Xenomorfus Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Safra, Nickolasi, Ty lemtas pivo z kvadruplaku? :-). Btw mam skleneny 2l dzbanek s cejchem, ale stejne mi v hospode dycky natoci 4 piva s tim, ze tomu neveri. Tedy naposledy sem tam byl s nim pred asi 8 lety ;-).
JaRooN Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 ...Tak nevim, jak se to zvladne v te me dzungli, kdyz jsem od tohp bodu jeste o zahradu dal... Ke mě evidentně přijel člověk, který měl udělaný "domácí úkoly". Všechny potřebné body (celkem 8 ks) měl už nahrané ve své zázračné krabičce a jen ťukal bod.1, bod.2, atd...Měl přesný počet kůlů a prken na lavičky a šlo mu to jak na drátkách. Do hodiny odjížděl i s pokecem...
prischera Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Ta Tescoma by mohla být řešení...není to úplně to co hledám, ale i tak dík.Já se u nás v hospůdce dohodl, naděl rysky lihovkou a pravidelně je obnovuju. Vždycky nechám dýško a nikdy to nebyl problém, i když se objeví novej výčepák. Zkus s nima hodit řeč.
nickolas Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 To je to nejhorsi...ted v lete, kdyz je to zejmena aktualni, je tam dost brigad a ty stoji za ... Stalice me tam docela znaji, s tema problem nebyva, ale je to docela velka hospoda a vsichni delaj vsechno (coz je spatne), takze nemaji jednoho staleho vycepniho na sichtu. Domluva je tim padem velmi slozita. Ti co me znaji, mi to nacepujou dobre a dostanou ohodnoceni. Bohuzel mam posledni dobou smulu na ty mlade blbky, co to delaji strasne. Uz jsem to tem stalym rikal, ale asi to maji na haku...oni svoje dostanou, kdyz na mne vyjdou a zbytek je jim asi fuk. A nejblizsi opravdu dobra hodpoda je tak 15 minut, coz na chozeni do dzbanku neni uplne ok
gorlo Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Rekni ze jsi s ČOIky a prisel jsi jim zmerit jak presne nacepuji 4 piva do tohoto dzbanu. :-)
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 To je to nejhorsi...ted v lete, kdyz je to zejmena aktualni, je tam dost brigad a ty stoji za ... Stalice me tam docela znaji, s tema problem nebyva, ale je to docela velka hospoda a vsichni delaj vsechno (coz je spatne), takze nemaji jednoho staleho vycepniho na sichtu. Domluva je tim padem velmi slozita. Ti co me znaji, mi to nacepujou dobre a dostanou ohodnoceni. Bohuzel mam posledni dobou smulu na ty mlade blbky, co to delaji strasne. Uz jsem to tem stalym rikal, ale asi to maji na haku...oni svoje dostanou, kdyz na mne vyjdou a zbytek je jim asi fuk. A nejblizsi opravdu dobra hodpoda je tak 15 minut, coz na chozeni do dzbanku neni uplne ok za mejch mladejch let to fungovalo tak ze vycepak prede mnou natocil ctyri piva a kdyz byly hotovy tak to prelil do dzbanu...... to ctvrty pivo se tam vetsinou neveslo cely tak jsem bud pockal nebo ho vylemtal ........ je to celkem prosty nekteri pivari tenhle zpusob prelejvani odsuzujou tak chapu nejakou rysku na zrejme pruhlednem dzbanu ...... nicmene dnes velmi malo lidi umi natocit pivo jednim vrzem takze to pokladam za vetsi mastrubaci nez model v prvnim odstavci
martin.951 Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Tak jsem to inspirován běžel vyzkoušet ... 2,5L džbánek ... 3 piva jsem tam přelil ještě v pohodě, čtvrtý už bych musel fakt dlouho čekat,tak jsem tak půlku dopil a šel, obsluha v pohodě, žádnej problém, ale když jsem viděl jak to točí, tak vím, že s ryskou bych nepochodil
prischera Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Mě u nás na růžku točí najednou. Stáhne si pípu a je to raz dva. Ani si nestihnu dát od cesty.
Americkej Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 A to jó, na růžku je to legenda. Já kdysi bydlíval ve Vršovicích v bloku, kde byly obsazený hospůdkama tři rohy ze čtyř.
geometr Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Přelejvat piva do skleněnýho / průhlednýho džbánu, když výčepák nevěří, kde jsou dvě, tři, čtyři, je pěkná prasárna. Si má natočit půllitr vodou nejdřív a zkusit si, kam jsou dvě, tři, čtyři. A když to pak ještě neumí natočit, že má dvě třetiny džbánu pěny, je to uplnej lempl.
nickolas Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 O tom to prave cele je. Vycepak je nedostatkove zbozi, vsude spousta lemplu.
Tom4 Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Takže nehledáš bandasku na pivo ale výčepáka?
Rudykopalsson Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Téměř s naprostou jistotou náramkové hodinky...
vlasta66 Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Nevíte někdo co to je? Formex 4 Speed
Hasňa Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Do háje, ty jsi dobrý jak chleba. Asi fakt jo. https://www.google.no/amp/s/www.righttime.com/rt/pre-owned/ts375_a.htm?source=images
nickolas Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Takže nehledáš bandasku na pivo ale výčepáka? Mas recht. Vlastne hledam vycepaka
odjinud Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) Lehce se nudim v praci, je hic a nove mame striktne prikazane nosit dlouhe kalhoty (dosud jsem jenosil normalne sam od sebe, ale jak to zakazali, mam chut na kratasy), tak me napadlo rozporovat mistni dress code s ohledem na rovna prava muzu a zen (zeny muzou sukne, my ne). Jak moc to ma pravnicky hlavu a patu? Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem odjinud
pebe Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 máte zakázané nosit dlouhé kalhoty a máš chutě na kraťasy? Co teda máš na sobě
Xenomorfus Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Ja bych sel do kiltu. Ale ja sem rebel ;-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se