrý cifr. Já mám modrý, protože černý v té době nebyl skladem. Rozhodně nelituju, protože hází pěkné metalické odlesky a ta kobaltová modř se mi líbí, ale v černé by možná vypadali "pilotkověji", plus černá je univerzálnější barva pro výběr řemenu. Modrá je šmrncovnější a sportovnější. Upraveno 17. července 2014 uživatelem mikulíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Na koženým natu jsou pilotky parádní. Nejsou to echt pilotky, o tom žádná. Na tom číselníku je toho prostě moc a korunka je hodně obyčejná. Na druhou stranu za ty peníze jsou super a díky tomu "univerzálnějšímu" vzhledu je lze nosit i na šedočerném "bond" natu. WR 100 je taky fajn věc. Lumi je hezká, ale není to žádný zázrak, svítí podle mě méně než na Mako, ale zas tam je větší plocha, takže efekt je výraznější.Co se týče zpracování a funkčnosti, tak nemám co vytknout. Přesnost super (lehce se předbíhají, v řádu jednotek sekund za den).Prostě krom designu jim nemám co vytknout a za ty peníze je to super volba. Jediné co bych zvažoval je, jestli černý nebo modrý cifr. Já mám modrý, protože černý v té době nebyl skladem. Rozhodně nelituju, protože hází pěkné metalické odlesky a ta kobaltová modř se mi líbí, ale v černé by možná vypadali "pilotkověji", plus černá je univerzálnější barva pro výběr řemenu. Modrá je šmrncovnější a sportovnější.díky, to jsem potřeboval slyšet. nejspíš to tedy budou pilotky.koženej světle hnědej nato mám, potom hadráky modrej, šedej, olivovej - takže na střídání super. modrej cifr jasná volba.korunka se mi naopak líbí že tak netrčí - hlavně že je šroubovací - a jestli to nejsou echt ortodoxní pilotky? ..zas tak dalece to neprožívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 ... a jestli to nejsou echt ortodoxní pilotky? ..zas tak dalece to neprožívám... Souhlas, taky jsem uvažovat, jestli je nevyměnit třeba za Steinharty nebo prostě něco vít pilotního... a vždycky jsem dospěl k tomu, že vlastně není důvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 ted každodenně na zulu M-force.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4DE Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Orient Defender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 ted každodenně na zulu M-force..ten ukazatel natažení je z noení na ruce nebo winderu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 od návratu z dovolené jsem je nefotil. mako a shark mesh musí už z principu sedět k sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 To napoleon: na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Na ruce jo? Tak to natahují velmi pěkně. Už to tu někdo psal že Orient má nátah vyborný a když je tam ukazatel reservy tak je vidět jak nabíhá rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraff Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Stačí půl dne a je full...nátah jde velmi lehce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Orient EA 46F701-90 CS (kalibr 46F; automat, 21 kamenů, ukazatel rezervy chodu: přes 40 hod.). Koupil jsem je někdy kolem roku 2000. Musím ale přiznat, že je už nosím spíše výjimečně (odchylka chodu činí +10 sekund za 24 hodin). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 To je ale velká škoda, že je nosíš tak málo. Vypadají moc pěkně. Našel jsem si pár fotek na internetu (je jich tam opravdu velice málo) a tady ten model bez datumovky je prostě nadčasový. Budu rád, když se tu s nimi zase na nějaké tvé povedené fotce potkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Část mé Orient hodinkové rodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 (upraveno) zrovna k těm Orient militari vpravo mě ten erb orientu nepasuje. je to jak pěst na oko. Jinak u některých modelů se mě naopak líbí. Upraveno 27. července 2014 uživatelem Napoleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Zapršelo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Standard date na novem meshi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 po delší době, nějak se jim nedaří sesadit z ruky raye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se