Tom4 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Já zas vidím Zmizíka jak vyndává kýbl shnilého masa z kufru Mustanga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 @leebauer; @cali:To bylo pro krtenka.. .. . Když to chtěl "konkrétně" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Pratele, jedu ted do Recka, vybral jsem super misto (snad), ale uz v te destinaci byl jen jeden nic moc hotel, kde se, koukam, plati i za klimu, za 10ti denni pobyt by to bylo 50 EUR, coz se mi zda dost a hlavne zbytecne (uz takhle budu muset platit vypalne za lednici 30 EUR). Napadlo me ryze ceske reseni a sice nejaky univerzalni dalkovy ovladac. Ma s tim nekdo nejake zkusenosti?Myslím, že nic fungovat nebude (ani ten telefon)...Uvidíš, jestli klimu budeš vůbec potřebovat. Já letos na Zakynthosu sice klimu měl, ale pustil ji jen párkrát. A jak se tu již psalo, občas je poplatek v ceníku, ale pak to je ve skutečnosti zdarma (a nebo i obráceně ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Už včera jsem si představil Zmizíka jak jede k lesu v F150, na korbě velkej bílej mrazák omotanej fólií, lopatu a krumpáč. Na kraji lese vylejzá natáhne respirator a začne do předem vykopane díry sypat obsah mrazáku. To by byli policejní manévry, až by to určitě někdo viděl a natočil.No panove ja z toho mam bobky, ze sem to vodlozil na zejtra. Nechal sem vokolo cenichat sekretarku a nic necejtila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 No panove ja z toho mam bobky, ze sem to vodlozil na zejtra. Nechal sem vokolo cenichat sekretarku a nic necejtila...Tvl, si predstavujem ako necakane prudko zabrzdis lebo tvoja krehka dusa ti nedovoli zrazit maciatko. A dievcatko ti pride podakovat za zachranu maciatka. A v tom si uvedomis co sa to rozlialo pod zadnym sedadlom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 No je tam kus ovecky a na muj rozkaz zavrazdenej kralik. Karma v prdeli na 100 let, nejradsi bych se nevidel. To bych radsi tu kocku blbou prejel i s dievcatkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 já nevím, tak to vodnes do ňáký vietnamský restaurace, tam už si s tím poradí.............. .................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) Nebo to dej do vlákna - Ostatní - prodej, koupě, výměna Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) Aj, tak mě přišlo kukatko z Dipotry a za ty prachy tedy jedno velké zklamání :-( 21x zvětšení je úplně budiž k ničemu a i když rozdělím kukatko na zvětšení 6x nebo 15x tak to docela jde, ale i tak kvalita ponurá. Kukatko přiložené u Moonwatchů bylo milionové. No nic, posílám zpět a objednávám Peak za bambilion.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Proč je to k ničemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Nekukátkuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Když je to spojené na 21x zvětšení, není vidět nic, vůbec nic, asi to neumím. Když to rozpojíš, v dílu 15x začneš vidět objekt tak pět mm před kukátkem, když už je světelnost z okolí velmi malá. Díl 6x asi nejlepší, bohužel nedrží v oku, jelikož už je konec moc hubený, no a sklo je něják debilně vlnité, že vidíš část zaostřenou, část rozmlženou......Mě ti tím úplně zabili, řekl bych že je to nějáký levný číňan prodávaný Dioptrou Trutnov, opravdu nevím co si o tom mám myslet. Český výrobce optiky moc nevěřím že něco takového vyrobí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 já jsem si kdysi koupil lupu 10x a bylo to docela hodně už, to zvětšení. Bylo to ostré až hodně zblízka a chtělo to hodně světla. Podle mě 6-8x bude stačit bohatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Jeronimo tu někde psal skoro to samý.Já používám 5 a 6 a akorát.Samozřejmě musí sednout do oka.Ani malé,ani velké.Chce to vyzkoušet.Kdysi jsem si koupil takovou sadu u Conrada a max.spokojenost.Ale kde je teď už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 21x lupa je šílenost, v laborce jsem občas používal 20x a 40x, ale to byla stolní mašina s vlastním zdrojem světla. Zvlnění šestky mě mrzí, moje šestka je rovnoměrná a drží mi v oku dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) Jako lupu používám optiku z kopírky. Kvalitní skleněné čočky a zvětšení akorát. 21x zvětšení už je mikroskop. Malá hloubka ostrosti, malá vzdálenost od objektu, v ruce se blbě drží. Kup si USB mikroskop s osvětlením nebo lupu s osvětlením.https://zlataky.cz/precizni-skladaci-lupa-10x-s-led-a-uv-lampou-leuchtturmA levná lupa vždycky bude mít ostrý jenom střed a k okrajům se bude rozmazávat. U jednoduché čočky je to vlastnost, ne chyba. Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Jasný, díky moc kluci, zvětšení 6x bude bohatě stačit. Mám takový pocit, že dioptram má dobré věci, ale zároveň míchá do své produkce čínské srajdy, ale těžko říct......Objednávám Peak Made in Japan, škoda, dal jsem českému průmyslu šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 A to jsi měl přímo z webu Dioptry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Říkal jsem aby sis to šel vyzkoušet? Říkal.Já používám obyčejnou hodinářskou lupu se zvětšením 10x, vzdálenost čočky od předmětu je 4,5 cm, při práci už je chvílema málo místa pro nástroje, ale to mi nevadí, to je jednou za rok. Na detailní okuk si beru tu obyčejnou lupu z aukra za pár korun, zvětšení 20x, vzdálenost k předmětu 2,5 cm a vidím spokojeně vše a skoro zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 A to jsi měl přímo z webu Dioptry? Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se