Klotzman Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Vypadá to, že minimálně prozatím nejspíš vyřešeno a i bez PČR, tak snad bude klid.Dej bacha na jaře, až se hlína slehne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Dej bacha na jaře, až se hlína slehne ...to je jak ti dva v kriminale...- Za co tu jsi?- Ale, za slepice...- Jak za slepice?- Vyhrabali tchyni na zahrade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjozska Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 ahoj, chtěl bych se poradit, bo prodávám kolo a na inzerát z bazoše dnes odpověď lámanou češtinou, že jestli ještě to kolo prodám a za kolik... sms podle telefonu z Washington D.C. a ať odepíšu na mail lindamacova@outlook.com. tak odepisuju, ano prodám ho... Za chvilku mail v angličtině, ať pošlu číslo účtu IBAN a další platební údaje a adresu nebo že by to šlo poslat přes paypal (ten nemám) a že pošle přepravní společnost, aby zboží vyzvedlo... odepisuju, ať někoho pošle a ten to rovnou zaplatí, odpověď, že je v práci a že jenom přes banku a takové žvásty... takže kdybych ty údaje poslal, nemůže toho nějak zneužít? celé se mi to zdá nějaké pofiderní.. asi sem to popsal jak idiot, ale snad to někdo pochopí diky za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 ahoj, chtěl bych se poradit, bo prodávám kolo a na inzerát z bazoše dnes odpověď lámanou češtinou, že jestli ještě to kolo prodám a za kolik... sms podle telefonu z Washington D.C. a ať odepíšu na mail lindamacova@outlook.com. tak odepisuju, ano prodám ho... Za chvilku mail v angličtině, ať pošlu číslo účtu IBAN a další platební údaje a adresu nebo že by to šlo poslat přes paypal (ten nemám) a že pošle přepravní společnost, aby zboží vyzvedlo... odepisuju, ať někoho pošle a ten to rovnou zaplatí, odpověď, že je v práci a že jenom přes banku a takové žvásty... takže kdybych ty údaje poslal, nemůže toho nějak zneužít? celé se mi to zdá nějaké pofiderní.. asi sem to popsal jak idiot, ale snad to někdo pochopí diky za názoryPokud chceš o kolo zdarma přijít a možná ještě něco doplatit, tak směle do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjozska Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Prijde mi to divne, ze by nekdo takhle reagoval na stareho horaka za ctverku, takze to bude fakt asi nejaky podvudek... Akorat by me zajimala pointa cele veci, zkouset to ale nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 ahoj, chtěl bych se poradit, bo prodávám kolo a na inzerát z bazoše dnes odpověď lámanou češtinou, že jestli ještě to kolo prodám a za kolik... sms podle telefonu z Washington D.C. a ať odepíšu na mail lindamacova@outlook.com. tak odepisuju, ano prodám ho... Za chvilku mail v angličtině, ať pošlu číslo účtu IBAN a další platební údaje a adresu nebo že by to šlo poslat přes paypal (ten nemám) a že pošle přepravní společnost, aby zboží vyzvedlo... odepisuju, ať někoho pošle a ten to rovnou zaplatí, odpověď, že je v práci a že jenom přes banku a takové žvásty... takže kdybych ty údaje poslal, nemůže toho nějak zneužít? celé se mi to zdá nějaké pofiderní.. asi sem to popsal jak idiot, ale snad to někdo pochopí diky za názoryPodvod. Precti si k tomu diskuzi na bike-forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 tohle mě taky chodilo, když sem prodával bajka....ani sem se nad tím nepozastavil teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjozska Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 No ja sem si to taky hned myslel, i sem o tom kdysi cetl, akorat ta sms a , ze to zkousi na stare kolo za par korun, je zarazejici... Asi to zkousi ruzne...dik za vase predesle reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 na motorkari.cz je o tom dost témat. Asi celkem rozšířenej podvod. Buď se chceš pobavit, a nebo to nečti a nereaguj, každopádně kupec to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Já jednou narazil na sbazaru na prodej telefonu za srandovní peníze, řikám si ale jo, pobavim se a odepsal jsem, že mám zájem a zpátky mi během chvilky přišlo, že ať to zaplatim předem, že mi to hned zítra pojištěnou poštou pošle. Tak řikám, že bych radši jako mu dal peníze na ruku a dělal sem trošku blbýho a on, že to bohužel nepůjde, že je v holandsku a vrací se až za měsíc. Tak řikám, není problém, já budu zejtra v Amstru na služebce a mám dva dny volno, že se stavím, že budu holandskem projíždět a kde teda se potkáme..? No a ...neodepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jsou aktivní všude na inzertních serverech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Takhle mi jednou Frostie slibil Pamelu Anderson za pajdu. A co ? Neprisla..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Takhle mi jednou Frostie slibil Pamelu Anderson za pajdu. A co ? Neprisla.....No dnes by som tomu uz bol rad... ze neprisla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 PA za pajcku? To bych asi ani nechtěl vidět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Takhle mi jednou Frostie slibil Pamelu Anderson za pajdu. A co ? Neprisla.....Jo, ale za padesát bitcoinů a tys neměl. Musíš to napsat celý, woe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Online nákup v Praze co doporucujete? Košík rohlík iTesco nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Ja pouzivam na stridacku rohlik a itesco podle toho jak maj volny terminy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Úplně v pohodě Rohlík, Košík, obědnáváme v celku často a nikdy jsme s tím neměli nějaký větší problém. Max, že něco zrovna není, ale to dají předem vědět, aby se člověk domluvil na případné alternativě, nebo úplné zrušení dané položky. Tesco je v tomto horší, i když třeba už se taky zlepšíli, zkoušel jsem je hned ze začátku a to frajer prostě přijel se slovy, to a to a to není, adios Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 U Rohliku jsem mel dost problem s kvalitou ovoce a zeleniny, kolikrat prislo neco uz nahnile. iTesco v pohode, akorat mi do nahrad furt cpou Babisopotraviny, ktere pak neprijimam. Jinak spokojenost, jinde nakupuji jen maso a pecivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 akorat mi do nahrad furt cpou Babisopotraviny, ktere pak neprijimam filtr bez palmovýho tuku je super ale filtr bez babiše by byl lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se