Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 52 minutami, Bajsy napsal:

Včera přišly moje první Orienty - velká radost za malé peníze...

TriStar.jpg

Ahoj, gratulace. Indexy mají luminiscenci, nebo se mi to zdá? 

Odesláno

Na čtvercových indexech je uprostřed každého malá kulatá lumi tečka. Čísla luminiscenci nemají. Ručičky svítí krásně silně, ale výdrž jsem zatím nezkoumal. Nějaký recenzent na Amazonu tyhle TriStary označil jako "poor mans Hamilton Khaki Field" 🙂

Odesláno
před 19 minutami, Bajsy napsal:

Na čtvercových indexech je uprostřed každého malá kulatá lumi tečka. Čísla luminiscenci nemají. Ručičky svítí krásně silně, ale výdrž jsem zatím nezkoumal. Nějaký recenzent na Amazonu tyhle TriStary označil jako "poor mans Hamilton Khaki Field" 🙂

Jak si vlastně stojí Orient TriStar řada v rámci portfolia Orient? 

Odesláno

Myslím, že níž už jsou jen quartzové hodinky, takže naprostý základ. Koneckonců tyhle mě stály baťovských 1990 na jednom nejmenovaném česko- slovenském eshopu s šedým dovozem...

Odesláno

Dle mých postřehů je to skutečně podceňovaná řada pro "chudé" mechanikofily. Co se ale zpracování a strojků týče, řekl bych, že se vyrovnají hodinkám řádově o tisíce dražším. Jediné, co jsem si všiml na modelech, o kterých jsem uvažoval, že měly všechny jen 30 m WR. A to byla pro mě stopka. Nechci myslet na to, že mi nesmí zmoknout, nedej bože s nimi hupnout do bazénu.

Odesláno

@Pavel87 Díky za informaci o referenci. Ty zvuky, které hodinky při nošení vydávají, jsou u téhle značky a řady naprosto normální. V minulosti se takhle projevavaly hodinky běžně a TriStary jsou vlastně takovou retro vlnou pro staromilce. Já jsem si ty svoje koupil krom zeleného ciferníku i kvůli jejich skládanému kovovému náramku, který tak krásně chrastí :) Mám to rád, protože v dobách mého dětství to bylo prostě normální. A navíc jsou s ním hodinky o mnoho lehčí a krásně se nosí.

Odesláno
před 1 hodinou, siwi napsal:

@Pavel87 Díky za informaci o referenci. Ty zvuky, které hodinky při nošení vydávají, jsou u téhle značky a řady naprosto normální. V minulosti se takhle projevavaly hodinky běžně a TriStary jsou vlastně takovou retro vlnou pro staromilce. Já jsem si ty svoje koupil krom zeleného ciferníku i kvůli jejich skládanému kovovému náramku, který tak krásně chrastí :) Mám to rád, protože v dobách mého dětství to bylo prostě normální. A navíc jsou s ním hodinky o mnoho lehčí a krásně se nosí.

Děkuji ti za vysvětlení, toto jsem nevěděl a mám na to chrastění hned jiný pohled 😊 Je pravda, že jsou ty hodinky opravdu velmi lehké a je to úplně jiný pocit je mít s tímto tahem na ruce, než u dnešních modelů s plnými články. Člověk se furt učí, díky. 

Odesláno
před 5 hodinami, kolky87 napsal:

Dnes vínovočervené kamasu

ty polštářky na indexech jsou nacucané jak bobule révy vinné, celý den zrály na sluníčku, co?
to bude v noci ještě posvícení....

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odesláno
před 2 hodinami, kolky87 napsal:

emoji16.png pálilo to oči v noci

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Ty jsou fajnové! Už se na ne radši v noci nedívej, nebo oslepneš! 

Odesláno

Nechal jsem se zlákat a pořídil retrogrády :-)
Trochu jsem se bál té bílé verze, ale s těma černěnýma ručičkama a indexy jsou překvapivě výborně čitelné. 91acf72b091362ce8a3289f7c8ef803a.jpg

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk

Odesláno
před 33 minutami, _lip_ napsal:

Nechal jsem se zlákat a pořídil retrogrády 🙂
Trochu jsem se bál té bílé verze, ale s těma černěnýma ručičkama a indexy jsou překvapivě výborně čitelné. 91acf72b091362ce8a3289f7c8ef803a.jpg

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk

moc pěkný...takový snow flejky :)

Odesláno

[mention]Kalisport [/mention]
Špica, no prostě do nich jdu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

@_lip_ Konečně někdo taky nazul retrogrády - za peníze co se dají pořídit jsou to parádní hodinky. V reálu jsem byl trochu překvapený - z fotek jsme je čekal větší, ale na mou ruku jsou v pohodě. Bílí cifr se bude pěkně kombinovat i k nějakému povedenému hnědému řemenu. Tak jsem zvědavý jestli je tady ještě někdy zahlédnu, nebo jen skončí v tvém obrovském archívu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...