Moty Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 V 20. 8. 2020 v 13:14, huhu4d napsal: no ja mam objednane sbge255, tak som velmi, ale velmi zvedavy... To já taky, pak napiš pocity a hlavně živý foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 V 20. 8. 2020 v 23:06, dr.sphinx napsal: @MíraMíra i ty 255 jsou moc velký? Mně na nich pár věcí překáží, ale jinak je 40mm u GS SD GMT pro mnohé krok správným směrem (i přes výšku). Krok správným směrem rozhodně a asi by to i šlo. Kdyby byly ještě trochu nižší, tak bych se teda nezlobil, ale ty SBGJ239/SBGJ237 mě berou víc. Nevím proč, ale dost mě baví i ten tlustej límec mezi lunetou a safírem. Pěkný sou, kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 To jsou mi věci....sice na to nebudu mít, ale je to velká paráda https://www.grand-seiko.com/global-en/news/pressrelease/20200903 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Óóó, když se umí, tak se umí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Hustý, to čumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Otázka ignoranta: ten planétový prevod vľavo hore je čo? Také niečo sa dá vidieť aj inde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Ví někdo rozměry? Aby po případné implementaci nevypadal výsledek jako dýzly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 @dr.sphinxmohlo by to být něco jako ty GS chrona, ale těžko říct. Jsem zvědav, jestli do něčeho dají, nebo to bude jenom kousek pro muzeum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 (upraveno) před 1 hodinou, dr.sphinx napsal: Ví někdo rozměry? Aby po případné implementaci nevypadal výsledek jako dýzly. před 33 minutami, xbraj19 napsal: @dr.sphinxmohlo by to být něco jako ty GS chrona, ale těžko říct. Jsem zvědav, jestli do něčeho dají, nebo to bude jenom kousek pro muzeum. Naštěstí pro naše peněženky “implementace” jen tak nehrozí: “... designers conceptualized the new creation without restrictions from production capability considerations.” Upraveno 3. září 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 @Radek124 já jsem to pochopil tak, že píšou o "hromádnější" výrobě. Myslím, že jednotky kusů "něčeho" časem vzniknou, aby to PR dotáhli do konce. Jinak by to nedávalo smysl, vymýšlet a sestrojit něco, co nejsem schopen vyrobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 (upraveno) Ne, píšou že jde o reprezentační kousek vyrobený přímo do GS galerie v Šizukuiši, vyrobený během vývoje kalibru 9SA5 ...ve kterém je tuším použitý stejný koncept dvou různě silných pérovníků s “Constant Force” ...což je asi i odpověď na wawrikuv dotaz výše, k důvodu zástavby planetovky Upraveno 3. září 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 No jestli z toho neudělají produkční referrnci (byť sebelimitovanější), bude to trapas. Radku, teď nemám čas to hledat, ale pokud vím, s constant force 9SA5 nesouvisí, hlavní inovace je ten poloviční direct impulse (přímý popud - vlastně nevim jak to je auf Tschechisch). Jsem ale možná úplně vedle, už to nesleduju tak bedlivě jako dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Jak budu mít čas a sílu, tak si to přečtu celé a třeba budu chytřejší. A souhlas s @dr.sphinx, jestli z toho neudělají aspoň pár kousku, tak to bude mrháni časem a penězi a časem to nejspíš upadne v zapomění (jako spousta konceptů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Grand Seiko SLGH003 Hi-Beat 60th Anniversary LE, Featuring The New Dual Impulse Escapement https://www.hodinkee.com/articles/grand-seiko-slgh003-hi-beat-60th-anniversary-le-featuring-the-new-dual-impulse-escapement?fbclid=IwAR3_pyVZSgIdUrIMjYo2Ec_jTxZFh8vqkNKtsKhCSi1h0BwMw88UHHMPUeA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Moc pěkná strojovna, jen bych šroubky zamodřil, tady by vynikly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Ale prd, modrý šroubky patřej na čínský šmuky, kde nemá co jinak vyniknout. Tyhle GS jsou krásná hodinařina, tak proč koukat na blbost typu šroub? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Hodinova rucka...jaksi mi to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 EpsteinBarr, nojo.. tlustá:) Jinak asi vlastně celý dobrý mi to přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 V 15. 10. 2020 v 22:52, EpsteinBarr napsal: Hodinova rucka...jaksi mi to nejde Aspoň i ožralý poznáš kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Nová limitka pro Hodinkee https://limited.hodinkee.com/grand-seiko/?fbclid=IwAR0XHKLLHMX8dI6TbZxf4JBJGLiJ7kIvAAkrSISBYTQ7gGuPwYZSpYqjEIY https://shop.hodinkee.com/products/grand-seiko-automatic-gmt-sbgm239-limited-edition-for-hodinkee?variant=32831873712203 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se