M3maniac Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 V klidu, jen sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Vždyť vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Já se toho nemůžu dožrat. Jak už jsem tuším psal, jako dítě jsem jed dusivej chleba s taveňákem a tak je tohle pro mě Haute cuisine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 čerstvej křupavej rohlíček a uheráček, to je mana nebeská:-D ta vrstva másla je teda řácká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Dneska jsem v Lídlu přikoupil 6 štanglí,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 To je Rakoczi, nie uplne zimny. Vcera som ich porovnaval, nie je vobec zly, ale nie je chutovo tak vyrazny ako zimny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Zimný (Billa) už je 7 štanglí doma.Tenhle jsem v Lídlu přikoupil,abych s tím do Vánoc vydržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Rakoczi je jako mezikus (mezPICK) dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 3 minutes ago, bobi said: Zimný (Billa) už je 7 štanglí doma.Tenhle jsem v Lídlu přikoupil,abych s tím do Vánoc vydržel. Tak potom je vsetko v poriadku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 V 26. 10. 2020 v 19:21, bandicoot napsal: Když chceš 6 štanglí, tak jo. Jinak v Makru beru u nejdelší. Vždycky čumím na dýlku a ohmatávám... To mě rajcuje. To znám, to je pocit, jak držet špuntovku v dětství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 8 hodinami, bobi napsal: Dneska jsem v Lídlu přikoupil 6 štanglí,yes V nouzi je zlatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Tohle je úžasný vlákno, zasmál jsem se včera až k slzám. Salámisti jste všichni a rozhodili jste mi ranní rozvrh, neboť za minutu sedm jsem už parkoval před Billem a šel se podívat, zda tam visí to maďarské štěstí. Výsledek jak ve škole - za tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 21 minutami, Army11 napsal: Tohle je úžasný vlákno, zasmál jsem se včera až k slzám. Salámisti jste všichni a rozhodili jste mi ranní rozvrh, neboť za minutu sedm jsem už parkoval před Billem a šel se podívat, zda tam visí to maďarské štěstí. Taky jsem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Chlapci, pro srandu si přečtěte ty pochyby nad vláknem z prvních stránek. Tohle vlákno má krásnou dějovou linku. Pointa bude něco jako v první řadě Lajny, kdy se z rolbaře vyklubal investor. @prizak přiznej barvu, jsi aspoň menšinový akcionář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 S překvapením zjišťuji, že jsou zde tací, kteří ten nejlepší salám ochutnali až na základě tohoto vlákna. U nás se objevil vždy na Silvestra, už za komančů. Tehdy to byl fakt luxus. Když ještě k tomu přidám originál čabajku, tak tu máme mou svatou dvojici uzenin. Teď už to takový luxus není, taky mám štangličku v lednici, ale nekupuji jich šest najednou, to by pro mě vyprchal ten pocit gurmetského zážitku. Nechci mít z uheráku gothaj... Tohle vlákno mám rád, bavím se tu. Králem vlákna je samozřejmě @prizak, ale korunním princem je určitě @bandicoot. P.S. Jediné, co mě štve, je připomínka zajebaného Opinelu. Taky jsem ním zakrajoval Pick, naposledy letos v létě v Chorvatsku. Asi jsem ho nechal někde v kuchyni v apartmánu na Hvaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 @marosh hm, hogo fogo rodina, na Silvestra uherak. My jsme dostavali na Vanoce jabko a na Stepana jsme ho museli vratit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 36 minutami, marosh napsal: S překvapením zjišťuji, že jsou zde tací, kteří ten nejlepší salám ochutnali až na základě tohoto vlákna. U nás se objevil vždy na Silvestra, už za komančů. Tehdy to byl fakt luxus. Když ještě k tomu přidám originál čabajku, tak tu máme mou svatou dvojici uzenin. Teď už to takový luxus není, taky mám štangličku v lednici, ale nekupuji jich šest najednou, to by pro mě vyprchal ten pocit gurmetského zážitku. Nechci mít z uheráku gothaj... Tohle vlákno mám rád, bavím se tu. Králem vlákna je samozřejmě @prizak, ale korunním princem je určitě @bandicoot. P.S. Jediné, co mě štve, je připomínka zajebaného Opinelu. Taky jsem ním zakrajoval Pick, naposledy letos v létě v Chorvatsku. Asi jsem ho nechal někde v kuchyni v apartmánu na Hvaru. Tak s tím Silvestrem jsme to měli stejné za komančů, ale i tak to nebylo pravidlo. Bohužel z pravé čabajky jsem zklamaný, koupil jsem si ji 2x za sebou předloni a vymlátil jsem si tuby o jakési křupky, od té doby je seru. Jinak dnes jsem Pick zradil šunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Před hodinou, nickolas napsal: @marosh hm, hogo fogo rodina, na Silvestra uherak. My jsme dostavali na Vanoce jabko a na Stepana jsme ho museli vratit... Njn, matka dělala vedoucí drogerie a čenžovala uherák, banány za hajzlák, zubní pastu nebo mýdlo Diplomat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Moje delala svadlenu v domove duchodcu. Babky holt na upltaky nemely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se