Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Zdravím chronomaniaci, mám prosbu...mám telefon HTC Desire a nějak se mi nechce nabíjet baterka. Když ho šoupnu do nabíječky, tak vše vypadá, jako že se nabíjí...na displeji je baterie, která se jakoby dobíjí a pod ní procento dobití. Jen prostě šťáva do baterky nejde a pořád tam svítí 0% a nestoupá to. Nemáte někdo podobnou zkušenost a radu čím to může být?? Dík

Zkus na 5 minut vytáhnout baterku. Máš originální nabíječku? Nabíjí se to přes USB kabel z PC? Co reklamace?

V novém telefonu je mezi kontakty baterie izolační fólie, která se musí vytáhnout :)

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne ne, telefon už mám víc jak rok...nabíjím z originální nabíječky. Na jinej telefon normálně funguje. Jestli nenaskočí, tak budu muset řešit asi tu reklamaci...nevím teď přesně, kdy byl kupovanej. Baterku jsem měl na chvilku vyndanou a to nepomohlo...dokonce ani nabíjení s PC...:-/

Odkaz ke komentáři

Potřebuji poslat co nejrychleji (doručeno do zítřejšího dopoledne) balík (dokumenty) z Brna do Prahy. Máte zkušenosti s nějakou expresní službou? DHL a UPS za to chtějí podle mě nehorázných 900 Kč. Česká pošta by to prý měla taky umět, jenom po těch všech negativních zkušenostech se mi jim už nechce moc věřit.

Odkaz ke komentáři

V případě, že jste uzavřeli pojistnou smlouvu a pojištění jste si rozmysleli (například nejste-li z jakéhokoli důvodu spokojeni, dostali jste lepší nabídku, neuskutečnili jste plánovanou koupi vozidla apod.), můžete od pojistné smlouvy odstoupit, a to doručením výpovědi do pojišťovny do 2 měsíců od data sjednání smlouvy (pozor ? nikoli od počátku pojistné smlouvy). Smlouva bude ukončena do 8 dní od doručení vaší výpovědi a nespotřebované pojistné pojišťovna vrátí na váš účet nebo poštovní složenkou na vaši adresu.

Kdybys potřeboval, pošlu ti vzor...   :D

Přesně tak. S tou kupní smlouvou je to také možné, ale některé pojišťovny s tím teď dělají trochu opruz - http://finexpert.e15.cz/ceska-vynalezavost-aneb-jak-se-da-zrusit-povinne-ruceni . Takže buď tu klasickou výpověď do dvou měsíců s 8 denní výpovědní lhůtou a nebo druhá varianta - dát SPZky do depozita, spotvrzením zrušit obě smlouvy, druhý den vyzvednout a sjednat smlouvu novou.

Odkaz ke komentáři

ahoj,

dávám to sem, přestože jsem pročetl celý vlákno, kde se řešil dodatečný AR na sklíčko u hodinek, ale nedobral jsem se pro sebe kýžené odpovědi.

na fotkách níž je vidět odlupujícíse AR na plastovém skle brýlí (je to plast kvůli odlehčení, ve skle by to byl popelník). dle vyjádření podavaček v několika optikách se opravy AR nedají provést (bez udání důvodu, "prostě to nejde", klasika). ptám se proto, lze tu poškozenou vrstvu odstranit a nanést znovu? případně jaký bude komfort při zachování pouze vnitřního AR, kterej je nepoškozenej?

díky za tipy!

post-28902-0-30114400-1376566444_thumb.jpg

post-28902-0-91543700-1376566467_thumb.jpg

post-28902-0-37744500-1376566485_thumb.jpg

post-28902-0-04239000-1376566497_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

S očima bych si nezahrával a šel pro nový skla.

Jednou jsem ze zvědavosti na starých odložených brýlích zkoušel displexem na jednom skle sundat AR a na druhým rozleštit vlásečnice - výsledek byl na obou sklech jak kdybych sežral houbičky, nedalo se to...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

To se mi zase něco povedlo...

Kámoš mě překecal, abych si u něho pojistil auto. Napsal za mne výpověď stávající pojišťovně a měl jsem čekat na dopis, kde mi napíšou termín ukončení smlouvy. Dopis přišel, bylo tam 21.7., ale já si nevšiml roku - až 2014 a já řekl že letos. Takže mám teď auto pojištěno dvojmo a ani jedna z pojišťoven nechce cuknout, prý až k "výročí", tj. za rok. Kámoš mi radí, ať do "starší" pojišťovny pošlu kupní smlouvu, že auto prodávám, že to nebudou řešit - mně se to moc košer nezdá...

Poradí pls někdo, co dělat? Raději bych měl tu novou, výhodnější pojistku, ale když to něpůjde... Určitě nechci platit 2x, což už na jedno čtvrtletí mám.

Úplně jednoduše. Na jeden den auto  vyřaď z evidence, odevzdej značky do úschovy, OBĚ SMLOUVY TÍM PÁDEM MÁŠ PRÁVO ZRUŠIT OKAMŽITĚ.Pak NAKOPEJ KAMARÁDA DO PR.ELE , vyber si pojišťovnu, auto pojisti, přihlaš, namontuj značky a jezdi.

Haha, Patrik byl rychlejší  :lol2:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Úplně jednoduše. Na jeden den auto  vyřaď z evidence, odevzdej značky do úschovy, OBĚ SMLOUVY TÍM PÁDEM MÁŠ PRÁVO ZRUŠIT OKAMŽITĚ.Pak NAKOPEJ KAMARÁDA DO PR.ELE , vyber si pojišťovnu, auto pojisti, přihlaš, namontuj značky a jezdi.

Haha, Patrik byl rychlejší  :lol2:

Kolik se platí za depozit? Bude muset do depozitu (2x), na obě pojišťovny a znovu pojistit. Poměrné pojistné zaplatí stejně tak jak tak, takže je jednodušší pojistku zrušit...

Odkaz ke komentáři

Neporadil by prosím někdo, v které bance u nás rozměnit 200 ? bankovky na menší, ideálně bez poplatku? Česká spořitelna mi mé platné 200 ? eurobankovky neakceptovala pro příliš vysokou hodnotu... maximálně mi 100 ?ura byli ochotni rozměnit na 50 ?urovky.

I když je to celkem běžné, stejně je podivné vydávat bankovky, které následně nejsou přijímány (praxe z Francie, Německa...) nebo je neměnit...

Odkaz ke komentáři

Neporadil by prosím někdo, v které bance u nás rozměnit 200 ? bankovky na menší, ideálně bez poplatku? Česká spořitelna mi mé platné 200 ? eurobankovky neakceptovala pro příliš vysokou hodnotu... maximálně mi 100 ?ura byli ochotni rozměnit na 50 ?urovky.

I když je to celkem běžné, stejně je podivné vydávat bankovky, které následně nejsou přijímány (praxe z Francie, Německa...) nebo je neměnit...

obranou pro příště je nepřijímat od nikoho 200 a 500 ? bankovky, je s nimi problém v celé Evropě. Pro řešení aktuální situace doporučuji navštívit slušnou směnárnu, je-li k dispozici /ne banku/

Odkaz ke komentáři

... vnesu trochu svetla do meho dotazu:

.. kdyz si necham otestovat svoje starsi air king, na 100m, u sveho hodinare na malem meste.. a ony se pri zkousce rozleti.. bude konec pratelstvi.. tak toho bych se chtel vyvarovat..

... jestli jsou ve stavu, kdy se maj rozletět, je podle mýho jedno kde se to stane.

Jestli jsou ale ve výrazně špatnym stavu, předpokládám, že ti to hodinář nedoporučí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...