Dagoberd Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Supr, díkes oběma za poradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Pro členy je zase k dispozici Hawai Kona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 A my zrovna jedeme pryč. Ta mi chutnala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 V 17. 8. 2021 v 20:25, Bobisky napsal: Pro členy je zase k dispozici Hawai Kona. A jak se k tomu da prijit? V eshopu to nevidim…? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 (upraveno) Máte někdo zkušenosti s Nespresso Vertuo? "Kávovar" má vlastní verzi kapslí.. https://www.nespresso.com/cz/cs/order/machines/vertuo Vysvětlující video (chlapík se v kávě asi opravdu vyzná:-): Upraveno 16. září 2021 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 V 19. 8. 2021 v 13:04, Pirx napsal: A jak se k tomu da prijit? V eshopu to nevidim…? Já to tam pořád mám v nabídce, záleží jaký máš status. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 V 16. 9. 2021 v 8:28, safi napsal: Máte někdo zkušenosti s Nespresso Vertuo? Taky se přidávám k téhle otázce. Jelikož piju pouze espresso, nepřijde mi Vertuo systém vůbec zajímavý, pro lidi preferující velké kafe to může být jiné. Akorát že ten velký hrnek s pěnou na videu mi připomínal spíš pivo než kafe. Otázka zní: jak dlouho asi bude chtít Nepsresso držet 2 nekompatibilní řady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Sami rikaji, ze pro espresso to neni urcene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 12 minutami, nickolas napsal: Sami rikaji, ze pro espresso to neni urcene. já vidím něco jiného: pomocí jediného tlačítka si vychutnáte mnoho zážitků s kávou Nespresso – od tradičního Espressa (40 ml) po velké šálky (až 535 ml) .... Systém Vertuo nabízí ve stálém portfoliu 33 směsí – 8 Espresso, 4 Double Espresso, 6 Gran Lungo, 13 Signature, 2 Carafe pour-over Style. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Umet to umi, ale nekde jsem se tam dal proklikal a psali tam co rikam. Je to primarne zamerene na velke kafe s mlikem. Takze pro ciste espressare to nema zadny vyznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Proste to bylo vlevo dole a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Ale jo, vždyť jsem hned v úvodu psal, že je to pro velké kafáče s mega pěnou. Takže tu máme 2 řady nekompatibilních kávovarů, mám jen obavy, aby v budoucnu řadu Original nezařízli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Jasne, nejsme ve pri A ty dve rady, no, skoro si vsadim ze to casem sjednoti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 O víkendu začal Pixie učurávat, vyčistění + odvápnění nepomohlo, má na to po těch letech nárok, na webu výrobce nový stojí cca 3700, kdežto Vertue Next v bundle s 80 kapslemi (reálně jsem dostal 100 kapslí, 20 bylo přímo u stroje) dávají za 3300, tak jsem to risknul... zatím jsem stihl jenom jedno espresso + stažení aplikace + spárování ipadu s kávovarem (plus večerní chat se slečnou Michaelou z podpory kvůli uživatelskému účtu) ... cool nová hračka, zítra začnu degustovat ty ostatní kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 dneska jsem si dal řeč s Nespressogirl v Olympii a ta mi při ochutnávce sdělila,že když si koupím 400 kapslí tak mám mašinku zdarma Je to sice jen essenza mini ale do garáže bude snad fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Vertuo necelý měsíc od zakoupení - žádná z mnoha vyzkoušených kapslí není lepší než klasická kolekce - kávovar je nedomyšlený zabugovaný krám pro hipstery... výčet závad : - přístroj má sám podle kódu na kapsli poznat, zda připravuje nápoj 40 ml nebo 80 ml nebo větší - zhruba ve dvou případech z deseti to nefunguje. Stojím u toho a nestačím se divit, že místo 40 ml to tam nachčije klidně i dvě deci - konektivita BT a Wi-Fi - ze začátku hladké spárování s iPadem, v poslední době ani po několika restartech ani ťuk - někdy ho iPad vůbec nenajde a někdy sice najde, ale nespárují se - včera vrcholné číslo, aplikace v tabletu nařizuje soft reset (víko nahoru a dolů, pak 5x zmáčknout tlačítko) - reset nefunguje (před 2 týdny to šlo), přístroj se po chvíli sám vypne a pak už nejde zapnout tlačítkem. Musí se vytáhnout z elektriky a nechat chvíli odpočívat. Pak se sice zapne, proběhne cyklus nahřívání, ale ani tak neudělá kafe - nereaguje na nic - online podpora zaslouží pochvalu za to, že je dostupná i v sobotu večer, ale to je tak všechno. Užitečné rady jsem se nedočkal, akorát "objednám vám svoz DPD do servisu"... no jo, ale na 1.12. takže 10 dní od nahlášení závady téměř nového spotřebiče. - jo a když jsem ten krám uklízel do krabice, tak jsem pod ním našel fest velkou louži vody... Resumé: Vertuo nedoporučuju. Je to můj třetí a poslední kávovar od Nespressa. Ani ty předchozí dva klasické nebyly dokonalé, ale toto je vysloveně navoněná bída a naleštěný prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Osobně si myslím, že jediný důvod, proč vzniklo Vertuo, jsou nové patenty, takže všichni budou muset minimálně 10 let kupovat nové kapsle jenom od Nespressa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 před 3 hodinami, Duke650 napsal: Vertuo necelý měsíc od zakoupení - žádná z mnoha vyzkoušených kapslí není lepší než klasická kolekce - kávovar je nedomyšlený zabugovaný krám pro hipstery... výčet závad : - přístroj má sám podle kódu na kapsli poznat, zda připravuje nápoj 40 ml nebo 80 ml nebo větší - zhruba ve dvou případech z deseti to nefunguje. Stojím u toho a nestačím se divit, že místo 40 ml to tam nachčije klidně i dvě deci - konektivita BT a Wi-Fi - ze začátku hladké spárování s iPadem, v poslední době ani po několika restartech ani ťuk - někdy ho iPad vůbec nenajde a někdy sice najde, ale nespárují se - včera vrcholné číslo, aplikace v tabletu nařizuje soft reset (víko nahoru a dolů, pak 5x zmáčknout tlačítko) - reset nefunguje (před 2 týdny to šlo), přístroj se po chvíli sám vypne a pak už nejde zapnout tlačítkem. Musí se vytáhnout z elektriky a nechat chvíli odpočívat. Pak se sice zapne, proběhne cyklus nahřívání, ale ani tak neudělá kafe - nereaguje na nic - online podpora zaslouží pochvalu za to, že je dostupná i v sobotu večer, ale to je tak všechno. Užitečné rady jsem se nedočkal, akorát "objednám vám svoz DPD do servisu"... no jo, ale na 1.12. takže 10 dní od nahlášení závady téměř nového spotřebiče. - jo a když jsem ten krám uklízel do krabice, tak jsem pod ním našel fest velkou louži vody... Resumé: Vertuo nedoporučuju. Je to můj třetí a poslední kávovar od Nespressa. Ani ty předchozí dva klasické nebyly dokonalé, ale toto je vysloveně navoněná bída a naleštěný prd Dík za recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 před 36 minutami, neuromancer napsal: Osobně si myslím, že jediný důvod, proč vzniklo Vertuo, jsou nové patenty, takže všichni budou muset minimálně 10 let kupovat nové kapsle jenom od Nespressa Proč, když je tu (zatím!) řada Original? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 To dělají dneska všechno tak strašně dokonalý, až to stojí totálně za velké h..... Jsem rád za to, že dávám přednost jednoduchým produktům, kávovar má dělat kafe a ne surfovat po internetu, druhý Pixie doma a těžce na pohodu. Levé tlačítko malé kafíčko, pravé velké kafíčko, no stres Jinak Nespresso dávám pouze v běhu, jakmile mám trochu čas, melu Kenyu a hurá s ní do Mocca konvičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se