odjinud Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 A sakra, uz mi z toho horka hrabe. Upraveno, diky za echo. máte zakázané nosit dlouhé kalhoty a máš chutě na kraťasy? Co teda máš na sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Asi chtěl napsat, že jim zakázali právě ty kraťasy. Ne? Do teď nosil dlouhé kalhoty, aniž by mu to někdo přikázal, ale teď chce rebelovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 ...tak me napadlo rozporovat mistni dress code s ohledem na rovna prava muzu a zen (zeny muzou sukne, my ne). Jak moc to ma pravnicky hlavu a patu?Můžeš se zkusit ozvat, ale předpokládám, že ženský k těm sukním mají předepsaný i silonky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Priatelia, mate niekto skusenosti s tvorom zvanym Sametka Podzimni (trombicula autumnalis)? Uvitam vsetky navody ako s bestiou na zahrade zatocit. Na uvod by som teda rad skusil nieco aspon trochu viac BIO nez u nas vraj hodne oblubeny BIO-KILL. Zatial som nakloneny postrekom na bazi siry, ale nazory sa roznia, niekto tvrdi ze to pomaha niekto zas ze vobec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) Ahoj, nevyzná se někdo ve světlech a lampách. Před nějakou dobou jsem viděl v nějakém českém obchodě prodávat stolní lampu. Byla tam taková zvláštní žárovka, která dávala takové kouřové světlo. Ta technologie byla nějak sulf něco. Nevím jak se to jmenuje a ani podle čeho to najít. Neporadíte? Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Kouřové světlo dává petrolejka, když hodně vytáhneš knot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Kouřové světlo dává petrolejka, když hodně vytáhneš knot. brečím smíchy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjozska Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Ahoj, prosim sikovneho a spolehliveho cloveka, financniho poradce,reditele banky :-), o pomoc pri konsolidaci uveru. Kdyby nekdo chtel pomoct, kontakt do sz... Dekuji Jarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 No, slzí se z ni taky dost.... :-) brečím smíchy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) Já vůbec nevím, co mám dělat. Potřeboval sem někam tuhle uložit maso, tak sem si pučil od bráchy starej mražák. Vodvez sem to do práce, dal tam to maso a von asi někdy trošku přestal mrazit, zkrátka to maso se tam úplně zkazilo. Tuhle to otevřela ze zvědavosti uklízečka, poblila se a musela hodinu větrat + mně častovala výrazy. Takže mám v plánu obalit ho potravinovou (!) fólií, opatrně naložit a někde to celý pěkně vyhodit. Ale sakra kde??? Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Normálně sběrný dvůr, v Hradci máte pokud se dobře pamatuji minimálně čtyři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) To je pech. Do kýble s vodou (kvůli smradu) a někde to zakopat. Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Normálně sběrný dvůr, v Hradci máte pokud se dobře pamatuji minimálně čtyři. Nebudou se na mě hněvat? Mám se přiznat k obsahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 To je pech. Do kýble s vodou (kvůli smradu) a někde to zakopat.Kousek tady máme hromadu hnoje, tak možná tam - pohodit... No ta voda není špatnej nápad ale radši bych se toho zbavil jako celku, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) Nevím, já když tam jezdím, tak normálně nahlásím, že vezu staré spotřebiče. Oni mi řeknou, kam jim to mám na dvoře složit, a taky mě s autem zváží. Víc se neřeší, taky tam lidi vozí smradlavý matrace a nikdo je před tím asi nečistí. edit: je to prostě odpad a tam se smradu nemůže nikdo divit Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Ještě mě napadlo - před sběrným dvorem vždycky čekaj cikáni a lustrujou každýmu náklad. Po mražáku by hrábli neomylně ale tohle nemůžu přece udělat ani cikánoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Aha, vyhodit mrazák i s obsahem. No to bude někdo rád.Normálně mrazák vyneste ven, venku to otevři, maso někde zakopej, mrazák vyvětrej/vypláchni a odvez do sběrného dvora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Aha, vyhodit mrazák i s obsahem. No to bude někdo rád.Normálně mrazák vyneste ven, venku to otevři, maso někde zakopej, mrazák vyvětrej/vypláchni a odvez do sběrného dvora.Njn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Kafilerka, ale neviem ako to mas daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se