vraby Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Zdravím Můžete poradit bezbarvý lak na polystyren ? Raději plechovka než sperej . Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu (upraveno) V 3. 11. 2024 v 18:48, vraby napsal: Zdravím Můžete poradit bezbarvý lak na polystyren ? Raději plechovka než sperej . Děkuji napřed základová barva např. Základová barva na polystyren barvy ve spreji - Pantograff art store A teď můj dotaz, máme v ČR a okolí výrobce takového plátna ( lemon curry nebo stone washed) ? Waxed Canvas Fabric | Discount Yards | Wholesale Roll | Lemon Curry Big Duck Canvas Dík za informace. Upraveno 8. listopadu uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Ahoj, leží mi v šuplíku po rozvodu snubák, bílé zlato, uvnitř vyrytý datum. Vykoupí to někde v Praze? Máte zkušenost s něčím solidním? Upraveno 9. listopadu uživatelem Zmrzlinar doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Neoplatí se to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Nečekám samozřejmě, že za to dostanu ani zdaleka to, co jsem za to tehdy dal. Beru to tak, že cokoliv lepší než to, aby se mi to doma válelo, ale kdyby měl tip někdo na podnik, kde dostanu víc než jinde, tak beru ten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Skus sa spytat @long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 21 hodinami, Jehlan napsal: napřed základová barva např. Základová barva na polystyren barvy ve spreji - Pantograff art store A teď můj dotaz, máme v ČR a okolí výrobce takového plátna ( lemon curry nebo stone washed) ? Waxed Canvas Fabric | Discount Yards | Wholesale Roll | Lemon Curry Big Duck Canvas Dík za informace. https://whiteduckoutdoors.com/ Dělají 18 oz. 100% Cotton Canvas Tarp , ale nestíhají a neposílají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Servisní manuál u motocyklu, jak zasroubovat (vysroubovat v tomto pripade) sroubek pro nastaveni karburatoru .. ja porad nemuzu pochopit kolik je to otoceni tech "2-5/8" Tedy 945° povolim (dve a 5/8 otoceni) nebo je to jinak? Upraveno 9. listopadu uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Chapes to spravne. Edit: udelej si na sroubovak rysku fixem Upraveno 9. listopadu uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 4 minutami, Xenomorfus napsal: Chapes to spravne. Edit: udelej si na sroubovak rysku fixem Mam zahlej sroubovak s ryskou Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Za nic. Ja mam z jedne strany zbrousenou plosku na rukojeti. A na kazde karbce mam "vlastni" sroubovak. ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu (upraveno) Prosím, nebyl by tu někdo, kdo by byl schopen koupit mi knihu v polském antikvariátu a přeposlat, případně možná jen zaplatit do polské banky? Objevil jsem knížku kterou bych chtěl, mám ji online zarezervovanou, ale dostal jsem jen automatickou odpověď o platbě na účet, který není ve swift a IBAN formátu. Poslal jsem dotaz, ale tak nějak tuším, že se majiteli nebude chtít s tím pinožit, tak zkouším, jestli by mi někdo nebyl schopen s tím kupem pomoci. Edit: Respektive, teď na to koukám a asi tam je i číslo účtu ve formátu IBAN, jen nemají uveden kód země - může mi někdo potvrdit, že je tomu tak? Číslo účtu: 76 1240 6218 1111 0000 4619 3764 Upraveno 14. listopadu uživatelem Klotzman Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Zkus tohle, před číslo dej PL. https://www.iban.com/iban-checker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 20 hodinami, neuromancer napsal: Zkus tohle, před číslo dej PL. https://www.iban.com/iban-checker Díky, vyřešeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Máte prosím někdo tip na ověřený lepidlo skla? Pořídil jsem stará industriál světla do terasy. (Miluju postapo.) Při montáži jsem jeden kryt světla rozflákal. Časem seženu další původní světlo a nahradím, ovšem v tuhle chvíli bych rád dočasně slepil ty střepy, než budu mít náhradu. Není snadný shánět origo šedesátý léta. Dík, J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Na sklo vteřinové lepidlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno sobota v 16:23 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:23 Nevíte náhodou, jakou značku brýlových obrouček má A.Goldflam? Myslím, že je musím mít…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno sobota v 17:26 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:26 1 hour ago, mtruelle said: Nevíte náhodou, jakou značku brýlových obrouček má A.Goldflam? Myslím, že je musím mít…. Moc bych za to nedal, že je má od Žilky, zkus tam zavolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno sobota v 18:14 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 18:14 před 43 minutami, KFL napsal: Moc bych za to nedal, že je má od Žilky, zkus tam zavolat. Díky, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Ahoj, zkusim i tady. Po vymene kotle shanim cca 10 ks obkladu RAKO viz foto, bily obklad se sedivym zihanim, rozmer 15 x 20 cm. Jiz se nevyrabi, ale drive to byl hojne pouzivany typ/rozmer. Pokud by se nekomu valel doma, rad odkoupim. Pomohl by mi i tip na prodejnu (Praha), kde doprodavaji stare poklady. Moc diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se