Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Da se nejak udelat dorucovaci adresa v DE? Nejaka preposilaci sluzba ktera by chargivala resend jen kdyz neco prijde ?

edit: koukam ze asi znrmecka.eu zo umi

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Zdar, nedela tu nekdo z clenu do pneumatik? Kdysi jsem pres jednoho bral sadu Continental R19 za super penize, ale po par letech si uz nejsem schopny vzpomenout.

Mam zajem o celorocni Continental Allseasoncontact2 v rozmenu 245/45 R20 96V. Vzhledem k najezdu soukromeho auta jsem uz dospel k nazoru, ze pri rocnim najezdu max. 15 000 nema smysl drzet dve sady.

Diky

Odesláno
před 4 hodinami, antitomas napsal:

Zdar, nedela tu nekdo z clenu do pneumatik? Kdysi jsem pres jednoho bral sadu Continental R19 za super penize, ale po par letech si uz nejsem schopny vzpomenout.

Mam zajem o celorocni Continental Allseasoncontact2 v rozmenu 245/45 R20 96V. Vzhledem k najezdu soukromeho auta jsem uz dospel k nazoru, ze pri rocnim najezdu max. 15 000 nema smysl drzet dve sady.

Diky

I já bych se docela rád připojil

dik za případnou \SZ

Odesláno

Nedavno jsme se bavili se znamym v pneuservisu a rikal, ze trh s pneu je totalne zku******. Ze se kolikrat ani on nedostane pod heurekovy cenovky. Ale jestli mi kecal a nekdo z vas to umi, rad se pridam s nakupem pneu na auto i moto. 

Odesláno
před 23 hodinami, Pepino777 napsal:

Nedavno jsme se bavili se znamym v pneuservisu a rikal, ze trh s pneu je totalne zku******. Ze se kolikrat ani on nedostane pod heurekovy cenovky. Ale jestli mi kecal a nekdo z vas to umi, rad se pridam s nakupem pneu na auto i moto. 

Věřím tomu, kdysi jsem mě přístup do opravdového velkoobchodu (jen pneuservisům, ne volný prodej) a bylo to skoro o ničem. V podstatě jeli servis pro pneuservis, komise, splatnosti a výměny. A to je X let z5, teď to bude horší. Pneuservis to dožene zárukou, skladováním, třeba, nevím...

Odesláno

má někdo zkušenosti s dobrým aku vysavačem do auta ? nemyslím úplně ty prdítka, ale něco od makity, boshe...takže myšleno na aku výměnnou a dobíjecí, ne integrovanou. Jde mi o to, jestli má smysl o tom vůbec uvažovat ?

Odesláno
V 16. 7. 2025 v 11:23, zceyee napsal:

Da se nejak udelat dorucovaci adresa v DE? Nejaka preposilaci sluzba ktera by chargivala resend jen kdyz neco prijde ?

edit: koukam ze asi znrmecka.eu zo umi

Pouzivam uz dlouho na nakupy z ebay.de a funguji vyborne.

Mohu jen doporucit!I zpetne zaslani ( vraceni zbozi do nemecka) umi.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kluci rád bych zkusil nějaké odzkoušené Africké černé mýdlo, chtěl bych pořádnou kostku ( zkrátka čtvrtkilofku) , případně bych vzal třeba kilo a nadělil si to. Máte něco odzkouseneho ,abych to nemusel objednávat přes půlku světa? Hledám něco takového 

2.jpeg

Odesláno
V 31. 7. 2025 v 9:45, bohus76 napsal:

Bral bych hned, bohužel není skladem .

Čím tohle mýdlo vyniká nad jinými?

Odesláno

Prosím o radu. Chtěl bych vyměnit anténu - prut na střeše Seat Leon. Doposud jsem ji před najetím do myčky  vyšrouboval jen tak, abych ji sklopil na střechu.
Snmekobrazovky2025-08-02094216.jpg.0e96def2612e3ef65129916fd9365867.jpg

Teď jsem ji zkoušel vyšroubovat úplně a hele, ono to nejde! Mám použít násilí, jako nejdřív vyšroubovat a pak vytrhnout, jako to je na videu tady (cca ve 40 s), nemáte s tím někdo zkušenost?:

Mám koupený nový prut s dvěma kolíčky. 

Snmekobrazovky2025-08-02103530.jpg.b319c86bb4f0ebef6be1dad3932b61fb.jpg

Odesláno

Pokud to z videa chápu dobře, po vyšroubování drží v nějakém kloubu. To bez použití síly asi nepůjde, pokud se k tomu dostaneš něajkým ovolňovačem na zarezlé šrouby, možná bych to stříknul a trochu s tim zahýbal než to začneš tahat ven, oxidace by tu vůli mohla vymezit a pak by při tahání mohlo dojít k poškození toho obalu čepu. Tolik moje úvaha.

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, zceyee napsal:

Pokud to z videa chápu dobře, po vyšroubování drží v nějakém kloubu. To bez použití síly asi nepůjde, pokud se k tomu dostaneš něajkým ovolňovačem na zarezlé šrouby, možná bych to stříknul a trochu s tim zahýbal než to začneš tahat ven, oxidace by tu vůli mohla vymezit a pak by při tahání mohlo dojít k poškození toho obalu čepu. Tolik moje úvaha.

Děkuji za radu, před tím jsem měl starší Toledo a tam šel ten prut na střeše normálně vyšroubovat. Ano, vypadá to, že to je po vyšroubování ještě uchycené v nějakém kloubu. Tohle mě vyvedlo z míry, rvát to ven silou jsem se bál, abych to "nerozjebal" natolik, aby mně tam pak šel ten nový prut přišroubovat. 

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno
před 2 hodinami, zceyee napsal:

Nevite nekdo co to je a jak se toho zbavim? Mi to postupne zere uz 3. bazalku venku. :D Jen bazalka, nic jinyho kolem takhle nevypada.

20250802_164618.thumb.jpg.a3c9d2f83e6f6f4d46ba202c814fe2c0.jpg

Vypadá to na mátu peprnou. Rozmělnit mezi prsty a mělo by se poznat

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...