Mirek Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 (upraveno) Do novejch bych taky nešel, za pár let by se tu ale mohly oběvit z druhé (třetí,čtvrté) ruky za polovičku, a to bych je pak rád zkusil. Upraveno 1. září 2011 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Myslíš, že si je zájemci o sportovní hodinky za bratru 50 tisíc automaticky zařadí do užšího výběru, a ve finále se pro ně i rozhodnou? Skoro bych řekl, že většina populace (a to i zde na chronomagu) raději sáhne po něčem podobném... Taky jde o to, jak se vubec tyhle PRIMky do toho uzsiho vyberu dostanou... Muzete me tady opravit, ale jak se o tehle Orlikach zajemci dozvedi? Kde je nejaka PR nebo reklama ELTONu na zviditelneni hodinek PRIM?? Co si tak vybavuji, tak o ELTONu slysim tak max z nejakych zpravicek, ze pan A venoval Primky panu B. Priklad, v Berline na kazdem kroku narazite na reklamu na hodinky znacky Tutima nebo Askania. A ono se to pak projevi, ze si plno Helmutu zaradi tyhle znacky do uzsiho vyberu... Kdyz se pak divam na ruce, kdo co nosi, je videt, ze i TAG Heuer ostrouhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Specta Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Já bych ty kluky z Eltonu nepodceňoval. Zatím totiž všechno nasvědčuje tomu, že se firmě daří a zákazníků mají asi taky docela dost. Ty nové Orlíky jsou pěkné hodinky, ale nic víc. Já bych si je nekoupil, ale vsadím se, že se najde spousta lidí co si je koupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Zatím totiž všechno nasvědčuje tomu, že se firmě daří a zákazníků mají asi taky docela dost. Podle čeho tak soudíš? Co je to to "všechno"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Podle čeho tak soudíš? Co je to to "všechno"? Chtěl jsem se zeptat úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 no ja bych si na to "skvelodareni" nevsadil ani petak...ale ja jsem zlomyslny zly a Prim nemam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Zkusili jsme nasimulovat, jak by vypadalo černé datum s bílým tiskem. Dávám to k posouzení, ale osobně se domnívám, že ta varianta s bílou datumovkou je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Zkusili jsme nasimulovat, jak by vypadalo černé datum s bílým tiskem. Dávám to k posouzení, ale osobně se domnívám, že ta varianta s bílou datumovkou je lepší. Tahle je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Zkusili jsme nasimulovat, jak by vypadalo černé datum s bílým tiskem. Dávám to k posouzení, ale osobně se domnívám, že ta varianta s bílou datumovkou je lepší. Podle toho, co jsi už psal tipuji, že čísla budou plastická a natřená bíle. V tom případě to vidím na bílou datumku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Zkusili jsme nasimulovat, jak by vypadalo černé datum s bílým tiskem. Dávám to k posouzení, ale osobně se domnívám, že ta varianta s bílou datumovkou je lepší. Bílá datumovka mi přijde vyváženější k 9. Jen kdyby byla víc ve středu a index tax zůstal celý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Já bych ty kluky z Eltonu nepodceňoval. Zatím totiž všechno nasvědčuje tomu, že se firmě daří a zákazníků mají asi taky docela dost. Ty nové Orlíky jsou pěkné hodinky, ale nic víc. Já bych si je nekoupil, ale vsadím se, že se najde spousta lidí co si je koupí. Hmm, pracuji pro lidi, kteri si nejake to luxusnejsi povyrazeni mohou dovolit. Pak se chude nizsi trite (takze me) radi chlubeji, co jim prave tika na ruce, ale PRIM ani jednou. Čéče Specto, ja bych se taky nevsazel, prave ze spousta lidi ma maximalne vzpominky na svoje prvni Primky z detstvi. O tom, ze v ELTONU nekdo dela hodinky vi malo lidi. Takze jak se to té koupechtivé spouste lidi tato informace dostane? ... na vystave 600 let Orloje nebo z drazby na Primatorkach? Taky muzou narazit pri surfovani po webu na jejich uuuzasne udelane stranky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Zkusili jsme nasimulovat, jak by vypadalo černé datum s bílým tiskem. Dávám to k posouzení, ale osobně se domnívám, že ta varianta s bílou datumovkou je lepší. Já bych preferoval černou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Víc sedí bílá datumovka, která vyvažuje bílé číslice 6, 9, 12. Koukám, co člověk, to jiný názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Víc sedí bílá datumovka, která vyvažuje bílé číslice 6, 9, 12. Koukám, co člověk, to jiný názor Já bych nechal tu černou, každýho třetího v měsíci bude vyváženej celej "cifr" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 bila datumovka, to da rozum ... a kdyz uz je dneska ten patek, v praci klidek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Ten ciferník pořád nějak "padá" na pravou stranu. Zkusil jsem obětovat devítku a zdá se mi to lepší, s černou datumovkou, s bílou by to asi nefungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Návrh od Libora je super. Ještě bych ufiknul to závaží na fteřinofce, to se mi zdá nějak navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 navrhoval by som dat datum na 6 a na hodinkach by ostala iba 12....podla mna vtedy by to bolo perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) Navrhuju cenu do 15 000,- a liborovo upravu. Pak bych si je i koupil... Upraveno 2. září 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 No mě by se zase líbilo, kdyby to mělo modrou lumi jako nové Submarinery. Ale ne všechny indexy, ale jenom ty v horní polovině ciferníku a hodinová ručka. No a taky by se mi líbily 4 datumovky, dvě bílé a dvě černé, aby to bylo hezky stranově vyvážené. No a samozřejmě korunka v PVD, ta by tomu dodala korunu. No vypadalo by to nějak takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se