Perkele Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Generali, skrz rámcovou smlouvu od zaměstnavatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Hmm, tak na to se asi nedostanu, alespoň mám představu co se dá sehnat. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 20 hodinami, zacik napsal: @Moty to akoze fasujete firemne auta bez havarijnej poistky? Nemala by ta poistka kryt maximalne spoluucast? Alebo bude od teba zamestnavatel vymahat celu sumu aj ked mu to cvakne poistovna? Pytam sa zo zvedavosti, firemnu karu som ako ajtak nikdy nemal Samozřejmě z havarijkou, pak bych se tím pádem nemusel pojišťovat na tolik peněz, dobrá poznámka. Se zaměstnavatelem mám, myslím, nadstandardní vztahy, ale tak nikdy nevíš, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Zdravím , není zde právník z Ústí nad Labem , či dokáže někdo doporučit někoho dobrého z toho okolí ? Strašně se mnou vydrbala jedna Ústecká firma a potřebuji pomoc . Díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Potrebuju naprogramovat lego kosticku v onshape, odmena jista specha, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Odporoučil se mě batoh na noťas a do města na nákupy....nemáte nějákou zkušenost s Victorinox batohy? Chci hlavně dlouhou výdrž, kvalitní zipy, protože mě to nebaví kupovat Nesmrtelný Jack Wolfskin jsem měl přes deset let při každodenním užívání, ale bohužel je přestali dělat.... https://www.vxstore.cz/batoh-victorinox-vx-sport-evo-611413-k0061494 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 30 minutami, African napsal: Odporoučil se mě batoh na noťas a do města na nákupy....nemáte nějákou zkušenost s Victorinox batohy? Chci hlavně dlouhou výdrž, kvalitní zipy, protože mě to nebaví kupovat Nesmrtelný Jack Wolfskin jsem měl přes deset let při každodenním užívání, ale bohužel je přestali dělat.... https://www.vxstore.cz/batoh-victorinox-vx-sport-evo-611413-k0061494 Co Boll? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 4 minutami, Prochy68 napsal: Co Boll? Mám hafo jiných možností, ale líbí se mi právě tento Victorinox Fajnový i tento Fjallraven, ale těm moc nevěřím... https://www.fjallraven-shop.cz/cs/raven-28-black-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Mně už víc jak 20 let spolehlivě slouží DaKine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Používám každý pracovní den batoh Thule. K dnešku 5. rok a zatím vše funkční. A doufám, že ještě dlouho funkční bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 25 minutami, Gustaf napsal: Mně už víc jak 20 let spolehlivě slouží DaKine Made in Havaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 35 minutami, African napsal: Made in Havaj? Tyvle to nevím...a asi už to s cedulky nezjistím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 1 minutou, Gustaf napsal: Tyvle to nevím...a asi už to s cedulky nezjistím před 38 minutami, African napsal: Made in Havaj? Havaj bych měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 3 hodinami, African napsal: Odporoučil se mě batoh na noťas a do města na nákupy....nemáte nějákou zkušenost s Victorinox batohy? Chci hlavně dlouhou výdrž, kvalitní zipy, protože mě to nebaví kupovat Nesmrtelný Jack Wolfskin jsem měl přes deset let při každodenním užívání, ale bohužel je přestali dělat.... https://www.vxstore.cz/batoh-victorinox-vx-sport-evo-611413-k0061494 Mal som, vlastne mám Swissgear, čo je ten istý výrobca (Swissgear, Wenger, Victorinox), vydrží to nezmysel. Nezničiteľné (skoro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 18 minutami, M109 napsal: Mal som, vlastne mám Swissgear, čo je ten istý výrobca (Swissgear, Wenger, Victorinox), vydrží to nezmysel. Nezničiteľné (skoro). Děkuji, Victorinox je mě sympatický, dost věcí od nich mám, tak vyzkouším i batoh Ta kapsa na švýcarák je geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Řeším nastavení vzdáeného přístupu (zámek + kamera) do objektu kde není zaveden internet. Elektriku mám. Teorie -> nonstop běžící pc se záznamem na HDD (pokud bych řešil bezpečnost, HDD mohu schovat aby se dostali nejdál na kabel ale ne na externí HDD) + modem a předplacenou datovou SIM (nejlevnejsi jsem nasel asi o2 za 650 na rok? Je tam ale jen 15 nebo 50GB). Zámek by se mi líbil nějaký Yale, abych viděl KDO a KDY tam byl (což by datový limit předplacené karty měl pokrýt). Řešil to někdo a vyřešil? Případně s jakými systémy a za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna V 21. 1. 2025 v 7:39, Moty napsal: Potrebuju naprogramovat lego kosticku v onshape, odmena jista specha, diky moc NIkdo to neumí? Díky Ani @Radek124? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna V 21. 1. 2025 v 14:27, African napsal: Mám hafo jiných možností, ale líbí se mi právě tento Victorinox Fajnový i tento Fjallraven, ale těm moc nevěřím... https://www.fjallraven-shop.cz/cs/raven-28-black-2 Od FR jsem měl tašku přes rameno. vydržela 10 let denního nošení, než se spodním dílu z G-1000 začaly objevovat drobné prodřeniny ve skladech. Sloužila by i dál, ale dostal jsem novou. Kvality bych se u FR nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) před 8 hodinami, prischera napsal: Od FR jsem měl tašku přes rameno. vydržela 10 let denního nošení, než se spodním dílu z G-1000 začaly objevovat drobné prodřeniny ve skladech. Sloužila by i dál, ale dostal jsem novou. Kvality bych se u FR nebál. Děkuji moc za odpověď Já mám od FR hafo věcí a mám je moc rád, ale už mě zklamala kvalita tolikrát, že jsem ostražitý Třeba spacák jsem měl dva dny a šel zpátky, ve švech se párala látka jak papír, za osmičku docela mazec. Včera jsem si omakal oba baťohy, a jelikož jsou úplně na identické ceně, tak vyhrál na plnou čáru švýcar. Trochu víc prostoru, propracovanější, lepší záda, mohutnější zipy. FR Raven taky moc fajnový, vypadal že nějáké to drsnější zacházení určitě snese, líbili se mi zakryté zipy, ale aby se mohl vedle švýcara vůbec postavit, musel by být tak o tisícovku levnější. https://www.vxstore.cz/batoh-victorinox-vx-sport-evo-611413-k0061494 https://www.fjallraven-shop.cz/cs/raven-28-2?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=AV-SEA%3A Hagakure- Feed%2FWeb&utm_id=17437428444&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA7se8BhCAARIsAKnF3rw3WRuggytvNoDCP6JS1CvNvfSqANLuAo3JOY6UeDJJ44-b3iIUoS4aAqPYEALw_wcB Upraveno 24. ledna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Vidis, ja bych v tomhle srovnani sahl radsi po FR, ale tedy hlavne proto, ze je mi designove blizsi :). A s tou jejich g-1000 mam fakt dobre zkusenosti, mam z ni i bundu, obe holky batuzky Kanken a vse drzi jak ma. Aůe ten Vinox je taky super volba, oba skvele batohy, podle me je rozdil fakt jen ve vzhledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se