Xenomorfus Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Stari mistri to delaji syntetikou, mladi mistri (kdyz uz musi pouzit podobne reseni) to zakapnou lakem na nehty. Schne vyrazne rychleji a zbytek je stejny......jak jiz jsem psal vyse ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Hele klucí, potřeboval bych tip, nebo radu. Do kolegyně nakouřil nějakej vocas a na autě škoda cca 30 tis. Kč. Pojišťovák na to koukal a daj jí prej 11 tis. Jak se tohle dá vyřešit, aby se to zamázlo celý? Dá se nějak odvolat, nebo právník (ten zas bude stát prachy), nebo něco? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Cus. No ja myslim pokud to nebyla jeji vina, tak zadny "rozpoctem" , ale do servisu, cely opravit a proplati se povinnyho toho vocasa v plne vysi. Alespon tak to fungovalo, kdyz to byla vina vocasa. Díky Upraveno 27. července 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) To byla právě její největší chyba, že to nedala rovnou do servisu, ale nechala to rozpočtem. Teď už je nejspíš pozdě. Nevím.Hlavně dostala ránu zboku do kola, má hnutou nápravu, a to jí pojišťovna neuznala, že už to prej bylo, což je blbost. Upraveno 27. července 2018 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 V 27. 7. 2018 v 6:04, Horhe napsal: To byla právě její největší chyba, že to nedala rovnou do servisu, ale nechala to rozpočtem. Teď už je nejspíš pozdě. Nevím.Hlavně dostala ránu zboku do kola, má hnutou nápravu, a to jí pojišťovna neuznala, že už to prej bylo, což je blbost.No tak to uz je blby. Ted si vybirat vhpdnejsi variantu uz nejde. To uz jen sikovneho znameho servisaka a zacit objizdet vrakace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tak tak. Teď už nejspíš pozdě. Já zrovna v pondělí vezu auto do servisu po tom, co do mě typek nacouval. A vše na fakturu. Jinou volbu bych ani nezvazoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Hmm. Tak teď jestli jde se nějak odvolat proti rozhodnutí toho likvidátora..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 V 27. 7. 2018 v 7:00, Horhe napsal: Hmm. Tak teď jestli jde se nějak odvolat proti rozhodnutí toho likvidátora..? vyhrožovat právníkem asi nemá smysl, protože budou mít lepšího mohla by zabrat výhrůžka medializací v černejch vovcích, ale nemohu si odpustit dotaz, cože ji to napadlo u zjevně nepojízdnýho auta souhlasit s rozpočtem? já rozpočet použil vícekrát, ale vždy jen tehdy, když jsem věděl, že se nic opravovat nebude - lehký kroupy, nacouvání do blatníku na starým autě a lišej z parkoviště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) No, zkusit jít s prosikem na pojišťovnu...ze likvidátor to odhadl na více než si myslela že je reálná škoda a že to chce na fakturu. Oni ji dohodi smluvní servis a bude klid. Navíc je to i jednodušší, pac nemusí nic řešit. Podepíše v servisu plnou moc a servis si bude vše řešit s pojišťovnou sam Upraveno 27. července 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Chápu že lidi touží mít zflikovaného plecháče zpátky doma co nejdřív, ale ve finále to buď kvůli "sněhovým kalamitám" a nebo "omezené prázdninové kapacitě" stejně bude trvat dlouho a ještě na tom prodělají. Lidi v těchdle situacích bohužel nevědí, že likvidátorovi při ohledání nemusí sdělovat způsob plnění - on má jen sesumarizovat škodu (většinou ani nejde o zaměstnance dané pojišťovny) a postoupit to dál, kde si k tomu zadavatelé podle tabulek pro dané auto v příslušném programu dohledají ceny. V posledních případech jsem tyhle nepříjemnosti zásadně řešil TELEFONICKOU žádostí o sdělení odhadnuté částky rozpočtem (jakmile jednou něco zvolíte na webu a nebo podepíšete likvidátorovi, už Vás nepustí jinam) a teprv podle toho jsem se rozhodnul jestli mi to bude stačit na servis ve vlastní režii (na první ťuknutí svině někdy zkoušejí nadhodit plnění jen ve výši 50%), dám to do značkového (který pojišťovnu vyjde 2-3x dráž a moc dobře to vědí) a nebo jejich "smluvního" servisu (kterým může být klidně můj známý)... Upraveno 27. července 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Myslím, že všichni pojišťováci a likvidátoři maj černý duše a přijdou do pekla. Čest vyjímkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Ten co škodu vyčísloval mě, tak byl hodně v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tak jsem byl vcera na chate a sousedka uz tam geometra mela (bohuzel nic nerekla predem, takze jsem se s nim minul). Co me zaujalo byl zpusob zamereni, ktery licila: Borci hledali nejdriv na poli geodeticky bod a pak od nej optikou merili hrany stavby. No a ne vsechno bylo v prime viditelnosti, takze si tam museli vymerit i nejake pomocne body. Cena se pak odviji i od poctu techto bodu. Pritom GPSku meli, nejakou velkou i malym jakoby satelitem (licila zena), ale s ni hledali jen ten bod, bo zemedelec ho lehce zaoral. Tak nevim, jak se to zvladne v te me dzungli, kdyz jsem od tohp bodu jeste o zahradu dal... V 22. 6. 2018 v 8:52, JaRooN napsal: Zaměření stojí pár korun (1500-3000). Zaměřuje se digitálním GPS přístrojem, takže porost nevadí. Kdyby to bylo na mě, tak bych to podstoupil a měl do budoucna klid. Nikdy nevíš, jaký "dobrý" soused ti to tam změří a udá tě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 To je běžnej postup, když to jde na existující body, je to lepší, někdy jistější a na cenu by pomocné body mít vliv neměly, ale každej si dělá ceník podle sebe. K Tobě může přijít jinej geodet a udělá to jinak, třeba rovnou rychlou GNSS (GPS) aparaturou, nebo pomocné body GNSS a barák optikou, záleží, jak to tam vypadá. Zdaleka ne vždy to jde jen GNSS aparaturou, někdy to bez optiky nejde vůbec, často se používá kombinace. A třeba ty její geodeti nevlastnili geodetickou GNSS aparaturu vůbec (i tací borci / odvážlivci dnes pořád jsou, obvykle bývají podezřele levní) a tou ručkou jen hledali existující pevné body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Zdravím místní opilce!Sháním skleněný džbán na pivo, objem 2 litry, podmínka je aby měl cejch (a trošku vypadal). Hledám, hledám, nenacházím S cejchem tak maximálně nějaký odměrný válec, rozumný džbán jen bez cejchu. Jde mi o to, abych s tím mohl přijít do hospody a mohli mi pivo načepovat rovnou do džbánu. Na moji rysku se mi každý vykvákne, na dělání vlastní mi prdí taky. Vadí mi to přelívání z půllitrů, pěnění, čekání... Když pak u toho přímo nestojím jak dráb, místo čtyř piv, si odnáším sotva tři a kousek. Nedávno se s tím holčina nemazal takovým způsobem, že jsem nestačil zírat. Každé pivo co tam lila byl těžký podmírák, cachtala to tam tak, že u druhého piva byl džbán plný pěny až po okraj a u posledního se jí nechtělo čekat, tak prostě ten zbytek z půllitru (tak deci a půl) nadrzo chrstla do výlevky. Už jsem v takovém stavu, že když dostanu žízeň a kouknu doma na džbánek, normálně se přednaseru a chuť mě rázem přejde. A jinou hospodu, kam bych mohl jít, v blízkém okolí nemám Tak si říkám, že bych to zkusil vyřešit džbánkem s cejchem. Když nepomůže ani to, pak asi přejdu na rum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Tady... A 2,5 l je plus, protože i točení rovnou pění jak prase https://eshop.tescoma.cz/dzban-na-pivo-mybeer-2-5-l?gclid=CjwKCAjwhevaBRApEiwA7aT53zYC7n6SzC-3iSDvntLsSYKQlZ-zbjai8yQsH8cJLAQc7M_yNWeAURoCpCEQAvD_BwE Ja používám tohle.... https://www.sportovni-pomucky.cz/lahve-a-nosic/plastovy-nosic-pro-8-lahvi Upraveno 27. července 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) V 27. 7. 2018 v 9:51, nickolas napsal: Zdravím místní opilce! .... Co se zkusit zeptat tady, zda by ti tam cejch udělali? http://www.pivomil.cz/sudy/eshop/32-1-DZBANY/0/5/187-Dzban-skleneny-na-pivo-2-l Když nabízejí "Na tento džbán Vám můžeme vybrousit nápis nebo obrázek dle Vašeho přání" tak Tvým přáním bude vybroušení cejchu. Edit: Ten od Tescomy co postoval Lion mi přijde taky good. Upraveno 27. července 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 V 27. 7. 2018 v 9:51, nickolas napsal: Zdravím místní opilce! našel jsem akorát tohleje tam i cejch, minimálně na 1,5litru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Ta Tescoma by mohla být řešení...není to úplně to co hledám, ale i tak dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Nech si to natočit do 2l PETky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se