Honza S23 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Již druhý den tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Tož přidám svoje oranžády. Vytlačily všechny ostatní hodinky, takže už rok a 4 měsíce je mám denně na ruce. 15 měsíců jsem je udržel bez zastávky. Luxusní přesnost a zpracování. Jsou to moje první hodinky a byly to nejlépe utracené peníze. Ještě teď po takové době zbožňuji ten záchvěv rotoru když je vezmu do ruky a zacvaknu "motýla" na ruku..... nádhera, co to je za model a kde jste je koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 nádhera, co to je za model a kde jste je koupil? http://www.orientuhren.de/automatik-tachymeter-power-reserve-cfm00002b0-p-53.html?osCsid=knv8d3ujo780kgs2gn3r2b09q6 tady je seženeš za dobrou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 Kolegové, už pár dní Orient Mako s černým ciferníkem. O včerejška pak s řemenem Di-Modell Pilot a jsem maximálně spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek Koníček Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Dneska tyto Parádní... Co to je za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
npavel Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 jen občas........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Nosím věčný kalendář, ty občas , mnohem častěji Crystal SKX, a nejraději druhou modelovou řadu King Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Mě už od malička fascinovaly Orientky s věčným kalendářem, tak jsem si je taky pořídil. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
striedmy Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Moje nové Orient Devario Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Velmi pěkné,mám rád takové jednoduché hodinky,ale obávám se,že by mi byly velké.Hoď nějaké info, rozměr a kde jsi kupoval,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
striedmy Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Ahoj, sú 42x10mm v žiadnom prípade však nepatria medzi veľké kusy, odhadom asi ako Lorus RXN53BX8 a nájdeš ich na mnohých e-shop. Teda neviem či to nieje reklama ja som ich kupoval z online hodinky.sk Som spokojný všetko je ako má biť sekundovka presne lícuje všetky indexy, čo napr. Doxa Tradition neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Moje oblíbené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Jo, taky jsem si je oblíbil. Fotka mizerná, ale hodinky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsisken Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 (upraveno) Rok a chlup:)..Spokojenost! Upraveno 28. května 2012 uživatelem lordsisken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 já si minulý týden k svátku koupil totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 (upraveno) Jarda_Prim,to je normální,že Ti na datumovce"vykukuje"další den v době,kdy nemá?Edit:já to na svých Mako také nemám úplně ideálně poskládané,ale tady bude asi problém v přílišné velikosti okénka.Dokonce je vidět i konec datového věnce. Upraveno 28. května 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Jarda_Prim,to je normální,že Ti na datumovce"vykukuje"další den v době,kdy nemá? Edit:já to na svých Mako také nemám úplně ideálně poskládané,ale tady bude asi problém v přílišné velikosti okénka.Dokonce je vidět i konec datového věnce. No, nevím, jestli je to normální, jiné takové nemám. Datum se překlápí bez problémů. Ale konec datového věnce je vidět asi proto, že jsem fotil z dost velkého úhlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 (upraveno) V tomhle vlákně jsou samý ošklivý hodinky a ruce. Tak vám to trošku vylepším, byť to teda není moje foto Upraveno 28. května 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Jardo,koukni na snímek nad Tebou a srovnej.Úplně mi přijde,jako by Ti tam chyběl rámeček.Fakt je,že to není dobrá fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Jardo,koukni na snímek nad Tebou a srovnej.Úplně mi přijde,jako by Ti tam chyběl rámeček.Fakt je,že to není dobrá fotka. Jo, rámeček tam fakt není. To jsem si nevšiml. Na cifru je jen namalovaný. Je stejný jako kolem výřezů pro perpetual kalendář. Dík, dobrý postřeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se