Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Je tu nějaký numismatik? Při vyklízení bordelu ze skříňky jsem nalezl sbírku mincí... Nic extra, ale třeba to nějakou hodnotu má. Třeba ba pivo :D

já sleduju toto a jsou dobří

:clap:  :clap:

https://www.csfd.cz/film/281842-hvezdy-zastavarny/zajimavosti/?type=film

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"

Umí to někdo spočítat? Mně je 41.

Předem dík.

Nemam pro tebe dobrou zpravu. Je ji presne 82 let, 8 mesicu a tri tejdny.
Odkaz ke komentáři

Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl).

Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-)

Zkus excel :)

=41-IMLOG2(512)

jinak jak píše kolega, je jí 32 :)

Odkaz ke komentáři

Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl).

Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-)

Protože použila log2  a ne ln či log, tak to nebude matematička ale informatička ;)

Diferenciální počet zvládneme taky, klidně se jí ptej na všechny míry :)

Odkaz ke komentáři

Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"

Umí to někdo spočítat? Mně je 41.

Předem dík.

To bude zlatokopka vypočítavá, ruce rychle pryč od ní .... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Při pročítání inzerce jsem si vzpomněl, že bych chtěl darovat starší výtisk novin z listopadu 88 jako dárek k narozkám. Neshánělo jste někdo už? Na netu jsem se dočetl o archivní povinnosti knihoven, ale místní knihovna se tí zřejmě neřídí. Je reálné sehnat origo výtisk novin nebo se musím smířit s tím, že si maximálně c knihovně pořídím kopie? Ď za reakce

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...