Gustaf Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Ok... Suda prazdroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Ok... Suda prazdroje tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Takovej chcipak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 šak mi taky ještě nic nepřišlo................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Je tu nějaký numismatik? Při vyklízení bordelu ze skříňky jsem nalezl sbírku mincí... Nic extra, ale třeba to nějakou hodnotu má. Třeba ba pivo já sleduju toto a jsou dobří https://www.csfd.cz/film/281842-hvezdy-zastavarny/zajimavosti/?type=film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 ypo,hasič vyřešeno.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Zdar pánovéChtěl bych synovi koupit novou matraci,máte nějaký tip kde pořídit něco slušného? DíkyZkus třeba CUREM http://www.curem.cz/ Používám 8 let a pocit beztíže při ležení mám furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík.Nemam pro tebe dobrou zpravu. Je ji presne 82 let, 8 mesicu a tri tejdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík. 32 di do ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl). Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 To bude nějaká matikářka.... Vesměs mě štvaly a nebyly zrovna hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl). Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-)Zkus excel =41-IMLOG2(512) jinak jak píše kolega, je jí 32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Taky si myslim jak Lion. Jak je takhle přechytralá, tak rychle pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Tak dík, tak kalkulačka v windows umí jen běžný logaritmus, log2 ne (ani už nevím, v čem je rozdíl). Zvažoval jsem se jí ještě zeptat na to, jak je vysoká a kolik váží, ale bojím se, že by to bylo něco v derivacích :-)Protože použila log2 a ne ln či log, tak to nebude matematička ale informatička Diferenciální počet zvládneme taky, klidně se jí ptej na všechny míry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Píšu si s jednou na seznamce. Neuvedla věk, tak jsem se zeptal. Napsala: "A protože dámy se na věk neptá, dopočítej se k němu sám odečtením log2 z 512 od svého věku ;-)"Umí to někdo spočítat? Mně je 41.Předem dík. To bude zlatokopka vypočítavá, ruce rychle pryč od ní .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 @african https://www.google.cz/search?dcr=0&ei=VEv7WfqYGdLDwQLr5ZbABQ&q=41+-log2+512&oq=41+-log2+512&gs_l=psy-ab.3...32950.38632.0.40700.4.4.0.0.0.0.97.313.4.4.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.4K-FysDJi68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Při pročítání inzerce jsem si vzpomněl, že bych chtěl darovat starší výtisk novin z listopadu 88 jako dárek k narozkám. Neshánělo jste někdo už? Na netu jsem se dočetl o archivní povinnosti knihoven, ale místní knihovna se tí zřejmě neřídí. Je reálné sehnat origo výtisk novin nebo se musím smířit s tím, že si maximálně c knihovně pořídím kopie? Ď za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se