Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

ahoj, chtěl bych se poradit, bo prodávám kolo a na inzerát z bazoše dnes odpověď lámanou češtinou, že jestli ještě to kolo prodám a za kolik... sms podle telefonu z Washington D.C. a ať odepíšu na mail lindamacova@outlook.com. tak odepisuju, ano prodám ho... Za chvilku mail v angličtině, ať pošlu číslo účtu IBAN a další platební údaje a adresu nebo že by to šlo poslat přes paypal (ten nemám) a že pošle přepravní společnost, aby zboží vyzvedlo... odepisuju, ať někoho pošle a ten to rovnou zaplatí, odpověď, že je v práci a že jenom přes banku a takové žvásty... takže kdybych ty údaje poslal, nemůže toho nějak zneužít? celé se mi to zdá nějaké pofiderní.. asi sem to popsal jak idiot, ale snad to někdo pochopí  :lol2: diky za názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, chtěl bych se poradit, bo prodávám kolo a na inzerát z bazoše dnes odpověď lámanou češtinou, že jestli ještě to kolo prodám a za kolik... sms podle telefonu z Washington D.C. a ať odepíšu na mail lindamacova@outlook.com. tak odepisuju, ano prodám ho... Za chvilku mail v angličtině, ať pošlu číslo účtu IBAN a další platební údaje a adresu nebo že by to šlo poslat přes paypal (ten nemám) a že pošle přepravní společnost, aby zboží vyzvedlo... odepisuju, ať někoho pošle a ten to rovnou zaplatí, odpověď, že je v práci a že jenom přes banku a takové žvásty... takže kdybych ty údaje poslal, nemůže toho nějak zneužít? celé se mi to zdá nějaké pofiderní.. asi sem to popsal jak idiot, ale snad to někdo pochopí  :lol2: diky za názory

Pokud chceš o kolo zdarma přijít a možná ještě něco doplatit, tak směle do toho... :lol2:

Odkaz ke komentáři

ahoj, chtěl bych se poradit, bo prodávám kolo a na inzerát z bazoše dnes odpověď lámanou češtinou, že jestli ještě to kolo prodám a za kolik... sms podle telefonu z Washington D.C. a ať odepíšu na mail lindamacova@outlook.com. tak odepisuju, ano prodám ho... Za chvilku mail v angličtině, ať pošlu číslo účtu IBAN a další platební údaje a adresu nebo že by to šlo poslat přes paypal (ten nemám) a že pošle přepravní společnost, aby zboží vyzvedlo... odepisuju, ať někoho pošle a ten to rovnou zaplatí, odpověď, že je v práci a že jenom přes banku a takové žvásty... takže kdybych ty údaje poslal, nemůže toho nějak zneužít? celé se mi to zdá nějaké pofiderní.. asi sem to popsal jak idiot, ale snad to někdo pochopí :lol2: diky za názory

Podvod. Precti si k tomu diskuzi na bike-forum.

Odkaz ke komentáři

Já jednou narazil na sbazaru na prodej telefonu za srandovní peníze, řikám si ale jo, pobavim se a odepsal jsem, že mám zájem a zpátky mi během chvilky přišlo, že ať to zaplatim předem, že mi to hned zítra pojištěnou poštou pošle. Tak řikám, že bych radši jako mu dal peníze na ruku a dělal sem trošku blbýho a on, že to bohužel nepůjde, že je v holandsku a vrací se až za měsíc. Tak řikám, není problém, já budu zejtra v Amstru na služebce a mám dva dny volno, že se stavím, že budu holandskem projíždět a kde teda se potkáme..? No a ...neodepsal  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Úplně v pohodě Rohlík, Košík, obědnáváme v celku často a nikdy jsme s tím neměli nějaký větší problém. Max, že něco zrovna není, ale to dají předem vědět, aby se člověk domluvil na případné alternativě, nebo úplné zrušení dané položky. Tesco je v tomto horší, i když třeba už se taky zlepšíli, zkoušel jsem je hned ze začátku a to frajer prostě přijel se slovy, to a to a to není, adios :)

Odkaz ke komentáři

U Rohliku jsem mel dost problem s kvalitou ovoce a zeleniny, kolikrat prislo neco uz nahnile. iTesco v pohode, akorat mi do nahrad furt cpou Babisopotraviny, ktere pak neprijimam. Jinak spokojenost, jinde nakupuji jen maso a pecivo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...