Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

K těm pilotkám se to zdobený Orient logo fakt nehodí a na tom strohým cifru strašně tluče do očí, jen s nápisem Orient by to asi bylo v pohodě. A pokud máš už potápky troje, tak jsou i ty Raye asi zbytečný, i když jsou to hezký hodinky (mám je). Takže bych nebral asi nic ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ty pilotky jsem se taky kdysi díval, ale připadají mi takové málo pilotkové. Něco jim prostě chybí, aby ten dojem z nich byl, jak má být. A vadí mi tam to velké logo (i když na jiných Orientech ne), bílá datumovka a taky si myslím, že nápis Water Resist 100 m, je na pilotkách přebytečný a to nemluvím o tom fontu s kudrlinkama. Jak mám Orient rád, tak toto jsem nakonec vyřadil z výběru.

Má nebo měl je ?mikulíšek?, tak mu zkus napsat.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59784-pilotky/?p=1007097

Odkaz ke komentáři

Na koženým natu jsou pilotky parádní. 

Nejsou to echt pilotky, o tom žádná. Na tom číselníku je toho prostě moc a korunka je hodně obyčejná. Na druhou stranu za ty peníze jsou super a díky tomu "univerzálnějšímu" vzhledu je lze nosit i na šedočerném "bond" natu. WR 100 je taky fajn věc. Lumi je hezká, ale není to žádný zázrak, svítí podle mě méně než na Mako, ale zas tam je větší plocha, takže efekt je výraznější.

Co se týče zpracování a funkčnosti, tak nemám co vytknout. Přesnost super (lehce se předbíhají, v řádu jednotek sekund za den).

Prostě krom designu jim nemám co vytknout a za ty peníze je to super volba. 

Jediné co bych zvažoval je, jestli černý nebo modrý cifr. Já mám modrý, protože černý v té době nebyl skladem. Rozhodně nelituju, protože hází pěkné metalické odlesky a ta kobaltová modř se mi líbí, ale v černé by možná vypadali "pilotkověji", plus černá je univerzálnější barva pro výběr řemenu. Modrá je šmrncovnější a sportovnější.

post-26503-0-19956700-1386016417.jpg

Upraveno uživatelem mikulíšek
Odkaz ke komentáři

Na koženým natu jsou pilotky parádní. 

Nejsou to echt pilotky, o tom žádná. Na tom číselníku je toho prostě moc a korunka je hodně obyčejná. Na druhou stranu za ty peníze jsou super a díky tomu "univerzálnějšímu" vzhledu je lze nosit i na šedočerném "bond" natu. WR 100 je taky fajn věc. Lumi je hezká, ale není to žádný zázrak, svítí podle mě méně než na Mako, ale zas tam je větší plocha, takže efekt je výraznější.

Co se týče zpracování a funkčnosti, tak nemám co vytknout. Přesnost super (lehce se předbíhají, v řádu jednotek sekund za den).

Prostě krom designu jim nemám co vytknout a za ty peníze je to super volba. 

Jediné co bych zvažoval je, jestli černý nebo modrý cifr. Já mám modrý, protože černý v té době nebyl skladem. Rozhodně nelituju, protože hází pěkné metalické odlesky a ta kobaltová modř se mi líbí, ale v černé by možná vypadali "pilotkověji", plus černá je univerzálnější barva pro výběr řemenu. Modrá je šmrncovnější a sportovnější.

díky, to jsem potřeboval slyšet. nejspíš to tedy budou pilotky.

koženej světle hnědej nato mám, potom hadráky modrej, šedej, olivovej - takže na střídání super. modrej cifr jasná volba.

korunka se mi naopak líbí že tak netrčí - hlavně že je šroubovací - a jestli to nejsou echt ortodoxní pilotky? ..zas tak dalece to neprožívám... :)

Odkaz ke komentáři

... a jestli to nejsou echt ortodoxní pilotky? ..zas tak dalece to neprožívám... :)

Souhlas, taky jsem uvažovat, jestli je nevyměnit třeba za Steinharty nebo prostě něco vít pilotního... a vždycky jsem dospěl k tomu, že vlastně není důvod. 

Odkaz ke komentáři

To je ale velká škoda, že je nosíš tak málo. Vypadají moc pěkně. Našel jsem si pár fotek na internetu (je jich tam opravdu velice málo) a tady ten model bez datumovky je prostě nadčasový. Budu rád, když se tu s nimi zase na nějaké tvé povedené fotce potkám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...