mondeo2 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 šak mi taky ještě nic nepřišlo................
spineshank Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Je tu nějaký numismatik? Při vyklízení bordelu ze skříňky jsem nalezl sbírku mincí... Nic extra, ale třeba to nějakou hodnotu má. Třeba ba pivo já sleduju toto a jsou dobří https://www.csfd.cz/film/281842-hvezdy-zastavarny/zajimavosti/?type=film
vaba Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Zdar pánovéChtěl bych synovi koupit novou matraci,máte nějaký tip kde pořídit něco slušného? DíkyZkus třeba CUREM http://www.curem.cz/ Používám 8 let a pocit beztíže při ležení mám furt.
odjinud Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík.
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík.Nemam pro tebe dobrou zpravu. Je ji presne 82 let, 8 mesicu a tri tejdny.
morepower Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík. 32 di do ní
Liqid Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl). Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-)
Lion Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 To bude nějaká matikářka.... Vesměs mě štvaly a nebyly zrovna hezký
prischera Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl). Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-)Zkus excel =41-IMLOG2(512) jinak jak píše kolega, je jí 32
Geodet Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Taky si myslim jak Lion. Jak je takhle přechytralá, tak rychle pryč.
orol Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl). Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-)Protože použila log2 a ne ln či log, tak to nebude matematička ale informatička Diferenciální počet zvládneme taky, klidně se jí ptej na všechny míry
African Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík. To bude zlatokopka vypočítavá, ruce rychle pryč od ní ....
nekdo Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 @african https://www.google.cz/search?dcr=0&ei=VEv7WfqYGdLDwQLr5ZbABQ&q=41+-log2+512&oq=41+-log2+512&gs_l=psy-ab.3...32950.38632.0.40700.4.4.0.0.0.0.97.313.4.4.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.4K-FysDJi68
14titi Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Při pročítání inzerce jsem si vzpomněl, že bych chtěl darovat starší výtisk novin z listopadu 88 jako dárek k narozkám. Neshánělo jste někdo už? Na netu jsem se dočetl o archivní povinnosti knihoven, ale místní knihovna se tí zřejmě neřídí. Je reálné sehnat origo výtisk novin nebo se musím smířit s tím, že si maximálně c knihovně pořídím kopie? Ď za reakce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se