marosh Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 To máš málo, voe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 V Globusu jsem koukal ze maji 400g za 199Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Je to tak, včera jsem ho v Plzni kupoval a měli jich tam dostatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 To jsme se tam možná potkali Ještě jsem pro dobrej pocit přibral Džiugas, co měli v akci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Od středy v Kauflandu Pick zimní salám 460g + Pick Sticks za 149,90Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Tak jsem si nabral, ať ty prášky na cholesterol nežeru jen tak z plezíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Kaufland? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 aj v SR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Hopkirk: diky za typ, 5 kousku uz visi V Brne v Kaufu meli v regale jen samotny 400g za 270 Kc a v akci nic. Tak jsem se ptal prodavacky, ta sla do skladu a pak prisla s tim, ze "holky to tam maji v chladaku". Tak jsem ji poprosil o 5 ks a kdyz jsem pak krouzil po obchode, zahlidnul jsem, jak te nestastnici nejaka cosi durazne vysvetluje a mava rukama. Tusim, ze jim asi sahla do zasob pro znamy. Tak jsem ji pak koupil cokoladu, at si spravi naladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Tak jý v pondělí kroužil po Kaufu a v akci nic a v regálu za 270,- , tak jsem si říkal, že jdu už pozdě. Dnes jsem to ale nevydržel a zkusil to znovu a hle, plný regál v akci se salámky. Tak jsem jim ulehčil o 6 kousků. Díky chlapi za aktuality o tom, kde ho mají. Ale koukám na cenu v SR, to nás soudruzi tady ještě škubou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 A jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 tiez som zobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Taky jsem byl zas jednou nenažranej. Až doma jsem zjistil, že ty 400 nemají visačku. Snad to nejsou fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Ale mají visačku, jenom je trochu schovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Se mi ulevilo. Jsou tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Taky jsem, aspoň symbolicky, doplnil frontu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 před 37 minutami, M.K. napsal: Taky jsem, aspoň symbolicky, doplnil frontu... To máš na hajzlíku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Před hodinou, Oplt napsal: To máš na hajzlíku ? Ne, ve sklepě. Vy nemáte svuj PICKplace?? Jste divný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 (upraveno) Ale máme, visí na háčku na regálu ve sklepě. Háček je dost silný aby unesl tíhu svého osudu. Jeho osudem je někdy i pět nebo šest šišek. A sem tam dobrej lovečák k romu Upraveno 24. ledna 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 24. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 před 7 hodinami, M.K. napsal: Taky jsem, aspoň symbolicky, doplnil frontu... Nekolik sisticek v KAUFU zakoupeno, bohuzel, uz mi zbyly jen ty znamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se