dr.sphinx Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Jo, je třeba chtít, nebýt spokojen se status quo a pracovat na sobě (nejsi náhodou nějakej motivační řečník?) - takže bych to datum dal zezadu Fóry stranou - jasně, že jsou modely, kterým nodate sluší (všechny SBGW, leckterý nový SD i další). Kdo chce GS tít, katanu si najde, ale zpracování datumovek je zrovna spíš silná stránka - teda aspoň podle konsenzu stádní většiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 (upraveno) před 1 hodinou, tomato napsal: Právě si myslím, že estetické experimenty jsou teď viditelné na všech těch limitovaných edicí... Omalovánky ještě ne, ale třeba příští rok. Ty strukturované ciferníky prostě vypadají lépe bez data, jakkoliv mám přítomnost data na ciferníku rád. Dokud GS nepřišlo se Spring Drive, tak taky nikdo netušil že to jde... je potřeba jenom chtít a nebýt spokojen se status quo. Že vypadají lépe bez data , je tvůj subjektivní pohled. To slovíčko PROSTĚ ve tvé větě .... jako kdyby to měl být všeobecně známý a akceptovaný fakt. Já tam vidím to datum jako plus a za mě to s ním vypadá prostě líp. EDIT: Každopádně Seiko myslí na všechny a je dostatek modelů s datumem či bez Upraveno 10. června 2022 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 (upraveno) @tomato ty "experimenty" u limitovaných edicí je z velké části reinkarnace vzorů použitých v již dříve zmiňovaných 70. letech. O tom, že to vypadá líp bez data nikdo nepochybuje (kromě těch, co se jim tam datum líbí ), ale bavíme se tady o umístění a formě data u "datových" modelů, takže odkazovat na to, že to bez data vypadá líp je irelevantní. Upraveno 10. června 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Mně se ta datumovka líbí, ale spíš bych raději jiný číselník a jiné pouzdro. (haha vtip). Ale teď vážně. Z tohoto modrého modelu jsem totálně na cucky, jako samuraj rozsekaný katanou po neúspěšné obhajobě klidu v Zenové zahradě. Ta modrá vypadá prostě peckově. Navíc i typ pouzdra je myslím zvolený dobře. No a ten průhled na strojek! Prostě wow! Průhled na quartz strojek u GS nepatří mezi běžnou záležitost, a proto si živě pamatuji, že jsem ho viděl úplně prvně (na živo) na Seiko show v Praze, a to na modelu SBGV248 a pak již jen na jedněch GS tehdy (ale myslím, že stále) v držení @dr.sphinxe (tam si akorát nepamatuji, o jakou přesnou referenci se přesně jednalo). V každém případě od té doby vím, že něco takového potřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 SBGV019. A nikdy je nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 To mi něco připomíná …..nikdy neodstupim, to si pametajte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Třeba to s takovou zásadovosti taky časem dotáhnu na prezidenta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 V 10. 6. 2022 v 15:25, Dantechno napsal: Že vypadají lépe bez data , je tvůj subjektivní pohled. To slovíčko PROSTĚ ve tvé větě .... jako kdyby to měl být všeobecně známý a akceptovaný fakt. Já tam vidím to datum jako plus a za mě to s ním vypadá prostě líp. EDIT: Každopádně Seiko myslí na všechny a je dostatek modelů s datumem či bez Taky jsis neodpustil to “prostě”. :))) Jasně, je to subjektivní… jak jsem psal výše - datum na hodinkách vítám, ale osobně mi bílá datumovka na těch barevných a strukturovaných cifernících nesedí. Na mých SBGV245 to tak moc nerazí - ale tam vizuálně dominují indexy, ke kterým to okýnko data sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Docela rachot za tu Ginza limitku....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Si to spletli s Tiffany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Ty za tech 450k uz jsou fuc .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Jeste aby ne, kdyz tim nekdo usetril skoro 200k! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Jo, ušetril - aby to tam za tři dny mohl vyvěsit za 800k a doufat že mu na tu “limitku” nějakej hejl skočí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Já bych se toho nebál, jestli se 260 kousků hned prodalo, za rok bude re-edice s 2600 I když... Možná ještě letos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 V 10. 6. 2022 v 15:56, xbraj19 napsal: @tomato ty "experimenty" u limitovaných edicí je z velké části reinkarnace vzorů použitých v již dříve zmiňovaných 70. letech. O tom, že to vypadá líp bez data nikdo nepochybuje (kromě těch, co se jim tam datum líbí ), ale bavíme se tady o umístění a formě data u "datových" modelů, takže odkazovat na to, že to bez data vypadá líp je irelevantní. Ne, nevypadá. Datum je potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 A další varianta je "Night Birch" (titan, +1000 euro retail). Zdroj: https://www.fratellowatches.com/grand-seiko-adds-the-slgh017-night-birch-to-the-evolution-9-collection-live-pictures/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 skoda ze nenosim obleky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Většina GS, zejména nová řada "birch" je nositelná ke všemu.. i s korálkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 (upraveno) A nejsou ty barevný šňůrky, mušličky a korálky jsou spíš pro děcka, baby a zastydlý buzny, co pak na to grand-nadělení před prodejem potřebují kvalifikovaného leštiče zaratsu? Upraveno 11. července 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Jeremy Clarskson z Top Gearu je také nosí k IWC, i dalším hodinkám a není ani baba ani zastydlý 4%... ale zastydlý puberťák to zase je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se