Bobisek Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 U nás budou jen jedny a v zahraničí je dle všeho LE rozebraná, takže by to čekání asi mohlo být taky navždy Jsem ale v Koscomu domluvený, že když by to byl naživo průšvih, vezmu místo nich White Birch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Taky jsem to zvažoval, nakonec mě nějaké drobnosti odradily. Držím palce, ať to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Ja som "modrofil", bude to urcite super. Kedy budu? Aspon cca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Mají dorazit v prosinci, tak snad se podaří pod stromeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Nejsou to nove modely, ale 4 seasons pry uz nebudou jen US exclusive https://monochrome-watches.com/grand-seiko-4-seasons-collection-sbgh271-sbgh273-sbga413-sbga415-now-available-worldwide-hands-on-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 (upraveno) Prostě vědí, jak udělat radost stávajícím majitelům limitek nebo geograficky omezených modelů. Upraveno 6. října 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Jakožto majiteli SBGA415 mi to nijak nevadí. Naopak budu rád, že si budu moci vyzkoušet i další modely bez toho, abych musel letět do USA. Pod čarou doplním, že se US modely daly sehnat již dříve přes GS boutique v Paříži, ale dosti složitě a proto jsem toho ani nevyužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Koukám, že k uvedení "four season" na celosvětový trh udělali už i promo video, ale chybně tam pro Spring drive verze uvádí SBGA443 namísto SBGA413 pro "jaro" a SBGA445 namísto SBGA415 pro "zimu": Nebo se za novým označením modelu skrývá něco víc, než jen marketingová chyba (například "průhledný" lvíček, namísto "zlatého")? Upraveno 7. října 2021 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Chyba to není. Přečíslovali to. Jestli je tam nějaký rozdíl, nikdo zatím neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Proč ale přečíslovali jen SD modely? Jinak Koscom, i jazykové mutace EU GS webů, uvádějí původní reference. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Oni údajně přečíslovali SD modely pro japonský trh (hi-beat pro JDM neudělali). Ty worldwide mají stejné číslování. Jak jsem psal, nikdo neví proč. Upraveno 7. října 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 New 34mm Quartz Grand Seiko In Steel https://www.hodinkee.com/articles/new-34mm-quartz-grand-seikos-in-steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Ano, konecne zadne barvicky, zadne zlute, oranzove nebo fialove vterinovky a pekne ostre rucky... tak to ma byt.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Jako dobry, hezky, ale 34mm? To uz je teda dost malo. Chtelo by to vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Pro holku akorát. Takže mě se líbí moc, rozšiřuje to možnosti. Jen kdyby byly i v černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 https://www.plus9time.com/blog/2022/01/02/all-2021-grand-seiko-models Pokud to někde je a přehlédl jsem, sry. Ale ty šedý uhláky ala snowflake jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Na toto tiez teraz cumim, charcoal so zlatom... Chce to chvilu na ne pozerat, ci by ma to neotravovalo po tyzdni, ale tomuto by som (u mna) daval sancu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Až na to domrvený dýnko docela hezký hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 15 hodinami, EpsteinBarr napsal: Na toto tiez teraz cumim, charcoal so zlatom... Chce to chvilu na ne pozerat, ci by ma to neotravovalo po tyzdni, ale tomuto by som (u mna) daval sancu. Jasný, s babou je to jednodušší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 https://www.hodinkee.com/articles/icy-blue-morning-dew-on-bamboo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se