Přejít na obsah

Grand Seiko - nové modely

Chumpus

Doporučené příspěvky

V 20. 8. 2020 v 23:06, dr.sphinx napsal:

@MíraMíra i ty 255 jsou moc velký? Mně na nich pár věcí překáží, ale jinak je 40mm u GS SD GMT pro mnohé krok správným směrem (i přes výšku).

Krok správným směrem rozhodně a asi by to i šlo. Kdyby byly ještě trochu nižší, tak bych se teda nezlobil, ale ty SBGJ239/SBGJ237 mě berou víc. Nevím proč, ale dost mě baví i ten tlustej límec mezi lunetou a safírem.:) Pěkný sou, kua.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
před 1 hodinou, dr.sphinx napsal:

Ví někdo rozměry? Aby po případné implementaci nevypadal výsledek jako dýzly.

před 33 minutami, xbraj19 napsal:

@dr.sphinxmohlo by to být něco jako ty GS chrona, ale těžko říct. Jsem zvědav, jestli do něčeho dají, nebo to bude jenom kousek pro muzeum.

Naštěstí pro naše peněženky “implementace” jen tak nehrozí: “... designers conceptualized the new creation without restrictions from production capability considerations.” :cool02:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Ne, píšou že jde o reprezentační kousek vyrobený přímo do GS galerie v Šizukuiši, vyrobený během vývoje kalibru 9SA5 ...ve kterém je tuším použitý stejný koncept dvou různě silných pérovníků s “Constant Force” ...což je asi i odpověď na wawrikuv dotaz výše, k důvodu zástavby planetovky :cool02:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

No jestli z toho neudělají produkční referrnci (byť sebelimitovanější), bude to trapas.

Radku, teď nemám čas to hledat, ale pokud vím, s constant force 9SA5 nesouvisí, hlavní inovace  je ten poloviční direct impulse (přímý popud - vlastně nevim jak to je auf Tschechisch).

Jsem ale možná úplně vedle, už to nesleduju tak bedlivě jako dřív.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...