JaRooN Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Fuet zásadně neloupat - teda pokud nebyl 14 dní volně na vzduchu a z té slupky není tvrdá krusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Loupat ušlechtilou plíseň?Tak uherák má taky (doufám) ušlechtilou plíseň a loupe se, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Pick jím se šlupkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Já teda zásadně slíknu ten celofán.Ale pak ty fuety strkám do volete celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Tak uherák má taky (doufám) ušlechtilou plíseň a loupe se, že jo.Uherák se ale neloupe, barbare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Říká kdo? Já ho loupu, ta šlupka je tvrdá. A taky když je už řádně vyschlej, tak šlupka dost ztrácí glanc, to bych teda nejedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Prosim Vas neviete kde sa dá kúpiť taký kryt ovládacieho cudlika? V Nissane žene povedali ze si ma kúpiť nové autorádio, to sa mi ale nezdá Ak to má normovane rozmery tak by som kúpil dva nech sú rovnaké. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Krytku asi jenom zaimprovizovat, to se prodávat asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Nebo sundej i tu druhou a aspoň to budeš mít symetrický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Fakt sa take neda nikde zohnat ? Na nejakej alibabe alebo kde..?.zena prehladala cele auto ale nenasla to. Keby to malo normovane rozmery, tak by som mozno kupil nejake rozbite radio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Tak si otvor internety, najdi vrakáče, kde majú tvoju značku auta, zavolaj tam a niekde sa krytka pre teba určite nájde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Ahoj lidi. Asi stupidní téma, ale potřebuji poradit myčku na chatu. Chtěl jsem použít doma vyřazenou myčku na chatě, žena k uvedenému záměru samozřejmě nadšeně přikyvovala, ale jsem za blbce, ono to na 3 - 4 barech malé vodárny na chatě nefunguje. Máte někdo myčku spolehlivě fungující v podobných podmínkách? Očekávání bylo vytvořeno a řešení nemám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Ahoj lidi. Asi stupidní téma, ale potřebuji poradit myčku na chatu. Chtěl jsem použít doma vyřazenou myčku na chatě, žena k uvedenému záměru samozřejmě nadšeně přikyvovala, ale jsem za blbce, ono to na 3 - 4 barech malé vodárny na chatě nefunguje. Máte někdo myčku spolehlivě fungující v podobných podmínkách? Očekávání bylo vytvořeno a řešení nemám :-)3-4 bary by měly být ok. To bude problém jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 zapojuji si to vše sám, doma v lince funkční jsem odpojil, na chatě stejně připojil, elektro funguje, jen se to prostě nespustí. jde o elektrolux a papírově je min. tlak 6 barů, takže to přičítám tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Prosim Vas neviete kde sa dá kúpiť taký kryt ovládacieho cudlika? V Nissane žene povedali ze si ma kúpiť nové autorádio, to sa mi ale nezdáAk to má normovane rozmery tak by som kúpil dva nech sú rovnaké. Dakujem Řešení z Ruska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 zapojuji si to vše sám, doma v lince funkční jsem odpojil, na chatě stejně připojil, elektro funguje, jen se to prostě nespustí. jde o elektrolux a papírově je min. tlak 6 barů, takže to přičítám tomu.To je divný. Max. tlak ve veřejných vodovodech je povolený 0,6 Mpa (6 barů) a může skočit na 0,7. To co máš v návodu je spíš limitní tlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tittus - super řešení, a navíc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 zapojuji si to vše sám, doma v lince funkční jsem odpojil, na chatě stejně připojil, elektro funguje, jen se to prostě nespustí. jde o elektrolux a papírově je min. tlak 6 barů, takže to přičítám tomu. 6 baru? To je tlak na ktery je nastavena vetsina redukcnich ventilu. Na bezna domaci zarizeni (a treba i prumyslove mycky, konvektomaty a pod.) by mel stacit tlak 3 bary. Vyhlaska stanovuje maximalni tlak 6 bar, pricemz minimum je urceno pro mene nez dve poschodi 1,5baru a pro 2 a vice poschodi 2,5 baru. Nevim, jakou mas konkretne mycku, ale vetsina modernich mycek ma uvnitr jednak redukcni/bezpecnostni ventil a druhak cidlo tlaku. Obcas u nekterych zarizeni je potreba snizit hodnotu na ventilu, kdyz je nizsi tlak vody (vetsina vyrobcu dava 2-3 bary). A pokud je psan minimalni tlak 6 baru, tak je to budto preklep a nebo se vyrobce zblaznil. Co vim, tak byva minimalni tlak pro mycku kolem 0,5 baru. Kazdoopadne mrkni na ten ventil, nektere jsou seriditelne bez naradi, na nektere potrebujes dva stranove klice, obcas klic a sroubovak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 co by to mohlo byt? .. nasel jsem to u baraku, ale vubec nic mi to nerika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Anální kolík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se