Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

V 3. 11. 2024 v 18:48, vraby napsal:

Zdravím 

Můžete poradit bezbarvý lak na polystyren ?  Raději plechovka než sperej . Děkuji  

napřed základová barva např.  Základová barva na polystyren barvy ve spreji - Pantograff art store

A teď můj dotaz, máme v ČR a okolí výrobce takového plátna ( lemon curry nebo stone washed) ? 

Waxed Canvas Fabric | Discount Yards | Wholesale Roll | Lemon Curry

Big Duck Canvas

Dík za informace.

Upraveno uživatelem Jehlan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Jehlan napsal:

napřed základová barva např.  Základová barva na polystyren barvy ve spreji - Pantograff art store

A teď můj dotaz, máme v ČR a okolí výrobce takového plátna ( lemon curry nebo stone washed) ? 

Waxed Canvas Fabric | Discount Yards | Wholesale Roll | Lemon Curry

Big Duck Canvas

Dík za informace.

https://whiteduckoutdoors.com/ Dělají 18 oz. 100% Cotton Canvas Tarp , ale nestíhají a neposílají. 

Odkaz ke komentáři

Servisní manuál u motocyklu, jak zasroubovat (vysroubovat v tomto pripade) sroubek pro nastaveni karburatoru .. ja porad nemuzu pochopit kolik je to otoceni tech "2-5/8" Tedy 945° povolim (dve a 5/8 otoceni) nebo je to jinak?

Screenshot from 2024-11-09 20-35-48.png

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Prosím, nebyl by tu někdo, kdo by byl schopen koupit mi knihu v polském antikvariátu a přeposlat, případně možná jen zaplatit do polské banky? Objevil jsem knížku kterou bych chtěl, mám ji online zarezervovanou, ale dostal jsem jen automatickou odpověď o platbě na účet, který není ve swift a IBAN formátu. Poslal jsem dotaz, ale tak nějak tuším, že se majiteli nebude chtít s tím pinožit, tak zkouším, jestli by mi někdo nebyl schopen s tím kupem pomoci.

Edit: Respektive, teď na to koukám a asi tam je i číslo účtu ve formátu IBAN, jen nemají uveden kód země - může mi někdo potvrdit, že je tomu tak? Číslo účtu: 76 1240 6218 1111 0000 4619 3764

Upraveno uživatelem Klotzman
Doplnění
Odkaz ke komentáři

Máte prosím někdo tip na ověřený lepidlo skla? Pořídil jsem stará industriál světla do terasy. (Miluju postapo.) Při montáži jsem jeden kryt světla rozflákal. Časem seženu další původní světlo a nahradím, ovšem v tuhle chvíli bych rád dočasně slepil ty střepy, než budu mít náhradu. Není snadný shánět origo šedesátý léta. Dík, J.

DSC01860.JPG.5f6877ec65a3904f0221450a5b604807.JPG

Odkaz ke komentáři

Ahoj, zkusim i tady. Po vymene kotle shanim cca 10 ks obkladu RAKO viz foto, bily obklad se sedivym zihanim, rozmer 15 x 20 cm. Jiz se nevyrabi, ale drive to byl hojne pouzivany typ/rozmer. Pokud by se nekomu valel doma, rad odkoupim. Pomohl by mi i tip na prodejnu (Praha), kde doprodavaji stare poklady. Moc diky

IMG-20241124-WA0002.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...