zceyee Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července (upraveno) Da se nejak udelat dorucovaci adresa v DE? Nejaka preposilaci sluzba ktera by chargivala resend jen kdyz neco prijde ? edit: koukam ze asi znrmecka.eu zo umi Upraveno 16. července uživatelem zceyee
neuromancer Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Používám toto: https://www.mailboxde.cz/ 1
antitomas Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Zdar, nedela tu nekdo z clenu do pneumatik? Kdysi jsem pres jednoho bral sadu Continental R19 za super penize, ale po par letech si uz nejsem schopny vzpomenout. Mam zajem o celorocni Continental Allseasoncontact2 v rozmenu 245/45 R20 96V. Vzhledem k najezdu soukromeho auta jsem uz dospel k nazoru, ze pri rocnim najezdu max. 15 000 nema smysl drzet dve sady. Diky
Conrad Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 4 hodinami, antitomas napsal: Zdar, nedela tu nekdo z clenu do pneumatik? Kdysi jsem pres jednoho bral sadu Continental R19 za super penize, ale po par letech si uz nejsem schopny vzpomenout. Mam zajem o celorocni Continental Allseasoncontact2 v rozmenu 245/45 R20 96V. Vzhledem k najezdu soukromeho auta jsem uz dospel k nazoru, ze pri rocnim najezdu max. 15 000 nema smysl drzet dve sady. Diky I já bych se docela rád připojil dik za případnou \SZ
Pepino777 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Nedavno jsme se bavili se znamym v pneuservisu a rikal, ze trh s pneu je totalne zku******. Ze se kolikrat ani on nedostane pod heurekovy cenovky. Ale jestli mi kecal a nekdo z vas to umi, rad se pridam s nakupem pneu na auto i moto.
DavidLC Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 23 hodinami, Pepino777 napsal: Nedavno jsme se bavili se znamym v pneuservisu a rikal, ze trh s pneu je totalne zku******. Ze se kolikrat ani on nedostane pod heurekovy cenovky. Ale jestli mi kecal a nekdo z vas to umi, rad se pridam s nakupem pneu na auto i moto. Věřím tomu, kdysi jsem mě přístup do opravdového velkoobchodu (jen pneuservisům, ne volný prodej) a bylo to skoro o ničem. V podstatě jeli servis pro pneuservis, komise, splatnosti a výměny. A to je X let z5, teď to bude horší. Pneuservis to dožene zárukou, skladováním, třeba, nevím...
nekdo Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července má někdo zkušenosti s dobrým aku vysavačem do auta ? nemyslím úplně ty prdítka, ale něco od makity, boshe...takže myšleno na aku výměnnou a dobíjecí, ne integrovanou. Jde mi o to, jestli má smysl o tom vůbec uvažovat ?
AlfGS Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července V 16. 7. 2025 v 11:23, zceyee napsal: Da se nejak udelat dorucovaci adresa v DE? Nejaka preposilaci sluzba ktera by chargivala resend jen kdyz neco prijde ? edit: koukam ze asi znrmecka.eu zo umi Pouzivam uz dlouho na nakupy z ebay.de a funguji vyborne. Mohu jen doporucit!I zpetne zaslani ( vraceni zbozi do nemecka) umi.
bohus76 Odesláno čtvrtek v 05:13 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:13 Kluci rád bych zkusil nějaké odzkoušené Africké černé mýdlo, chtěl bych pořádnou kostku ( zkrátka čtvrtkilofku) , případně bych vzal třeba kilo a nadělil si to. Máte něco odzkouseneho ,abych to nemusel objednávat přes půlku světa? Hledám něco takového
VS Odesláno čtvrtek v 07:09 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:09 https://afro-shop.cz/cs/pece-o-pokozku/551-secret-d-afrique-raw-african-black-soap-150g-8717931607223.html
bohus76 Odesláno čtvrtek v 07:45 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:45 Bral bych hned, bohužel není skladem .
Moty Odesláno pátek v 07:39 Nahlásit Odesláno pátek v 07:39 Máte někdo Rhinokey, dobrý zkušenosti? https://www.rhinokey.com/collections/rhinokey-collection/products/rhinokey-smartcard Díky
Conrad Odesláno pátek v 08:04 Nahlásit Odesláno pátek v 08:04 V 31. 7. 2025 v 9:45, bohus76 napsal: Bral bych hned, bohužel není skladem . Čím tohle mýdlo vyniká nad jinými?
African Odesláno pátek v 10:44 Nahlásit Odesláno pátek v 10:44 před 2 hodinami, Conrad napsal: Čím tohle mýdlo vyniká nad jinými? Voní přeci Afrikou
bohus76 Odesláno pátek v 12:54 Nahlásit Odesláno pátek v 12:54 Vlasťo, máš s ním nějaké zkušenosti,tipy postřehy, cokoliv !? Dík
milomac Odesláno sobota v 08:41 Nahlásit Odesláno sobota v 08:41 Prosím o radu. Chtěl bych vyměnit anténu - prut na střeše Seat Leon. Doposud jsem ji před najetím do myčky vyšrouboval jen tak, abych ji sklopil na střechu. Teď jsem ji zkoušel vyšroubovat úplně a hele, ono to nejde! Mám použít násilí, jako nejdřív vyšroubovat a pak vytrhnout, jako to je na videu tady (cca ve 40 s), nemáte s tím někdo zkušenost?: Mám koupený nový prut s dvěma kolíčky.
zceyee Odesláno sobota v 09:07 Nahlásit Odesláno sobota v 09:07 Pokud to z videa chápu dobře, po vyšroubování drží v nějakém kloubu. To bez použití síly asi nepůjde, pokud se k tomu dostaneš něajkým ovolňovačem na zarezlé šrouby, možná bych to stříknul a trochu s tim zahýbal než to začneš tahat ven, oxidace by tu vůli mohla vymezit a pak by při tahání mohlo dojít k poškození toho obalu čepu. Tolik moje úvaha.
milomac Odesláno sobota v 12:03 Nahlásit Odesláno sobota v 12:03 (upraveno) před 2 hodinami, zceyee napsal: Pokud to z videa chápu dobře, po vyšroubování drží v nějakém kloubu. To bez použití síly asi nepůjde, pokud se k tomu dostaneš něajkým ovolňovačem na zarezlé šrouby, možná bych to stříknul a trochu s tim zahýbal než to začneš tahat ven, oxidace by tu vůli mohla vymezit a pak by při tahání mohlo dojít k poškození toho obalu čepu. Tolik moje úvaha. Děkuji za radu, před tím jsem měl starší Toledo a tam šel ten prut na střeše normálně vyšroubovat. Ano, vypadá to, že to je po vyšroubování ještě uchycené v nějakém kloubu. Tohle mě vyvedlo z míry, rvát to ven silou jsem se bál, abych to "nerozjebal" natolik, aby mně tam pak šel ten nový prut přišroubovat. Upraveno sobota v 12:09 uživatelem milomac
zceyee Odesláno sobota v 14:49 Nahlásit Odesláno sobota v 14:49 Nevite nekdo co to je a jak se toho zbavim? Mi to postupne zere uz 3. bazalku venku. Jen bazalka, nic jinyho kolem takhle nevypada.
Mil.haus Odesláno sobota v 17:03 Nahlásit Odesláno sobota v 17:03 před 2 hodinami, zceyee napsal: Nevite nekdo co to je a jak se toho zbavim? Mi to postupne zere uz 3. bazalku venku. Jen bazalka, nic jinyho kolem takhle nevypada. Vypadá to na mátu peprnou. Rozmělnit mezi prsty a mělo by se poznat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se